Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kabinett med A-RGB LED-ringer med fire vifter inkludert

Mission SG GGX 3.1

  Art.nr: 1008070
  • Formfaktor: ATX, mATX eller mITX
  • 4 stk 120 mm vifter er inkludert
  • Sidevindu med herdet glass
  • 2 A-RGB LED-loop
  • Viftekontroll foran

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

 

Mission SG GGX 3.1 er et kabinett med herdet glass på siden, to A-RGB LED-looper foran, fire vifter hvorav den ene er med doble A-RGB LED-ringer som gir en kul effekt. Dette kabienttet er perfekt for deg som liker masse RGB-belysning og ønsker å vise frem datamaskinens beste side.

Tillegg GGX 3.1 med Mission SG-viftestyring med fjernkontroll for ytterligere muligheter for å kontrollere A-RGB-funksjoner og -hastigheter.

Støtte for vannkjøling og flere vifter

 

I tillegg til 4 vifter, kan du også supplere med 2 stk 120 mm eller 2 stk 140 mm øverst i kabinettet. Mission SG GGX 3.1 støtter også vannkjøling og du kan montere radiatoren enten øverst eller flytte viften bakfra og deretter montere en 120/140 mm radiator der. Hvis du trenger plass med en større radiator som er 240/280 mm, må denne bli montert på toppen av GGX 3.1.

A-RGB-vifte og A-RGB LED-loop

Med Mission SG GGX 3.1 kommer det med fire vifter. Tre foran og en bak.

En av disse 120 mm viftene er utstyrt med to LED-ringer for effektiv belysning. Den er av typen A-RGB som betyr at LED-loopen er adresserbare på en slik måte at du kan velge separate fargeinnstillinger for hver LED-lampe og skape din egen stemning.

Tre stk 120 mm vifter er i fronten for å maksimere luftstrømmen i GGX 3.1. De har ingen belysning, men er effektive til å bevege luften rundt.

Denne maskinen har innganger som USB, lyd, vifte og RGB i fronten av kabinettet

USB, lyd, vifte og RGB

På frontpanelet er det to USB 3.0 og to USB 2.0 for tilkobling av eksterne enheter.

Du kan koble headsettet via 3,5 mm inn / ut for å unngå å strekke deg bak datamaskinen.

 

For å kontrollere RGB-ringene og viften er det en LED-knapp som trykkes på for å veksle mellom forskjellige modus. I tillegg er det en viftekontrollknapp som kontrollerer hastigheten til viftene i tre forskjellige posisjoner.

Sidevindu i herdet glass

 

Sidevinduet er laget av herdet glass for best holdbarhet. Den har en fin fargetone som smelter sammen i den andre fargen i kabinettet. RGB-belysning og komponenter ser veldig bra ut gjennom vinduet. For å sette inn eller fjerne siden så er den utstyrt med tommelfingerskruer slik at du ikke trenger å være avhengig av verktøy.

Beskyttelsesdeksel for strømforsyningen

 

For å optimalisere luftstrømmen og beskytte varmen fra strømforsyningen (PSU) fra resten av datamaskinen, er det en beskyttelsesdeksel i mellom. Dekselet bidrar også estetisk ved å skjule det som ellers kan se litt kjedelig ut i en stilig og godt bygget datamaskin med RGB-belysning.

Dedikert plassering for 2,5" SSD og 3,5" HDD

På baksiden av hovedkortet er det to steder å montere SSD-ene. De er festet ved hjelp av standard installasjonsglider somfår dem til å sitte godt festet.

Under beskyttelsesdekselet for strømforsyningen er det to steder for 3,5” harddisker som også er montert ved bruk av standard installasjonsskruer.

1008070 Mission SG Mission SG GGX 3.1 3905   Mission SG GGX 3.1 er et kabinett med herdet glass på siden, to A-RGB LED-looper foran, fire vifter hvorav den ene er med doble A-RGB LED-ringer som gir en kul effekt. Dette kabienttet er perfekt for deg som liker masse RGB-belysning og ønsker å vise frem datamaskinens beste side. Tillegg GGX 3.1 med Mission SG-viftestyring med fjernkontroll for ytterligere muligheter for å kontrollere A-RGB-funksjoner og -hastigheter. Støtte for vannkjøling og flere vifter   I tillegg til 4 vifter, kan du også supplere med 2 stk 120 mm eller 2 stk 140 mm øverst i kabinettet. Mission SG GGX 3.1 støtter også vannkjøling og du kan montere radiatoren enten øverst eller flytte viften bakfra og deretter montere en 120/140 mm radiator der. Hvis du trenger plass med en større radiator som er 240/280 mm, må denne bli montert på toppen av GGX 3.1. A-RGB-vifte og A-RGB LED-loop Med Mission SG GGX 3.1 kommer det med fire vifter. Tre foran og en bak.En av disse 120 mm viftene er utstyrt med to LED-ringer for effektiv belysning. Den er av typen A-RGB som betyr at LED-loopen er adresserbare på en slik måte at du kan velge separate fargeinnstillinger for hver LED-lampe og skape din egen stemning.Tre stk 120 mm vifter er i fronten for å maksimere luftstrømmen i GGX 3.1. De har ingen belysning, men er effektive til å bevege luften rundt. USB, lyd, vifte og RGB På frontpanelet er det to USB 3.0 og to USB 2.0 for tilkobling av eksterne enheter.Du kan koble headsettet via 3,5 mm inn / ut for å unngå å strekke deg bak datamaskinen.   For å kontrollere RGB-ringene og viften er det en LED-knapp som trykkes på for å veksle mellom forskjellige modus. I tillegg er det en viftekontrollknapp som kontrollerer hastigheten til viftene i tre forskjellige posisjoner. Sidevindu i herdet glass   Sidevinduet er laget av herdet glass for best holdbarhet. Den har en fin fargetone som smelter sammen i den andre fargen i kabinettet. RGB-belysning og komponenter ser veldig bra ut gjennom vinduet. For å sette inn eller fjerne siden så er den utstyrt med tommelfingerskruer slik at du ikke trenger å være avhengig av verktøy. Beskyttelsesdeksel for strømforsyningen   For å optimalisere luftstrømmen og beskytte varmen fra strømforsyningen (PSU) fra resten av datamaskinen, er det en beskyttelsesdeksel i mellom. Dekselet bidrar også estetisk ved å skjule det som ellers kan se litt kjedelig ut i en stilig og godt bygget datamaskin med RGB-belysning. Dedikert plassering for 2,5" SSD og 3,5" HDD På baksiden av hovedkortet er det to steder å montere SSD-ene. De er festet ved hjelp av standard installasjonsglider somfår dem til å sitte godt festet. Under beskyttelsesdekselet for strømforsyningen er det to steder for 3,5” harddisker som også er montert ved bruk av standard installasjonsskruer. Tower 3,5 4 690 NOK 690 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Kabinett & Barebone
  3. Tower