Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Fractal Define C - optimalisert for lavt støynivå

Fractal Design Define C

  Art.nr: 240115
  • Mid-Tower
  • ATX, Micro ATX og ITX kompatibilitet
  • To X2-vifter
  • ModuVent
  • 2 års garanti

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Define C er et ATX-kabinett med et svært optimalisert og luftig interiørdesign som gir plass for de nyeste komponentene. Den har et tett lydisolerende materiale i hele kabinettet og sammen med Fractal Design sin ModuVent-teknologi får du et nesten helt lydløst kabinett.

Kabinettet inneholder to dynamiske vifter i X2-serien og støvbeskyttelse i bunn, topp og front som er enkle å rengjøre, men likevel gir en høy luftflyt. Med ekstra fokus på funksjoner for kabelhåndtering gjør Definer C det enkelt å lage et utrolig rent oppsett som imponerer. 

240115 Fractal Design Fractal Design Define C FD-CA-DEF-C-BK Define C er et ATX-kabinett med et svært optimalisert og luftig interiørdesign som gir plass for de nyeste komponentene. Den har et tett lydisolerende materiale i hele kabinettet og sammen med Fractal Design sin ModuVent-teknologi får du et nesten helt lydløst kabinett. Kabinettet inneholder to dynamiske vifter i X2-serien og støvbeskyttelse i bunn, topp og front som er enkle å rengjøre, men likevel gir en høy luftflyt. Med ekstra fokus på funksjoner for kabelhåndtering gjør Definer C det enkelt å lage et utrolig rent oppsett som imponerer.  Tower 4,2 7 890 NOK 890 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Kabinett & Barebone
  3. Tower