Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stilrent kabinett med optimert luftflyt

Fractal Design Meshify C White Tempered Glass

  Art.nr: 1007335
  • Midi-tower
  • ATX, microATX og ITX
  • Sidevindu i temperert glass
  • Front i mesh for maksimalt luftinntak
  • To X2-vifter inngår

Internett

Forventet på lager: 30.04.2020

Denne varen selges kun på internett.

1 225,-

Delbetal fra 147,- Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Møt Fractal Design Meshify C - ett kabinett produsert for å gi så god luftgjennomstrømning som mulig. Med en front utformet i mesh og en åpen ATX-layout sørger det for at luften får strømme uhindret gjennom datamaskinen og forsikrer deg om at overoppheting ikke kommer til å være et problem.

Utover mesh-fronten så har Meshify C også en mengde andre funksjoner for å optimere luftflyten. Montert i fronten finner du to dynamiske vifter i X2-serien og det sitter støvfiltre i bunn, toppen og fronten som holder datamaskinen støvfri og er enkel å rengjøre.

Totalt har kabinettet syv vifteplasser og med tre vifteplasser i fronten kan du velge å installere en radiator på opptil 360 mm til ditt vannavkjølingssystem.

Kompromissløs romslighet

Til tross for det åpne designet er Meshify C ett fleksibelt alternativ når det kommer til lagringsplass. På baksiden av hovedkortplassen finner du tre dedikerte SSD-plasser og det finnes plass for opptil fem harddisker i bunn av kabinettet.

1007335 Fractal Design Fractal Design Meshify C White Tempered Glass FD-CA-MESH-C-WT-TGC Møt Fractal Design Meshify C - ett kabinett produsert for å gi så god luftgjennomstrømning som mulig. Med en front utformet i mesh og en åpen ATX-layout sørger det for at luften får strømme uhindret gjennom datamaskinen og forsikrer deg om at overoppheting ikke kommer til å være et problem. Utover mesh-fronten så har Meshify C også en mengde andre funksjoner for å optimere luftflyten. Montert i fronten finner du to dynamiske vifter i X2-serien og det sitter støvfiltre i bunn, toppen og fronten som holder datamaskinen støvfri og er enkel å rengjøre. Totalt har kabinettet syv vifteplasser og med tre vifteplasser i fronten kan du velge å installere en radiator på opptil 360 mm til ditt vannavkjølingssystem. Kompromissløs romslighet Til tross for det åpne designet er Meshify C ett fleksibelt alternativ når det kommer til lagringsplass. På baksiden av hovedkortplassen finner du tre dedikerte SSD-plasser og det finnes plass for opptil fem harddisker i bunn av kabinettet. Tower 4,5 2 1225 NOK 1225 NewCondition PreOrder
  1. Datakomponenter
  2. Kabinett & Barebone
  3. Tower