Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kabinett med tonet sidevindu og optimert luftflyt

Fractal Design Meshify C Blackout Tempered Glass

  Art.nr: 1007334
  • Midi-tower
  • ATX, microATX og ITX
  • Tonet sidevindu i temperert glass
  • Front i mesh for maksimalt luftinntak
  • To X2-vifter inngår

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 090,-

Delbetal fra 136,-/mnd Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Møt Fractal Design Meshify C - ett kabinett produsert for å gi så god luftgjennomstrømning som mulig. Med en front utformet i mesh og en åpen ATX-layout sørger det for at luften får strømme uhindret gjennom datamaskinen og forsikrer deg om at overoppheting ikke kommer til å være et problem.

Det tonede sidevinduet i temperert glass gjør det helsvarte designet komplett og gjør kabinettet veldig stilrent. Dette samtidig som du har god sikt over komponentene i datamaskinen.

Utover mesh-fronten så har Meshify C også en mengde andre funksjoner for å optimere luftflyten. Montert i fronten finner du to dynamiske vifter i X2-serien og det sitter støvfiltre i bunn, toppen og fronten som holder datamaskinen støvfri og er enkel å rengjøre.

Totalt har kabinettet syv vifteplasser og med tre vifteplasser i fronten kan du velge å installere en radiator på opptil 360 mm til ditt vannavkjølingssystem.

Kompromissløs romslighet

Til tross for det åpne designet er Meshify C ett fleksibelt alternativ når det kommer til lagringsplass. På baksiden av hovedkortplassen finner du tre dedikerte SSD-plasser og det finnes plass for opptil fem harddisker i bunn av kabinettet.

1007334 Fractal Design Fractal Design Meshify C Blackout Tempered Glass FD-CA-MESH-C-BKO-TG Møt Fractal Design Meshify C - ett kabinett produsert for å gi så god luftgjennomstrømning som mulig. Med en front utformet i mesh og en åpen ATX-layout sørger det for at luften får strømme uhindret gjennom datamaskinen og forsikrer deg om at overoppheting ikke kommer til å være et problem. Det tonede sidevinduet i temperert glass gjør det helsvarte designet komplett og gjør kabinettet veldig stilrent. Dette samtidig som du har god sikt over komponentene i datamaskinen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Utover mesh-fronten så har Meshify C også en mengde andre funksjoner for å optimere luftflyten. Montert i fronten finner du to dynamiske vifter i X2-serien og det sitter støvfiltre i bunn, toppen og fronten som holder datamaskinen støvfri og er enkel å rengjøre. Totalt har kabinettet syv vifteplasser og med tre vifteplasser i fronten kan du velge å installere en radiator på opptil 360 mm til ditt vannavkjølingssystem. Kompromissløs romslighet Til tross for det åpne designet er Meshify C ett fleksibelt alternativ når det kommer til lagringsplass. På baksiden av hovedkortplassen finner du tre dedikerte SSD-plasser og det finnes plass for opptil fem harddisker i bunn av kabinettet. Tower 5 3 1090 NOK 1090 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Kabinett og Barebone
  3. Tower