Lekkert PC-kabinett med RGB-vifter og fjernkontroll

Mission SG GGX 3.3

  Art.nr: 1008671
 • 4 stykk 120 mm RGB-vifter er inkludert
 • Sidevinduer
 • Smart kabeladministrasjon
 • Avtakbart støvfilter
 • Fjernkontroll for RGB-funksjoner
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 190,-

Delbetal fra 144,-/mnd Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

 

Mission SG GGX 3.3 er et lekkert kabinett med herdet glass på siden, tre A-RGB-vifter med doble LED-ringer foran og en på baksiden. Kabinettet er designet slik at du kan oppleve komponentene dine på en måte du ikke har gjort før. Du vil se alle RGB-effekter gjennom glasset på sidene og foran.

 

Kabinettet har et støvfilter på toppen som er festet med en magnet og ett på bunnen som er klikket inn. Disse filtrene minimerer mengden støv og skitt som kommer inn i datamaskinen og takket være den magnetiske braketten og klikkfunksjonen fjernes de enkelt ved rengjøring. 

RGB-vifter med doble LED-ringer

Med Mission SG GGX 3.3 kommer den med fire vifter. Tre foran og en bak.

Disse 120 mm viftene er utstyrt med doble LED-ringer for effektiv belysning. De har en ytre ring og en indre ring. Hver vifte er av typen A-RGB, noe som betyr at de er adresserbare på en slik måte at du kan velge separate fargeinnstillinger for hver vifte og LED-ring. Alt styres enkelt med den medfølgende fjernkontrollen.

Støtte for god avkjøling

 

I tillegg til å ha totalt 4 RGB-vifter, kan du også supplere med 2 x 120 mm eller 2 x 140 mm øverst på kabinettet. Mission SG GGX 3.3 støtter også væskekjøling og du kan montere radiatoren enten på toppen eller flytte RGB-viftene fra fronten til toppen og deretter montere radiatoren der. Med støtte for radiatorer opptil 360 mm foran og 240 mm i toppen, får du fleksibiliteten til å velge væskekjøling som passer din datamaskin.

Toolless 3,5" spor

For å gjøre det så enkelt som mulig å bygge inn det nye kabinettet ditt, er det to toppløse 3,5 "-spor hvor du enkelt kan plassere harddiskene. Under disse to sporene er skruehull i bunnen slik at du til og med kan skrue der en tredje harddisk i bunnen av chassiset.

Toolless 3,5 spor gjør det enkelt å kunne montere hardiskene på en enklere måte en tradisjonelle kabinetter

To dedikerte SSD-spor

På baksiden av hovedkortet er det to steder å montere SSD diskene. De er sikret med en tommelfingerskrue som gjør det enkelt å endre eller flytte SSD-ene.

Et tips når du bygger i dette kabinettet er å skru av 2,5-tommers sporet helt til høyre og plassere 8-pinners ATX 12V strømkabel langs kanten for å holde den på plass.

Sidevindu for fin innsikt

Sidevinduet har en fin mørk fargetone som kan smelte inn i det andre kabinettets svarte farge. RGB-belysning og komponenter ser veldig bra ut gjennom vinduet.

Beskyttelsesplate for strømforsyningen

 

For å optimalisere luftstrømmen og beskytte varmen fra strømforsyningen (PSU) fra resten av datamaskinen, er det en beskyttelsesplate med gummibelagte hull for å kunne trekke gjennom strømkablene du vil bruke fra strømforsyningen. Platen bidrar også estetisk ved å skjule det som ellers kan se litt kjedelig ut i en stilig og godt bygget datamaskin med RGB-belysning.

Se også

(11 stk)
 • 4 stk. 120 mm RGB-vifter er inkludert
 • 5 mm herdet glass
 • Smart kabeladministrasjon

1 590,-

Se også

(11 stk)
 • 4 stk. 120 mm RGB-vifter er inkludert
 • 5 mm herdet glass
 • Smart kabeladministrasjon

1 590,-

1008671 Mission SG Mission SG GGX 3.3 NN-628G   Mission SG GGX 3.3 er et lekkert kabinett med herdet glass på siden, tre A-RGB-vifter med doble LED-ringer foran og en på baksiden. Kabinettet er designet slik at du kan oppleve komponentene dine på en måte du ikke har gjort før. Du vil se alle RGB-effekter gjennom glasset på sidene og foran.   Kabinettet har et støvfilter på toppen som er festet med en magnet og ett på bunnen som er klikket inn. Disse filtrene minimerer mengden støv og skitt som kommer inn i datamaskinen og takket være den magnetiske braketten og klikkfunksjonen fjernes de enkelt ved rengjøring.  RGB-vifter med doble LED-ringer Med Mission SG GGX 3.3 kommer den med fire vifter. Tre foran og en bak.Disse 120 mm viftene er utstyrt med doble LED-ringer for effektiv belysning. De har en ytre ring og en indre ring. Hver vifte er av typen A-RGB, noe som betyr at de er adresserbare på en slik måte at du kan velge separate fargeinnstillinger for hver vifte og LED-ring. Alt styres enkelt med den medfølgende fjernkontrollen. Støtte for god avkjøling   I tillegg til å ha totalt 4 RGB-vifter, kan du også supplere med 2 x 120 mm eller 2 x 140 mm øverst på kabinettet. Mission SG GGX 3.3 støtter også væskekjøling og du kan montere radiatoren enten på toppen eller flytte RGB-viftene fra fronten til toppen og deretter montere radiatoren der. Med støtte for radiatorer opptil 360 mm foran og 240 mm i toppen, får du fleksibiliteten til å velge væskekjøling som passer din datamaskin. Toolless 3,5" spor For å gjøre det så enkelt som mulig å bygge inn det nye kabinettet ditt, er det to toppløse 3,5 "-spor hvor du enkelt kan plassere harddiskene. Under disse to sporene er skruehull i bunnen slik at du til og med kan skrue der en tredje harddisk i bunnen av chassiset. To dedikerte SSD-spor På baksiden av hovedkortet er det to steder å montere SSD diskene. De er sikret med en tommelfingerskrue som gjør det enkelt å endre eller flytte SSD-ene.Et tips når du bygger i dette kabinettet er å skru av 2,5-tommers sporet helt til høyre og plassere 8-pinners ATX 12V strømkabel langs kanten for å holde den på plass. Sidevindu for fin innsikt Sidevinduet har en fin mørk fargetone som kan smelte inn i det andre kabinettets svarte farge. RGB-belysning og komponenter ser veldig bra ut gjennom vinduet. Beskyttelsesplate for strømforsyningen   For å optimalisere luftstrømmen og beskytte varmen fra strømforsyningen (PSU) fra resten av datamaskinen, er det en beskyttelsesplate med gummibelagte hull for å kunne trekke gjennom strømkablene du vil bruke fra strømforsyningen. Platen bidrar også estetisk ved å skjule det som ellers kan se litt kjedelig ut i en stilig og godt bygget datamaskin med RGB-belysning. Tower 3,2 4 1190 NOK 1190 NewCondition InStock
 1. Datakomponenter
 2. Kabinett og Barebone
 3. Tower