Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Metallkabinett med herdet glass og integrert viftestyring

Phanteks P400A Eclipse Temp Glass Black

  Art.nr: 1009451
  • Finmasket nettinggitter
  • ATX, Micro ATX, Mini ITX
  • Integrert viftestyring
  • 2 vifter er inkludert
  • Plass til 2x 3,5 "HDD & 2x 2,5" SSD

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Phanteks P400A Eclipse er et kabinett som imponerer med sin høye byggekvalitet. Kabinettet er oppdatert med et veldig fint nettinggitter foran, som ser bra ut, men som også beskytter systemet mot støv. Nyt bedre luftstrøm sammenlignet med forrige modell, og hold datamaskinen kjølig under intense spilløkter.

P400A Eclipse leveres med to 120 mm forhåndsinstallerte vifter og støtter 2x 3,5 "HDD og 2x 2,5" SSD, men det er rom for å utvide med ytterligere 4 harddisker.

Integrert viftestyring

 

Med en innebygd viftestyring kan du balansere mellom økt lydnivå og økt luftstrøm, raskt og enkelt med et enkelt trykk på en knapp på toppen av kabinettet. På toppen er det også 2x USB 3.0-porter samt mikrofon- og hodetelefonkontakter.

Helside i herdet glass

Med en herdet glassside får du et vakkert designet understell som gir deg oversikt over datamaskinens interiør, slik at du stolt kan vise frem innmaten 

1009451 Phanteks Phanteks P400A Eclipse Temp Glass Black PH-EC400ATG_BK01   Phanteks P400A Eclipse er et kabinett som imponerer med sin høye byggekvalitet. Kabinettet er oppdatert med et veldig fint nettinggitter foran, som ser bra ut, men som også beskytter systemet mot støv. Nyt bedre luftstrøm sammenlignet med forrige modell, og hold datamaskinen kjølig under intense spilløkter. P400A Eclipse leveres med to 120 mm forhåndsinstallerte vifter og støtter 2x 3,5 "HDD og 2x 2,5" SSD, men det er rom for å utvide med ytterligere 4 harddisker. Integrert viftestyring   Med en innebygd viftestyring kan du balansere mellom økt lydnivå og økt luftstrøm, raskt og enkelt med et enkelt trykk på en knapp på toppen av kabinettet. På toppen er det også 2x USB 3.0-porter samt mikrofon- og hodetelefonkontakter. Helside i herdet glass Med en herdet glassside får du et vakkert designet understell som gir deg oversikt over datamaskinens interiør, slik at du stolt kan vise frem innmaten  Tower 4,2 3 875 NOK 875 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Kabinett & Barebone
  3. Tower