Enkelt kabinett med LED lys og sidevindu

Mission SG GGX 1.5

  Art.nr: 1008004
  • Formfaktor: ATX, mATX eller mITX
  • 1 stk. 120 mm vifter inkludert
  • Sidepanel
  • Smart kabelhåndtrering
  • Avtakbart støvfilter

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

OBS: Feil ved utskrift på kartongen til kabinettet. Det følger med en 120 mm vifte og ikke to som det står på kartongen.

 
 

Mission SG GGX 1.5 er et kompakt kabinett i svart farge med børstet aluminiumsutseende på fronten som kombinerer en stilig, moderne design med 1 forhåndsinstallert 120 mm vifte og støtte for grafikkort med en lengde på opptil 345 mm.

 
 

Kabinettet støtter ATX, mATX eller mITX hovedkort. Det vanligste er at du legger inn ett ATX slik at du har muligheten til å få inn en 7 PCI-kort ettersom kabinettet har uttak for så mange komponenter som lydkort eller trådløse nettverkskort og annet.

Mission SG GGX 1.5 er et mid tower kabinett som støtter ATX, mATX og mITX kort

Støtte for flytende avkjøling og større grafikkort

 

Mission SG GGX 1.5 støtter grafikkort opptil 345 mm som betyr du får inn i de litt større modellene og ikke noe som er begrenset av lengden når du trenger å skifte ut eller oppgradere grafikkort. I tillegg har kabinettet støtte for en 120 mm radiator foran.

Sidepanel

 

Kabinettet er utstyrt med et stort og gjennomsiktig sidepanel som er enkelt å fjerne. Den store åpningen og den verktøyløse konstruksjonen gjør det lettere å installere og vedlikeholde. I tillegg vises komponentene på en pen måte, noe som er en fordel hvis du vil ha RGB-belysning på innsiden.

120 mm vifter

 
 
 

Med kabinettet får du 1 vifte på 120 mm. I tillegg er viften LED-opplyst med en nydelig blå farge.

 
 

Totalt tre vifter kan monteres og en ekstra vifte på 120 mm kan monteres foran hvis du ønsker ytterligere kjøling. I fronten er det også mulig å bruke et av vifteplassene for en radiator på 120 mm for væskekjøling.

Frontpanel med USB

Foran på kabinettet er det tilkoblinger til 1 x USB 3.0 og 2 x USB 2.0, slik at du enkelt kan koble til eksterne enheter som harddisker, USB-minnepinne, telefoner, nettbrett og mye mer som kobles til via USB 3.0 / 2.0.

I tillegg er det 3,5 mm-kontakter for mikrofonen og headset, i tillegg til av / på og tilbakestill-knapper

1008004 Mission SG Mission SG GGX 1.5 K-11 OBS: Feil ved utskrift på kartongen til kabinettet. Det følger med en 120 mm vifte og ikke to som det står på kartongen.    Mission SG GGX 1.5 er et kompakt kabinett i svart farge med børstet aluminiumsutseende på fronten som kombinerer en stilig, moderne design med 1 forhåndsinstallert 120 mm vifte og støtte for grafikkort med en lengde på opptil 345 mm.    Kabinettet støtter ATX, mATX eller mITX hovedkort. Det vanligste er at du legger inn ett ATX slik at du har muligheten til å få inn en 7 PCI-kort ettersom kabinettet har uttak for så mange komponenter som lydkort eller trådløse nettverkskort og annet. Støtte for flytende avkjøling og større grafikkort   Mission SG GGX 1.5 støtter grafikkort opptil 345 mm som betyr du får inn i de litt større modellene og ikke noe som er begrenset av lengden når du trenger å skifte ut eller oppgradere grafikkort. I tillegg har kabinettet støtte for en 120 mm radiator foran. Sidepanel   Kabinettet er utstyrt med et stort og gjennomsiktig sidepanel som er enkelt å fjerne. Den store åpningen og den verktøyløse konstruksjonen gjør det lettere å installere og vedlikeholde. I tillegg vises komponentene på en pen måte, noe som er en fordel hvis du vil ha RGB-belysning på innsiden. 120 mm vifter     Med kabinettet får du 1 vifte på 120 mm. I tillegg er viften LED-opplyst med en nydelig blå farge.    Totalt tre vifter kan monteres og en ekstra vifte på 120 mm kan monteres foran hvis du ønsker ytterligere kjøling. I fronten er det også mulig å bruke et av vifteplassene for en radiator på 120 mm for væskekjøling. Frontpanel med USB Foran på kabinettet er det tilkoblinger til 1 x USB 3.0 og 2 x USB 2.0, slik at du enkelt kan koble til eksterne enheter som harddisker, USB-minnepinne, telefoner, nettbrett og mye mer som kobles til via USB 3.0 / 2.0.I tillegg er det 3,5 mm-kontakter for mikrofonen og headset, i tillegg til av / på og tilbakestill-knapper Tower 3,8 10 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Kabinett og Barebone
  3. Tower