Robust kabinett med A-RGB-vifte og LED-loop

Mission SG GGX 2.6

  Art.nr: 1008069
 • Formfaktor: ATX, mATX eller mITX
 • 4 st 120 mm vifter inkludert
 • Sidevindu i herdet glass
 • Smart kabeladministrasjon
 • Avtakbart støvfilter

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

 

Mission SG GGX 2.6 er et stilrent kabinett med herdet glass på siden, en A-RGB LED-loop foran, fire vifter og en med doble A-RGB LED-ringer som gir en stilig effekt. Kabinettet er designet slik at du kan se komponentene dine på en måte du ikke har gjort før.

 

Det finnes tilleggsutstyr som GGX 2.6 med Mission SG-viftestyring med fjernkontroll for ytterligere muligheter for å kontrollere A-RGB-funksjoner og -hastigheter.

A-RGB-vifte og A-RGB LED-loop

Med Mission SG GGX 2.6 kommer den med fire vifter. Tre foran og en bak.

En av disse 120 mm viftene er utstyrt med to LED-ringer for effektiv belysning. Det er av typen A-RGB som betyr at den og LED-loopen er adresserbar på en slik måte at du kan velge separate fargeinnstillinger for hver LED-lampe og skape din egen stemning.

Tre 120 mm vifter er plassert i fronten for å maksimere luftstrømmen i GGX 2.6. De har ingen belysning, men er effektive til å bevege luften rundt.

Med Mission SG GGX 2.6 kommer den med fire vifter. Tre foran og en bak.
 

Det er også mulig å supplere med to 120 mm vifter øverst i kabinettet hvis du ønsker ytterligere kjøling. For å kontrollere RGB-loopen og viften, er det en LED-knapp på toppen av kabinettet du trykker på for å veksle mellom forskjellige modus.

Støtte for flytende kjøling

 

Mission SG GGX 2.6 støtter også væskekjøling og du kan montere en 120 mm radiator øverst i kabinettet eller flytte vifter for å få raidatoren der den passer best for deg. 

Dedikerte plasser for 2,5" SSD og 3,5" HDD

På baksiden av hovedkortet er det to steder å montere SSD-ene. De er festet ved hjelp av standard installasjonsglider som gjør dem godt festet.

Under beskyttelsesdekselet for strømforsyningen er det to steder for 3,5” harddisker som også er montert ved bruk av standard installasjonsskruer.

For å optimalisere luftstrømmen og beskytte varmen fra strømforsyningen (PSU) fra resten av datamaskinen, er det en beskyttelsesplate.

Beskyttelsesplate for strømforsyningen

 

For å optimalisere luftstrømmen og beskytte varmen fra strømforsyningen (PSU) fra resten av datamaskinen, er det en beskyttelsesplate. Platen bidrar også estetisk ved å skjule det som ellers kan se litt kjedelig ut i en stilig og godt bygget datamaskin med RGB-belysning.

Sidevindu i herdet glass

 

Sidevinduet er laget av herdet glass for best holdbarhet. Den har en fin fargetone som smelter sammen i den andre fargen i kabinettet. RGB-belysning og komponenter vil bidra til en kulere atmosfære på gaming rommet ditt.

Sidevinduet er laget av herdet glass for best holdbarhet.

Se også

(8 stk)
 • Formfaktor: ATX, mATX eller mITX
 • 4 stk 120 mm vifter er inkludert
 • Sidevindu med herdet glass

690,-

Se også

(8 stk)
 • Formfaktor: ATX, mATX eller mITX
 • 4 stk 120 mm vifter er inkludert
 • Sidevindu med herdet glass

690,-

1008069 Mission SG Mission SG GGX 2.6 Jazovo Plus VI   Mission SG GGX 2.6 er et stilrent kabinett med herdet glass på siden, en A-RGB LED-loop foran, fire vifter og en med doble A-RGB LED-ringer som gir en stilig effekt. Kabinettet er designet slik at du kan se komponentene dine på en måte du ikke har gjort før.   Det finnes tilleggsutstyr som GGX 2.6 med Mission SG-viftestyring med fjernkontroll for ytterligere muligheter for å kontrollere A-RGB-funksjoner og -hastigheter. A-RGB-vifte og A-RGB LED-loop Med Mission SG GGX 2.6 kommer den med fire vifter. Tre foran og en bak.En av disse 120 mm viftene er utstyrt med to LED-ringer for effektiv belysning. Det er av typen A-RGB som betyr at den og LED-loopen er adresserbar på en slik måte at du kan velge separate fargeinnstillinger for hver LED-lampe og skape din egen stemning.Tre 120 mm vifter er plassert i fronten for å maksimere luftstrømmen i GGX 2.6. De har ingen belysning, men er effektive til å bevege luften rundt.   Det er også mulig å supplere med to 120 mm vifter øverst i kabinettet hvis du ønsker ytterligere kjøling. For å kontrollere RGB-loopen og viften, er det en LED-knapp på toppen av kabinettet du trykker på for å veksle mellom forskjellige modus. Støtte for flytende kjøling   Mission SG GGX 2.6 støtter også væskekjøling og du kan montere en 120 mm radiator øverst i kabinettet eller flytte vifter for å få raidatoren der den passer best for deg.  Dedikerte plasser for 2,5" SSD og 3,5" HDD På baksiden av hovedkortet er det to steder å montere SSD-ene. De er festet ved hjelp av standard installasjonsglider som gjør dem godt festet. Under beskyttelsesdekselet for strømforsyningen er det to steder for 3,5” harddisker som også er montert ved bruk av standard installasjonsskruer. Beskyttelsesplate for strømforsyningen   For å optimalisere luftstrømmen og beskytte varmen fra strømforsyningen (PSU) fra resten av datamaskinen, er det en beskyttelsesplate. Platen bidrar også estetisk ved å skjule det som ellers kan se litt kjedelig ut i en stilig og godt bygget datamaskin med RGB-belysning. Sidevindu i herdet glass   Sidevinduet er laget av herdet glass for best holdbarhet. Den har en fin fargetone som smelter sammen i den andre fargen i kabinettet. RGB-belysning og komponenter vil bidra til en kulere atmosfære på gaming rommet ditt. Tower 3,1 13 490 NOK 490 NewCondition InStock
 1. Datakomponenter
 2. Kabinett og Barebone
 3. Tower