Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kompakt kabinett med sidevindu optimert for lavt støynivå

Fractal Design Define C Black Tempered Glass

  Art.nr: 1007379
  • Midi-tower
  • ATX, MicroATX og ITX kompatibilitet
  • Sidevindu i temperert glass
  • To X2-vifter
  • ModuVent

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
1 261,-

Delbetal fra 150,- Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Define C Tempered Glass er ett ATX-kabinett som presenterer en veldig optimert luftflyt og luftig interiørkonstruksjon som tilbyr plass for de nyeste komponentene. Tett lydisolerende materiale i hele kabinettet sammen med Fractal Design's ModuVent-teknologi gir deg et nesten helt lydtett kabinett.

Kabinettet inneholder to dynamiske vifter i X2-serien og støvfiltre i bunn, toppen og fronten som er enkle å rengjøre, men gir samtidig god luftflyt. Med ekstra oppmerksomhet rundt kabelhåndtering gjør Define C det enkelt å skape en utrolig "ren" datamaskin som imponerer.

Fractal Design C TG er også utrustet med ett sidevindu i temperert glass som gir deg et godt overblikk over komponentene og framhever LED-belysningen i vifter, skjermkort, hovedkort og andre produkter som har belysning.

1007379 Fractal Design Fractal Design Define C Black Tempered Glass FD-CA-DEF-C-BK-TG Define C Tempered Glass er ett ATX-kabinett som presenterer en veldig optimert luftflyt og luftig interiørkonstruksjon som tilbyr plass for de nyeste komponentene. Tett lydisolerende materiale i hele kabinettet sammen med Fractal Design's ModuVent-teknologi gir deg et nesten helt lydtett kabinett. Kabinettet inneholder to dynamiske vifter i X2-serien og støvfiltre i bunn, toppen og fronten som er enkle å rengjøre, men gir samtidig god luftflyt. Med ekstra oppmerksomhet rundt kabelhåndtering gjør Define C det enkelt å skape en utrolig "ren" datamaskin som imponerer. Fractal Design C TG er også utrustet med ett sidevindu i temperert glass som gir deg et godt overblikk over komponentene og framhever LED-belysningen i vifter, skjermkort, hovedkort og andre produkter som har belysning. Tower 4 1 1261 NOK 1261 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Kabinett & Barebone
  3. Tower