Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stilig kabinett med optimal luftstrøm og sidevinduer i herdet glass

Phanteks Eclipse P300

  Art.nr: 1002029
  • Midtower med vinduer
  • ATX, Micro ATX, Mini ITX, EATX
  • 1 st 120mm vifte medfølger
  • 2 st 3,5 plasser
  • 2 st 3,5 seter

Internett

Forventet på lager: 17.04.2020

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Phantek Eclipse P300 er et stilrent og kompakt kabinett for de som ønsker å bygge en datamaskin med stil og optimal luftstrøm. Takket være de fire viftsetene og det smarte støvfilteret får du en god kjøling og minimalt med stoøv i kabinettet. Phanteks Eclipse P300 er laget i metall og gir en solid og robust følelse.  På oversiden er det to USB 3.0 porter og lydporter. Sidepanelet er av herdet glass og undersiden av forsiden er utstyrt med en deilig RGB LED-belysning som kan skape kule lyseffekter.

Det medfølger også en 120mm vifte på baksiden av kabinettet. På de øvrige tre viftesetene kan du koble til det du trenger og som er optimalt for din spesielle konstruksjon. P300 støtter ATX, Micro ATX, Mini ITX og EATX (maksimalt 275 mm bred).

1002029 Phanteks Phanteks Eclipse P300 PH-EC300PTG_BK Phantek Eclipse P300 er et stilrent og kompakt kabinett for de som ønsker å bygge en datamaskin med stil og optimal luftstrøm. Takket være de fire viftsetene og det smarte støvfilteret får du en god kjøling og minimalt med stoøv i kabinettet. Phanteks Eclipse P300 er laget i metall og gir en solid og robust følelse.  På oversiden er det to USB 3.0 porter og lydporter. Sidepanelet er av herdet glass og undersiden av forsiden er utstyrt med en deilig RGB LED-belysning som kan skape kule lyseffekter. Det medfølger også en 120mm vifte på baksiden av kabinettet. På de øvrige tre viftesetene kan du koble til det du trenger og som er optimalt for din spesielle konstruksjon. P300 støtter ATX, Micro ATX, Mini ITX og EATX (maksimalt 275 mm bred). Tower 3,9 9 559 NOK 559 NewCondition PreOrder
  1. Datakomponenter
  2. Kabinett & Barebone
  3. Tower