Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Midi-tower kabinett med optimert luftflyt

Fractal Design Meshify C Solid Side

  Art.nr: 1007389
 • Midi-tower
 • ATX, microATX og ITX
 • Front i mesh for maksimalt luftinntak
 • To X2-vifter er inkludert

Internett

Forventet på lager: 30.04.2020
1 049,-

Delbetal fra 132,- Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Møt Fractal DEsign Meshify C. Ett kabinett utformet for å gi så god luftgjennomstrømning som mulig. Med en front i mesh og en åpen ATX-layout tillates luften å strømme uhindret gjennom datamaskinen og forsikrer deg om at overoppheting ikke kommer til å bli noe problem.

Utover mesh-fronten så har Meshify C også en mengde andre funksjoner for å optimere luftflyten. Forhåndsmontert finner du to dynamiske vifter i X2-serien og det sitter støvfiltre i bunn, toppen og fronten av kabinettet som er enkle å rengjøre og som holder datamaskinen fri for støv.

Totalt har kabinettet syv vifteplasser og med tre vifteplasser i fronten kan du velge å installere en radiator på opptil 360 mm til ditt vannavkjølingssytem.

Kompromissløs romslighet

Til tross for det åpne designet er Meshify C ett fleksibelt alternativ når det kommer til lagringsplass. På baksiden av hovedkortplassen finner du tre dedikerte SSD-plasser og det finner rom for opptil fem harddisker i bunn av kabinettet.

Se også

(2 stk)
 • Midi-tower
 • ATX, microATX og ITX
 • Sidevindu i temperert glass

1 225,-

Se også

(2 stk)
 • Midi-tower
 • ATX, microATX og ITX
 • Sidevindu i temperert glass

1 225,-

1007389 Fractal Design Fractal Design Meshify C Solid Side FD-CA-MESH-C-BKO Møt Fractal DEsign Meshify C. Ett kabinett utformet for å gi så god luftgjennomstrømning som mulig. Med en front i mesh og en åpen ATX-layout tillates luften å strømme uhindret gjennom datamaskinen og forsikrer deg om at overoppheting ikke kommer til å bli noe problem. Utover mesh-fronten så har Meshify C også en mengde andre funksjoner for å optimere luftflyten. Forhåndsmontert finner du to dynamiske vifter i X2-serien og det sitter støvfiltre i bunn, toppen og fronten av kabinettet som er enkle å rengjøre og som holder datamaskinen fri for støv. Totalt har kabinettet syv vifteplasser og med tre vifteplasser i fronten kan du velge å installere en radiator på opptil 360 mm til ditt vannavkjølingssytem. Kompromissløs romslighet Til tross for det åpne designet er Meshify C ett fleksibelt alternativ når det kommer til lagringsplass. På baksiden av hovedkortplassen finner du tre dedikerte SSD-plasser og det finner rom for opptil fem harddisker i bunn av kabinettet. Tower 5 2 1049 NOK 1049 NewCondition PreOrder
 1. Datakomponenter
 2. Kabinett & Barebone
 3. Tower