Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Lyddempende kabinett med god lagringsplass

Fractal Design Define 7 Black

  Art.nr: 1011118
  • Mid-tower
  • E-ATX, ATX, microATX og ITX
  • Lyddempende sidepanel
  • Tre 140 mm vifter
  • Innbygd viftehub

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 777,-

Delbetal fra 193,-/mnd Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Fractal Design Define 7 er det nyeste tilskuddet i Fractal Designs arsenal av kabinett. Den er fra midtower-klassen med modulær og fleksibel design. Kabinettet er utstyrt med industriell lyddemping og klassisk stil slik at du som bygger kjenner deg igjen i Define-serien. 

Fractal Design Define 7 kommer med tre 140 mm vifter i X2-serien og støvbeskyttelse i bunn, topp og front som er enkle å rengjøre, men likevel gir en høy luftflyt. Med ekstra fokus på funksjoner for kabelhåndtering gjør Fractal Design Define 7 det enkelt å sette opp en datamaskinen med god luftstrøm, uten at kablene er i veien. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Eksepsjonell kjøling 

Med Fractal Design Define 7 finnes det flere muligheter for å montere vifter eller kjølere i kabinettet. På frontpanelet kan man ha opptil ni 120 mm eller 140 mm vifter for optimal kjøling. I toppen av kabinettet finnes det plass for en radiator med en størrelse på 360 mm og på bunnen finnes det plass radiator med en størrelse på 120 mm. Fractal Design Define 7 gir deg optimale forhold for å skreddersy hvordan du vil at kjøling i kabinettet skal være. 

Nexus+2 viftehub 

Fractal Design Define 7 kommer med Nexus+2 viftehub, som har plass til opptil tre PWM vifter og seks 3 pin vifter slik at man enkelt kan styre viftene på en smidig måte. 

God lagringsplass 

Med gjennomtenkte funksjoner som kabelhåndtering og modulære muligheter gjør Fractal Design Define 7 det enkelt å skape en ren og velfungerende datamaskin som imponerer. I kabinettet finner du fire dedikerte SSD-plasser og det finnes totalt mulighet for 14 ekspansjonsplasser, sånn at du vet at du kan montere flere harddisker.

Støvfilter 

Med støvfilter i kabinettet minimeres mengden støv som kommer inn i datamaskinen og sette seg på viften og komponentene, og drar ned ytelsen når det samler seg opp. Støvfilteret holder komponentene rene og friske lenge før de må rengjøres. 

1011118 1011118 Fractal Design Fractal Design Define 7 Black FD-C-DEF7A-01 Fractal Design Define 7 er det nyeste tilskuddet i Fractal Designs arsenal av kabinett. Den er fra midtower-klassen med modulær og fleksibel design. Kabinettet er utstyrt med industriell lyddemping og klassisk stil slik at du som bygger kjenner deg igjen i Define-serien.  Fractal Design Define 7 kommer med tre 140 mm vifter i X2-serien og støvbeskyttelse i bunn, topp og front som er enkle å rengjøre, men likevel gir en høy luftflyt. Med ekstra fokus på funksjoner for kabelhåndtering gjør Fractal Design Define 7 det enkelt å sette opp en datamaskinen med god luftstrøm, uten at kablene er i veien. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Eksepsjonell kjøling  Med Fractal Design Define 7 finnes det flere muligheter for å montere vifter eller kjølere i kabinettet. På frontpanelet kan man ha opptil ni 120 mm eller 140 mm vifter for optimal kjøling. I toppen av kabinettet finnes det plass for en radiator med en størrelse på 360 mm og på bunnen finnes det plass radiator med en størrelse på 120 mm. Fractal Design Define 7 gir deg optimale forhold for å skreddersy hvordan du vil at kjøling i kabinettet skal være.  Nexus+2 viftehub  Fractal Design Define 7 kommer med Nexus+2 viftehub, som har plass til opptil tre PWM vifter og seks 3 pin vifter slik at man enkelt kan styre viftene på en smidig måte.  God lagringsplass  Med gjennomtenkte funksjoner som kabelhåndtering og modulære muligheter gjør Fractal Design Define 7 det enkelt å skape en ren og velfungerende datamaskin som imponerer. I kabinettet finner du fire dedikerte SSD-plasser og det finnes totalt mulighet for 14 ekspansjonsplasser, sånn at du vet at du kan montere flere harddisker. Støvfilter  Med støvfilter i kabinettet minimeres mengden støv som kommer inn i datamaskinen og sette seg på viften og komponentene, og drar ned ytelsen når det samler seg opp. Støvfilteret holder komponentene rene og friske lenge før de må rengjøres.  Tower 4,2 4 1777 NOK 1777 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Kabinett og Barebone
  3. Tower