Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Metallkabinett med herdet glass og RGB-kontroller

Phanteks P400A Eclipse Temp Glass RGB Black

  Art.nr: 1009452
 • Finmasket nettinggitter
 • ATX, Micro ATX, Mini ITX
 • Integrert RGB-kontroller
 • 3 vifter inkludert
 • Plass til 2x 3,5 "HDD & 2x 2,5" SSD

Internett

Forventet på lager: 03.04.2020

Denne varen selges kun på internett.

1 097,-

Delbetal fra 136,- Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Phanteks P400A Eclipse RGB er et kabinett med en utmerket luftstrøm og smarte funksjoner som løfter datamaskinbygningen. For eksempel kan du stille inn RGB-belysningen med noen få knappetrykk på toppen av kabinettet. Et fint nettinggitter foran gjør at datamaskinen ser bra ut og beskytter systemet mot støv. Kabinettet er bygget i metall og har en hel side i herdet glass.

P400A Eclipse kommer med tre 120 mm forhåndsinstallerte vifter og støtter 2x 3,5 "HDD og 2x 2,5" SSD, men det er rom for å utvide med 4 harddisker til.

Integrerte RGB-kontroller

 

De tre RGB-opplyste viftene kan enkelt styres via kabinettintegrerte RGB-kontroller. Velg mellom forskjellige moduser som solid, pustende og gnistrende. Du kan velge å ha en farge eller bruke en kombinasjon av alle farger. Det er også mulig å synkronisere RGB-kontrollen til for eksempel et kompatibelt hovedkort.

Hel side i herdet glass

Med en herdet glassside får du et vakkert designet understell som gir deg oversikt over datamaskinens interiør, slik at du stolt kan vise frem kabinettet ditt.

Se også

(3 stk)
 • Finmasket nettinggitter
 • ATX, Micro ATX, Mini ITX
 • Integrert viftestyring

875,-

Se også

(3 stk)
 • Finmasket nettinggitter
 • ATX, Micro ATX, Mini ITX
 • Integrert viftestyring

875,-

1009452 Phanteks Phanteks P400A Eclipse Temp Glass RGB Black PH-EC400ATG_DBK01   Phanteks P400A Eclipse RGB er et kabinett med en utmerket luftstrøm og smarte funksjoner som løfter datamaskinbygningen. For eksempel kan du stille inn RGB-belysningen med noen få knappetrykk på toppen av kabinettet. Et fint nettinggitter foran gjør at datamaskinen ser bra ut og beskytter systemet mot støv. Kabinettet er bygget i metall og har en hel side i herdet glass. P400A Eclipse kommer med tre 120 mm forhåndsinstallerte vifter og støtter 2x 3,5 "HDD og 2x 2,5" SSD, men det er rom for å utvide med 4 harddisker til. Integrerte RGB-kontroller   De tre RGB-opplyste viftene kan enkelt styres via kabinettintegrerte RGB-kontroller. Velg mellom forskjellige moduser som solid, pustende og gnistrende. Du kan velge å ha en farge eller bruke en kombinasjon av alle farger. Det er også mulig å synkronisere RGB-kontrollen til for eksempel et kompatibelt hovedkort. Hel side i herdet glass Med en herdet glassside får du et vakkert designet understell som gir deg oversikt over datamaskinens interiør, slik at du stolt kan vise frem kabinettet ditt. Tower 1097 NOK 1097 NewCondition PreOrder
 1. Datakomponenter
 2. Kabinett & Barebone
 3. Tower