Midtower kabinett med minimalistisk design og sidevindu

Corsair Carbide 275R Black TG

  Art.nr: 1003186
 • Formfaktor ATX
 • 2 stk. USB 3.0 tilkoblinger
 • 2 stk. 3,5 mm innganger
 • Innebygd kabelføring
 • Avtagbare dampfilter
 • Maks 1 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Corsair Carbide 275R er et kompakt midtower kabinett med minimalistisk design og et sidevindu i herdet glass. Enkel tilgang til datakomponenter eller se gjennom komponentene gjennom sidepanelet.

Flere muligheter for kjøling

Med Corsair Carbide 275R finnes det flere muligheter for montering av flere vifter eller kjølere i kabinettet. På frontpanelet kan du ha opptil 3 stk. 120 mm eller 2.stk. 140 mm vifter, på toppen er det mulighet for 2 stk. 120mm eller 1 stk. 240 mm vifte eller kjøleaggregat og på baksiden er det plass til 1 stk. 120mm vifte.

Direct Airflow Path ™ -kjølingen bidrar til å holde komponentene avkjølte uten at kabler eller lignende er i veien for å kjøle ned komponentene.

Vertikal plassering

Ønsker du å vise skjermkortet ditt fra siden, kan den monteres vertikalt i stedet.

Plass til flere harddisker

Corsair Carbide 275R har mange plasser til harddisker. På baksiden er det opptil fire plasser for SSD-harddisker og to harddisker. Alt for å maksimere muligheten til lagring.

Støvfri datamaskin

Det smarte støvfilteret er lett å rengjøre og minimerer tiden du må bruke på renhold inne i datamaskinen. Filteret klikkes fast med en magnet på baksiden slik at det er lett å ta av for rengjøring. På undersiden er det en skinne som du enkelt kan trekke ut og sette tilbake. Du trenger heller ikke bekymre deg for at kabinettet skal samle støv, da det på fronten sitter et støvfilter som bidrar med å holde kabinettet rent og pent.

Se også

(8 stk)
 • Formfaktor ATX
 • 2 stk. USB 3.0 tilkoblinger
 • 2 stk. 3,5 mm innganger

1 049,-

Se også

(8 stk)
 • Formfaktor ATX
 • 2 stk. USB 3.0 tilkoblinger
 • 2 stk. 3,5 mm innganger

1 049,-

1003186 Corsair Corsair Carbide 275R Black TG CC-9011132-WW Corsair Carbide 275R er et kompakt midtower kabinett med minimalistisk design og et sidevindu i herdet glass. Enkel tilgang til datakomponenter eller se gjennom komponentene gjennom sidepanelet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Flere muligheter for kjøling Med Corsair Carbide 275R finnes det flere muligheter for montering av flere vifter eller kjølere i kabinettet. På frontpanelet kan du ha opptil 3 stk. 120 mm eller 2.stk. 140 mm vifter, på toppen er det mulighet for 2 stk. 120mm eller 1 stk. 240 mm vifte eller kjøleaggregat og på baksiden er det plass til 1 stk. 120mm vifte. Direct Airflow Path ™ -kjølingen bidrar til å holde komponentene avkjølte uten at kabler eller lignende er i veien for å kjøle ned komponentene. Vertikal plassering Ønsker du å vise skjermkortet ditt fra siden, kan den monteres vertikalt i stedet. Plass til flere harddisker Corsair Carbide 275R har mange plasser til harddisker. På baksiden er det opptil fire plasser for SSD-harddisker og to harddisker. Alt for å maksimere muligheten til lagring. Støvfri datamaskin Det smarte støvfilteret er lett å rengjøre og minimerer tiden du må bruke på renhold inne i datamaskinen. Filteret klikkes fast med en magnet på baksiden slik at det er lett å ta av for rengjøring. På undersiden er det en skinne som du enkelt kan trekke ut og sette tilbake. Du trenger heller ikke bekymre deg for at kabinettet skal samle støv, da det på fronten sitter et støvfilter som bidrar med å holde kabinettet rent og pent. Tower 4,7 3 790 NOK 790 NewCondition InStock
 1. Datakomponenter
 2. Kabinett og Barebone
 3. Tower