Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kabinett med optimal luftstrøm og temperert glass

Phanteks P350X Tempered Glass Black

  Art.nr: 1007755
  • Midtower med vindu
  • ATX, Micro ATX, Mini ITX, EATX
  • 1 stykk 120 mm-vifte medfølger
  • 2 stykk 3,5" plasser
  • 2 stykk 2,5" plasser

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Phanteks Eclipse P350X er et kompakt kabinett designet med høy ytelse og effektiv luftstrøm i tankene. Med støtte for opptil E-ATX hovedkort og vannkjøling, P350X-kabinettet tilbyr alt som trengs for en veldig god databygging. Med permanent installerte RGB-lister og de forhåndsinnstilte profilene, kan du tilpasse datamaskinens fargeskjema til din stil.

Takket være fem vifter og smarte støvfiltre får du god kjøling og minimalt med støv i kabinettet ditt. Phanteks Eclipse P350X er laget av metall og plast og gir en robust kvalitets følelse. På toppen er det to USB 3.0 porter og lydkontakter. Sidepanelet er et stort vindu i temperert glass.

Optimal luftstrøm og kabelhåndtering

God luftstrøm er utrolig viktig i et kabinett når du bygger en datamaskin. Hvis du bygger en datamaskin som vil fungere godt i spill, er det enda viktigere med god luftstrøm og god kabeladministrasjon.

Phanteks P350X har tenkt på kabelhåndtering og plassering av harddisker. Kablene trekkes med fordel på baksiden av hovedkortet slik at viftene kan fungere optimalt og skape en effektiv luftstrøm slik at komponentene holdes godt avkjølt.

SSD er det to plasser å montere bak hovedkortet og foran er det to rackmonterte plasser for 3,5" harddisker.

Rikelig med plass til kjøling, grafikkort og strømforsyninger

Jo bedre og mer avanserte datakomponenter er, så er de vanligvis større enn det normale. I Phanteks P350X får du plass til et grafikkort som er opp til 400 mm langt, strømforsyninger opp til 250 mm og plass til vannkjøling opp til 280 mm. Perfekt for de som bygger en høyytelses gamingpc.

1007755 Phanteks Phanteks P350X Tempered Glass Black PH-EC350PTG_DBK Phanteks Eclipse P350X er et kompakt kabinett designet med høy ytelse og effektiv luftstrøm i tankene. Med støtte for opptil E-ATX hovedkort og vannkjøling, P350X-kabinettet tilbyr alt som trengs for en veldig god databygging. Med permanent installerte RGB-lister og de forhåndsinnstilte profilene, kan du tilpasse datamaskinens fargeskjema til din stil.Takket være fem vifter og smarte støvfiltre får du god kjøling og minimalt med støv i kabinettet ditt. Phanteks Eclipse P350X er laget av metall og plast og gir en robust kvalitets følelse. På toppen er det to USB 3.0 porter og lydkontakter. Sidepanelet er et stort vindu i temperert glass. Optimal luftstrøm og kabelhåndtering God luftstrøm er utrolig viktig i et kabinett når du bygger en datamaskin. Hvis du bygger en datamaskin som vil fungere godt i spill, er det enda viktigere med god luftstrøm og god kabeladministrasjon.Phanteks P350X har tenkt på kabelhåndtering og plassering av harddisker. Kablene trekkes med fordel på baksiden av hovedkortet slik at viftene kan fungere optimalt og skape en effektiv luftstrøm slik at komponentene holdes godt avkjølt.SSD er det to plasser å montere bak hovedkortet og foran er det to rackmonterte plasser for 3,5" harddisker. Rikelig med plass til kjøling, grafikkort og strømforsyninger Jo bedre og mer avanserte datakomponenter er, så er de vanligvis større enn det normale. I Phanteks P350X får du plass til et grafikkort som er opp til 400 mm langt, strømforsyninger opp til 250 mm og plass til vannkjøling opp til 280 mm. Perfekt for de som bygger en høyytelses gamingpc. Tower 3 2 649 NOK 649 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Kabinett & Barebone
  3. Tower