Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Romslig kabinett med plass for opptil ni vifter

Fractal Design Meshify S2 TG Dark

  Art.nr: 1007336
  • Midi-tower
  • EATX, ATX, microATX og ITX
  • Sidevindu i temperert glass
  • Front i mesh for maksimalt luftinntak
  • Tre X2-vifter inkludert

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Meshify viser fram ett kabinett med kraftig ytelse og rå estetikk boostet til ett helt nytt nivå med denne større og enda mer kapable Meshify S2. I et unikt design forsvinner mange begrensninger takket være Meshify S2's modulære og åpne design.

Meshify S2 har en enorm kapasitet for kjøling med tre forhåndsmonterte Dynamic X2-vifter, med mulighet for opptil ni vifter, 420/360/280 mm radiatorfeste, pumpe og reservoarstøtte og en innovativ flyttbar toppholder. Andre nye tillegg inkluderer USB Type-C, ett allsidig PSU-hus, Flex-VRC Vertical GPU Riser-støtte og ett sidevindu i temperert glass med verktøyløs håndtering.

S2 er det største Meshify-kabinettet hittil i serien og kombinerer alle sine styrker sammenlignet med forgjengeren med Fractal Design sitt mest revolusjonerende modulære designelement. Det ikoniske vinkel-mesh-nettet tilbyr mer enn bare et pent utseende, det øker luftinntaket og slipper løs potensialet i en datamaskin med åpen layout.

Til tross for det åpne designet er Meshify S2 ett fleksibelt alternativ når det kommer til lagringsplass. På baksiden av hovedkortplassen finner du to dedikerte SSD-plasser (med mulighet for å kjøpe to monteringssatser for 4 plasser) og det finnes tre stykker universalplasser for ytterligere enten 3,5"- eller 2,5"-harddisker.

1007336 Fractal Design Fractal Design Meshify S2 TG Dark FD-CA-MESH-S2-BKO-TGD Meshify viser fram ett kabinett med kraftig ytelse og rå estetikk boostet til ett helt nytt nivå med denne større og enda mer kapable Meshify S2. I et unikt design forsvinner mange begrensninger takket være Meshify S2's modulære og åpne design. Meshify S2 har en enorm kapasitet for kjøling med tre forhåndsmonterte Dynamic X2-vifter, med mulighet for opptil ni vifter, 420/360/280 mm radiatorfeste, pumpe og reservoarstøtte og en innovativ flyttbar toppholder. Andre nye tillegg inkluderer USB Type-C, ett allsidig PSU-hus, Flex-VRC Vertical GPU Riser-støtte og ett sidevindu i temperert glass med verktøyløs håndtering. S2 er det største Meshify-kabinettet hittil i serien og kombinerer alle sine styrker sammenlignet med forgjengeren med Fractal Design sitt mest revolusjonerende modulære designelement. Det ikoniske vinkel-mesh-nettet tilbyr mer enn bare et pent utseende, det øker luftinntaket og slipper løs potensialet i en datamaskin med åpen layout. Til tross for det åpne designet er Meshify S2 ett fleksibelt alternativ når det kommer til lagringsplass. På baksiden av hovedkortplassen finner du to dedikerte SSD-plasser (med mulighet for å kjøpe to monteringssatser for 4 plasser) og det finnes tre stykker universalplasser for ytterligere enten 3,5"- eller 2,5"-harddisker. Tower 4,5 4 1499 NOK 1499 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Kabinett & Barebone
  3. Tower