Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lydisolert kabinett med god luftstrøm og lavt lydnivå

Phanteks P600S Silent Tempered Glass Satin Black

  Art.nr: 1007758
  • Midtower med vinduer
  • ATX, Micro ATX, Mini ITX, EATX
  • Tre 140 mm vifter er inkludert
  • 4 stykk 3,5" plasser
  • 3 stykk 2,5" plasser

Internett

Forventet på lager: 24.04.2020

Denne varen selges kun på internett.

1 490,-

Delbetal fra 169,- Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Phanteks Eclipse P600S er designet for å gi deg det beste fra begge verdener når det gjelder kabinett; høy ytelse og lavt lydnivå. Eclipse P600S har fått lydisolerte paneler med stoff som gir fullt potensial med minimal lyd og høy ytelse med optimal luftstrøm. Dette kabinettet leveres med tre forhåndsmonterte Phanteks Premium 140 mm-vifter.

Takket være syv viftesteder og smarte støvfiltre får du en god kjøling og minimal støv i kabinettet ditt. På toppen er det to USB 3.0 og en USB 3.1-porter samt lydkontakter. Sidepanelet er et stort vindu i temperert glass, slik at du kan vise frem din fantastiske databygging.

Finn den perfekte kombinasjonen

Ved å fjerne lydisolerende paneler får du bedre luftstrøm gjennom mesh-materialet. Panelene er enkle å fjerne og du trenger ikke noe verktøy for å gjøre det. Når du vil ha datamaskinen stille igjen, sett panelene tilbake. Ved å skape forskjellige kombinasjoner av luftstrøm og lydisolasjon, kan du finne det som er optimalt for deg og din datamaskin.

Panelene består av tre forskjellige lag lydisolasjon som stopper både høyfrekvente og lavfrekvente lyder som vanligvis kommer fra vifter og andre mekaniske deler i datamaskinen.

God plass til harddiskene dine

Phanteks P600S kommer klar til å montere fire 3,5" harddisker og tre 2,5" SSD-er. Alle harddiskene er plassert på en slik måte at de ikke forstyrrer luftstrømmen på noen måte.

Det er mulig å kjøpe et feste for tre rack som lar deg montere ytterligere seks 3,5" harddisker inne i kabinettet, slik at du kan ha totalt ti 3,5" harddisker. Perfekt for de som trenger mye lagringsplass.

Rikelig med plass til kjøling, grafikkort og strømforsyninger

Jo bedre og mer avanserte datakomponenter er, så er de vanligvis større enn det normale. I Phanteks P600S får du plass til et grafikkort som er opp til 435 mm lang, strømforsyninger opp til 250 mm og vannkjøling opp til 420 mm (avhengig av sted). Perfekt for de som bygger en høyytelses spillpc.

1007758 Phanteks Phanteks P600S Silent Tempered Glass Satin Black PH-EC600PSTG_BK01 Phanteks Eclipse P600S er designet for å gi deg det beste fra begge verdener når det gjelder kabinett; høy ytelse og lavt lydnivå. Eclipse P600S har fått lydisolerte paneler med stoff som gir fullt potensial med minimal lyd og høy ytelse med optimal luftstrøm. Dette kabinettet leveres med tre forhåndsmonterte Phanteks Premium 140 mm-vifter.Takket være syv viftesteder og smarte støvfiltre får du en god kjøling og minimal støv i kabinettet ditt. På toppen er det to USB 3.0 og en USB 3.1-porter samt lydkontakter. Sidepanelet er et stort vindu i temperert glass, slik at du kan vise frem din fantastiske databygging. Finn den perfekte kombinasjonen Ved å fjerne lydisolerende paneler får du bedre luftstrøm gjennom mesh-materialet. Panelene er enkle å fjerne og du trenger ikke noe verktøy for å gjøre det. Når du vil ha datamaskinen stille igjen, sett panelene tilbake. Ved å skape forskjellige kombinasjoner av luftstrøm og lydisolasjon, kan du finne det som er optimalt for deg og din datamaskin.Panelene består av tre forskjellige lag lydisolasjon som stopper både høyfrekvente og lavfrekvente lyder som vanligvis kommer fra vifter og andre mekaniske deler i datamaskinen. God plass til harddiskene dine Phanteks P600S kommer klar til å montere fire 3,5" harddisker og tre 2,5" SSD-er. Alle harddiskene er plassert på en slik måte at de ikke forstyrrer luftstrømmen på noen måte.Det er mulig å kjøpe et feste for tre rack som lar deg montere ytterligere seks 3,5" harddisker inne i kabinettet, slik at du kan ha totalt ti 3,5" harddisker. Perfekt for de som trenger mye lagringsplass. Rikelig med plass til kjøling, grafikkort og strømforsyninger Jo bedre og mer avanserte datakomponenter er, så er de vanligvis større enn det normale. I Phanteks P600S får du plass til et grafikkort som er opp til 435 mm lang, strømforsyninger opp til 250 mm og vannkjøling opp til 420 mm (avhengig av sted). Perfekt for de som bygger en høyytelses spillpc. Tower 4 1 1490 NOK 1490 NewCondition PreOrder
  1. Datakomponenter
  2. Kabinett & Barebone
  3. Tower