Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lekkert kabinett i temperert glass med RGB

Fractal Design Define S2 Vision RGB Blackout

  Art.nr: 1007386
  • ATX, E-ATX, microATX og ITX
  • Eksteriør helt i temperert glass
  • 4 stk RGB-vifter medfølger
  • Utskiftbart topp panel for ekstra vifteplasser
  • Viftekontroll

Internett

På lager

Denne varen selges kun på internett.

2 199,-

Delbetal fra 228,- Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Fractal Design Define S2 Vision er ett kabinett designet med fokus på skjønnhet og funksjonalitet. Med en utside i fullstendig temperert glass kan du stolt vise fram datamaskinen din fra alle kanter og vinkler. Med fire forhåndsinstallerte RGB-vifter og en RGB LED-stripe i toppen av kabinettet, kommer datamaskinen din til å være midtpunktet. En R1 RGB-kontroll inkluderes også, sånn at du har kontroll over hvilke farger og effekter som vises.

Til tross for det store fokuset på eksteriøret så behøver du ikke uroe deg for at dette har gått på bekostning av ytelsen. Fractal Design har produsert et kabinett som ikke etterlater noenting til tilfeldighetene.

Med gode kabelhåndteringsmuligheter og modulære muligheter gjør Define S2 Vision det enkelt å skape en ren og velfungerende datamaskin som imponerer. På baksiden av kabinettet finner du to dedikerte SSD-plasser og det finnes totalt mulighet for syv ekspansjonsplasser, sånn at du vet at du kan montere flere harddisker.

I bunnen og fronten finnes det støvfiltre, som er enkle å rengjøre og som hjelper deg med å holde kabinettet og overflatene rene og fri for støv.

Fleksible kjølemuligheter

Gode muligheter for avkjøling fortsetter å være største prioritet for Fractal Design som med Define S2 Vision gir omfattende støtte for både større luft- og vannkjølende systemer. Forhåndsinstallert finner du fire Prisma AL-14 PSM ARGB 140 mm-vifter og via en medfølgende Nexus 9P viftehub kan du styre opptil ni PWM-enheter via hovedkortet ditt.

Direkte ut av kartongen har kabinettet seks stykker vifteplasser, men om du kjenner at du behøver flere så kan topp panelet i temperert glass, med ett enkelt knappetrykk, byttes ut med et medfølgende panel med viftefester og gi plass til ytterligere tre vifter eller en 360 mm radiator.

1007386 Fractal Design Fractal Design Define S2 Vision RGB Blackout FD-CA-DEF-S2V-RGB-BKO-TGD Fractal Design Define S2 Vision er ett kabinett designet med fokus på skjønnhet og funksjonalitet. Med en utside i fullstendig temperert glass kan du stolt vise fram datamaskinen din fra alle kanter og vinkler. Med fire forhåndsinstallerte RGB-vifter og en RGB LED-stripe i toppen av kabinettet, kommer datamaskinen din til å være midtpunktet. En R1 RGB-kontroll inkluderes også, sånn at du har kontroll over hvilke farger og effekter som vises. Til tross for det store fokuset på eksteriøret så behøver du ikke uroe deg for at dette har gått på bekostning av ytelsen. Fractal Design har produsert et kabinett som ikke etterlater noenting til tilfeldighetene. Med gode kabelhåndteringsmuligheter og modulære muligheter gjør Define S2 Vision det enkelt å skape en ren og velfungerende datamaskin som imponerer. På baksiden av kabinettet finner du to dedikerte SSD-plasser og det finnes totalt mulighet for syv ekspansjonsplasser, sånn at du vet at du kan montere flere harddisker. I bunnen og fronten finnes det støvfiltre, som er enkle å rengjøre og som hjelper deg med å holde kabinettet og overflatene rene og fri for støv. Fleksible kjølemuligheter Gode muligheter for avkjøling fortsetter å være største prioritet for Fractal Design som med Define S2 Vision gir omfattende støtte for både større luft- og vannkjølende systemer. Forhåndsinstallert finner du fire Prisma AL-14 PSM ARGB 140 mm-vifter og via en medfølgende Nexus 9P viftehub kan du styre opptil ni PWM-enheter via hovedkortet ditt. Direkte ut av kartongen har kabinettet seks stykker vifteplasser, men om du kjenner at du behøver flere så kan topp panelet i temperert glass, med ett enkelt knappetrykk, byttes ut med et medfølgende panel med viftefester og gi plass til ytterligere tre vifter eller en 360 mm radiator. Tower 4 1 2199 NOK 2199 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Kabinett & Barebone
  3. Tower