Kabinett med doble kammer for et optimalt dataoppsett

Corsair Crystal 680X RGB Black

  Art.nr: 1007425
  • Formfaktor: E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ATX
  • Paneler i temperert glass
  • 4 stk 120mm vifter inkludert (hvorav 3 stk RGB-LED)
  • Dual-chamber layout
  • Optimal luftflyt

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Corsair Crystal Series 680X RGB er et dual-chamber ATX-kabinett med sidepaneler i temperert glass og utmerket luftflyt samt strålende RGB-belysning for å effektivt kjøle og belyse de meste krevende systemene.

Kabinettet har én USB 3.1 Type-C-port som lar deg koble til USB-C-enheter. Dessuten finnes det to USB 3.1 Type-A og en 3,5 mm-tilkobling for hodetelefoner.

Fantastisk luftflyt

Fire medfølgende 120 mm-vifter og en Direct Airflow Path-layoutfordeler kjølig luft til de varmeste kriker og kroker inne i kabinettet for å sikre jevn ytelse. Tre av viftene er LL120 RGB-LED som gjør at riggen din lyser opp tilværelsen.

Det finnes godt med plass for kjøling i Corsair Crystal 680X. Det går an å montere opptil åtte 120 mm-vifter eller sju 140 mm-vifter, eller opptil fire radiatorer.

Dual-Chamber Layout

En videreutvikling av en av de mest populære layoutene av Corsair-kabinettene plasserer 680X RGB helt i toppsjiktet av Corsair-kabinettene med doble kamre.

Mens et av kamrene kjøles aktivt med masse vifter og radiatorfester gir det andre godt med plass til kabelskjuling, lagringsplass og PSU-montering. Dette gjør det enklere enn noensinne å bygge en perfekt og høypresterende rigg uansett om det er for gaming eller andre tunge arbeidsoppgaver som 3D-rendering.

For å vise frem komponentene på beste måte er fronten, sidene og toppen av kabinettet kledd i temperert glass.

Fleksible lagringsmuligheter

Corsair Crystal Series 680X har fleksible muligheter for å montere harddiskene dine.

Man kan enkelt installere opptil tre 3,5" harddisker i vertikal posisjon for å spare plass og opptil fire 2,5" SSD-harddisker i horisontal posisjon.

Harddiskene sitter noen centimeter fra hverandre for å bedre luftflyten sånn at lagringsenhetene dine fungerer optimalt. 

Skjermkortet kan også monteres vertikalt for å vises opp mot sidepanelet i temperert glass.

Intelligent RGB-kontroll

Den medfølgende Corsair Lighting Node PRO gjør 680X RGB til et smart kabinett. Programvaren Corsair iCUE muliggjør dynamisk RGB-belysning synkronisert med alle dine iCUE-kompatible enheter, inkludert vifter, RGB-LED-lysremser, DDR4-minne, tastatur og mus. 

1007425 Corsair Corsair Crystal 680X RGB Black CC-9011168-WW Corsair Crystal Series 680X RGB er et dual-chamber ATX-kabinett med sidepaneler i temperert glass og utmerket luftflyt samt strålende RGB-belysning for å effektivt kjøle og belyse de meste krevende systemene. Kabinettet har én USB 3.1 Type-C-port som lar deg koble til USB-C-enheter. Dessuten finnes det to USB 3.1 Type-A og en 3,5 mm-tilkobling for hodetelefoner. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Fantastisk luftflyt Fire medfølgende 120 mm-vifter og en Direct Airflow Path-layoutfordeler kjølig luft til de varmeste kriker og kroker inne i kabinettet for å sikre jevn ytelse. Tre av viftene er LL120 RGB-LED som gjør at riggen din lyser opp tilværelsen. Det finnes godt med plass for kjøling i Corsair Crystal 680X. Det går an å montere opptil åtte 120 mm-vifter eller sju 140 mm-vifter, eller opptil fire radiatorer. Dual-Chamber Layout En videreutvikling av en av de mest populære layoutene av Corsair-kabinettene plasserer 680X RGB helt i toppsjiktet av Corsair-kabinettene med doble kamre.Mens et av kamrene kjøles aktivt med masse vifter og radiatorfester gir det andre godt med plass til kabelskjuling, lagringsplass og PSU-montering. Dette gjør det enklere enn noensinne å bygge en perfekt og høypresterende rigg uansett om det er for gaming eller andre tunge arbeidsoppgaver som 3D-rendering.For å vise frem komponentene på beste måte er fronten, sidene og toppen av kabinettet kledd i temperert glass. Fleksible lagringsmuligheter Corsair Crystal Series 680X har fleksible muligheter for å montere harddiskene dine.Man kan enkelt installere opptil tre 3,5" harddisker i vertikal posisjon for å spare plass og opptil fire 2,5" SSD-harddisker i horisontal posisjon.Harddiskene sitter noen centimeter fra hverandre for å bedre luftflyten sånn at lagringsenhetene dine fungerer optimalt. Skjermkortet kan også monteres vertikalt for å vises opp mot sidepanelet i temperert glass. Intelligent RGB-kontroll Den medfølgende Corsair Lighting Node PRO gjør 680X RGB til et smart kabinett. Programvaren Corsair iCUE muliggjør dynamisk RGB-belysning synkronisert med alle dine iCUE-kompatible enheter, inkludert vifter, RGB-LED-lysremser, DDR4-minne, tastatur og mus.  Tower 2469 NOK 2469 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Kabinett og Barebone
  3. Tower