Mid-tower kabinett med lekkert design

Corsair Carbide Series SPEC-05

  Art.nr: 1006763
 • Formfaktor ATX, m-ATX og ITX
 • 1 stk USB 3.1 tilkoblinger
 • 2 stk 3,5 millimeter innganger
 • Enkel kabelhåndtering
 • Avtakbare støvfilter

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Corsair Carbide SPEC-05 er et kompakt mid-tower kabinett med minimalistisk design og et sidevindu i plexiglass. Det er enkelt å komme til komponentene i datamaskinen eller å se på komponentene gjennom sidevinduet.

Plass for flere harddisker

Corsair Carbide SPEC-05 har en mengde plasser for harddisker. I kabinettet finnes det plass for opptil tre SSD-harddisker og to plasser for HDD-harddisker. Alt for å kunne maksimere mulighetene for alle typer lagring. 

Flere muligheter for kjøling

Med Corsair Carbide SPEC-05 finnes det flere muligheter for å montere vifter eller kjølere i kabinettet. På frontpanelet kan man ha opptil 3 stk 120mm vifter eller 2 stk 140mm vifter for optimal kjøling. I toppen av kabinettet finnes det mulighet for 2 stk 120mm vifter og på baksiden finnes det plass for en vifte eller radiator med en størrelse på 120mm.

Enkel og pen kabelhåndtering

Corsair Carbide SPEC-05 er produsert med flere funksjoner, blant annet for å hjelpe deg med kabelhåndteringen. Med flere plasser for å håndtere kablene får du ikke bare en pen utside, men også en ryddig og pen innside.

Hold datamaskinen fri for støv

På undersiden av Corsair Carbide SPEC-05 sitter det et støvfilter for å enkelt kunne holde datamaskinen fri for støv. Støvfilteret sitter i en skinne som enkelt kan dras ut og inn når det er tid for rengjøring.

Se også

(26 stk)
 • Formfaktor ATX og mATX
 • 2x 120 mm vifter følger med
 • 5,25"/3,5"/2,5" brønner

579,-

Se også

(26 stk)
 • Formfaktor ATX og mATX
 • 2x 120 mm vifter følger med
 • 5,25"/3,5"/2,5" brønner

579,-

1006763 Corsair Corsair Carbide Series SPEC-05 CC-9011138-WW Corsair Carbide SPEC-05 er et kompakt mid-tower kabinett med minimalistisk design og et sidevindu i plexiglass. Det er enkelt å komme til komponentene i datamaskinen eller å se på komponentene gjennom sidevinduet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Plass for flere harddisker Corsair Carbide SPEC-05 har en mengde plasser for harddisker. I kabinettet finnes det plass for opptil tre SSD-harddisker og to plasser for HDD-harddisker. Alt for å kunne maksimere mulighetene for alle typer lagring.  Flere muligheter for kjøling Med Corsair Carbide SPEC-05 finnes det flere muligheter for å montere vifter eller kjølere i kabinettet. På frontpanelet kan man ha opptil 3 stk 120mm vifter eller 2 stk 140mm vifter for optimal kjøling. I toppen av kabinettet finnes det mulighet for 2 stk 120mm vifter og på baksiden finnes det plass for en vifte eller radiator med en størrelse på 120mm. Enkel og pen kabelhåndtering Corsair Carbide SPEC-05 er produsert med flere funksjoner, blant annet for å hjelpe deg med kabelhåndteringen. Med flere plasser for å håndtere kablene får du ikke bare en pen utside, men også en ryddig og pen innside. Hold datamaskinen fri for støv På undersiden av Corsair Carbide SPEC-05 sitter det et støvfilter for å enkelt kunne holde datamaskinen fri for støv. Støvfilteret sitter i en skinne som enkelt kan dras ut og inn når det er tid for rengjøring. Tower 5 4 590 NOK 590 NewCondition InStock
 1. Datakomponenter
 2. Kabinett og Barebone
 3. Tower