Stilrent mid-tower kabinett med RBG-belyst frontpanel

Corsair Carbide SPEC-06 RGB

  Art.nr: 1006762
  • Formfaktor ATX, m-ATX og ITX
  • 2 stk USB 3.1 tilkoblinger
  • 2 stk 3,5 millimeter innganger
  • Enkel kabelhåndtering
  • Avtakbare støvfilter

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Corsair Carbide SPEC-06 er et kompakt mid-tower kabinett med minimalistisk design og et sidevindu i temperert glass. Det er enkelt å komme til komponentene i datamaskinen eller å se på komponentene gjennom sidevinduet. SPEC-06 kommer med et integrert RGB-belyst frontpanel som er justerbart i opptil syv ulike farger.

Plass for flere harddisker

Corsair Carbide SPEC-06 har en mengde plasser for lagring. På baksiden finnes det opptil fire plasser for SSD-harddisker og to plasser for 3,5"-harddisker. Alt for å kunne gi deg muligheten til å maksimere lagringen din.

Flere muligheter for kjøling

Med Corsair Carbide SPEC-06 finnes det flere muligheter for å montere vifter eller kjølere i kabinettet. Med rom for opptil seks stykker 120 mm vifter, en 360 mm radiator i front, 240 mm radiator i toppen og 120 mm radiator på baksiden. Carbide SPEC-06 gir deg optimale forutsetninger for å skreddersy datamaskinen akkurat sånn du ønsker å avkjøle den.

Direct Airflow Path-kjølingen er spesielt utviklet for å optimalisere luftflyten i kabinettet ditt sånn at alle dine komponenter får den avkjølingen som behøves for å kunne fortsette å spille i time etter time.

Lys opp i mørket

Corsair Carbide SPEC-06 er laget med en lekker RGB-belysning på frontpanelet som går an å justeres i syv forskjellige farger.

RGB-belysningen styres av den inkluderte kontrollen som monteres på baksiden av kabinettet ditt. Med et raskt trykk kan du velge hvilket fargeskjema du ønsker sånn at det passer med dine andre RGB-belyste komponenter.

Vertikal plass for skjermkort

Med Corsair Carbide SPEC-06 får du muligheten til å montere skjermkortet ditt vertikalt. Dette avlaster festepunktene på skjermkortet og lar deg også vise fram datamaskinkonstruksjonen din på en helt annen måte.

Enkel og pen kabelhåndtering

Corsair Carbide SPEC-06 er produsert med flere funksjoner, blant annet for å hjelpe deg med kabelhåndteringen. Med flere plasser for å håndtere kablene får du ikke bare en pen utside, men også en ryddig og pen innside.

Hold datamaskinen fri for støv

På Corsair Carbide SPEC-06 sitter det flere støvfiltre for å enkelt holde datamaskinen fri for støv. På toppen av kabinettet sitter et støvfilter med en magnetløsning sånn at man enkelt kan ta det bort og sette det tilbake etter rengjøring. På undersiden samt bak frontpanelet sitter det en skinne som man enkelt kan dra ut og sette tilbake som også samler opp støv.

1006762 Corsair Corsair Carbide SPEC-06 RGB CC-9011146-WW Corsair Carbide SPEC-06 er et kompakt mid-tower kabinett med minimalistisk design og et sidevindu i temperert glass. Det er enkelt å komme til komponentene i datamaskinen eller å se på komponentene gjennom sidevinduet. SPEC-06 kommer med et integrert RGB-belyst frontpanel som er justerbart i opptil syv ulike farger. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Plass for flere harddisker Corsair Carbide SPEC-06 har en mengde plasser for lagring. På baksiden finnes det opptil fire plasser for SSD-harddisker og to plasser for 3,5"-harddisker. Alt for å kunne gi deg muligheten til å maksimere lagringen din. Flere muligheter for kjøling Med Corsair Carbide SPEC-06 finnes det flere muligheter for å montere vifter eller kjølere i kabinettet. Med rom for opptil seks stykker 120 mm vifter, en 360 mm radiator i front, 240 mm radiator i toppen og 120 mm radiator på baksiden. Carbide SPEC-06 gir deg optimale forutsetninger for å skreddersy datamaskinen akkurat sånn du ønsker å avkjøle den. Direct Airflow Path-kjølingen er spesielt utviklet for å optimalisere luftflyten i kabinettet ditt sånn at alle dine komponenter får den avkjølingen som behøves for å kunne fortsette å spille i time etter time. Lys opp i mørket Corsair Carbide SPEC-06 er laget med en lekker RGB-belysning på frontpanelet som går an å justeres i syv forskjellige farger. RGB-belysningen styres av den inkluderte kontrollen som monteres på baksiden av kabinettet ditt. Med et raskt trykk kan du velge hvilket fargeskjema du ønsker sånn at det passer med dine andre RGB-belyste komponenter. Vertikal plass for skjermkort Med Corsair Carbide SPEC-06 får du muligheten til å montere skjermkortet ditt vertikalt. Dette avlaster festepunktene på skjermkortet og lar deg også vise fram datamaskinkonstruksjonen din på en helt annen måte. Enkel og pen kabelhåndtering Corsair Carbide SPEC-06 er produsert med flere funksjoner, blant annet for å hjelpe deg med kabelhåndteringen. Med flere plasser for å håndtere kablene får du ikke bare en pen utside, men også en ryddig og pen innside. Hold datamaskinen fri for støv På Corsair Carbide SPEC-06 sitter det flere støvfiltre for å enkelt holde datamaskinen fri for støv. På toppen av kabinettet sitter et støvfilter med en magnetløsning sånn at man enkelt kan ta det bort og sette det tilbake etter rengjøring. På undersiden samt bak frontpanelet sitter det en skinne som man enkelt kan dra ut og sette tilbake som også samler opp støv. Tower 4 5 906 NOK 906 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Kabinett og Barebone
  3. Tower