Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stilrent kabinett med sidevindu og god romslighet

Fractal Design Focus G Black window

  Art.nr: 1007381
 • Midi-tower med stort sidevindu
 • ATX, microATX og ITX
 • 2 stk LED-belyste 120 mm vifter inkludert
 • Rommer skjermkort på opptil 38 cm

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Focus G-serien fra Fractal Design er for deg som vil vise fram datamaskinen din. Med kant-til-kant synlighet gjennom det store sidevinduet, stilrent design og to medfølgende 120 mm Silent Series LED-vifter står datamaskinen din i sentrum.

Kabinettet er utrustet med støvfiltre i bunn, toppen og fronten for en støvfri opplevelse. Det finnes seks stykker vifteplasser for gode muligheter til å oppnå en veldig bra luftflyt eller for deg som bruker en eller flere radiatorer i systemet ditt.

Kompromissløs romslighet

Focus G har støtte for skjermkort på opptil 38 cm, uten at det går ut over harddiskplassene. I fronten finner du to universelle, vibrasjonsdempede harddiskplasser med støtte for 6TB+ HDD's eller 15mm SSD-harddisker. Dessuten finner du en ekstra 2,5"-harddiskplass på baksiden av hovedkortet.

Fractal Design har også etterlatt 18-25 mm bak hovedkortplassen for å hjelpe til med kabelhåndteringen og for å hjelpe deg med å oppnå en så stilren og blikkfangende datamaskin som mulig.

Se også

(3 stk)
 • Formfaktor ATX
 • 2 stk USB 3.1 tilkoblinger
 • 2 stk 3,5 mm innganger

690,-

Se også

(3 stk)
 • Formfaktor ATX
 • 2 stk USB 3.1 tilkoblinger
 • 2 stk 3,5 mm innganger

690,-

1007381 Fractal Design Fractal Design Focus G Black window FD-CA-FOCUS-BK-W Focus G-serien fra Fractal Design er for deg som vil vise fram datamaskinen din. Med kant-til-kant synlighet gjennom det store sidevinduet, stilrent design og to medfølgende 120 mm Silent Series LED-vifter står datamaskinen din i sentrum. Kabinettet er utrustet med støvfiltre i bunn, toppen og fronten for en støvfri opplevelse. Det finnes seks stykker vifteplasser for gode muligheter til å oppnå en veldig bra luftflyt eller for deg som bruker en eller flere radiatorer i systemet ditt. Kompromissløs romslighet Focus G har støtte for skjermkort på opptil 38 cm, uten at det går ut over harddiskplassene. I fronten finner du to universelle, vibrasjonsdempede harddiskplasser med støtte for 6TB+ HDD's eller 15mm SSD-harddisker. Dessuten finner du en ekstra 2,5"-harddiskplass på baksiden av hovedkortet. Fractal Design har også etterlatt 18-25 mm bak hovedkortplassen for å hjelpe til med kabelhåndteringen og for å hjelpe deg med å oppnå en så stilren og blikkfangende datamaskin som mulig. Tower 4,5 3 649 NOK 649 NewCondition InStock
 1. Datakomponenter
 2. Kabinett & Barebone
 3. Tower