Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stilrent kabinett med RGB-funksjoner og sidevindu

Corsair Carbide 175R RGB Black

  Art.nr: 1007801
 • Formfaktor ATX
 • 2 stk USB 3.1 tilkoblinger
 • 2 stk 3,5 mm innganger
 • Innebygd kabelskjuling
 • Avtakbart støvfilter

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Corsair Carbide 175R RGB er ett ATX-kabinett med et stilrent og pent strømlinjeformet design som kompletteres med en medfølgende RGB-vifte. Med bra muligheter for effektiv kjøling via både vifter og radiatorer. På forsiden av kabinettet sitter en Corsair-logo som bytter på fargene. Med et hovedkort som har støtte for RGB-tilkoblinger styrer du til og med fargen på logoen sammen med dine øvrige RGB-komponenter.

Vis fram datamaskinens indre

Med et sidevindu i herdet glass, som går hele veien ut til kantene, vises datamaskinens komponenter og RGB-effekter på en smakfull måte.

Med et hovedkort som støtter RGB-funksjoner og tilbehør som lysslynger, vifter, radiatorer og andre småting kan man med fordel få nytte av sidevinduet da det viser fram datamaskinen fra sin beste side.

Ettersom det er produsert i herdet glass er det også holdbart og varmeresistent. Det er også lett å tørke av og holde rent med en vanlig støvklut.

Kombiner dine favoritt lyseffekter med alle mulige ulike tilbehør og vifter.

Beskyttelsesplate for strømforsyningen

Akkurat som utsiden er stilfullt designet så er også innsiden dette for å følge i samme stil. En dekkende og beskyttende plate sørger for å gjemme unna de mindre fine kablene fra strømforsyningen. Dette gjør at det ser pent og ryddig ut inne i kabinettet.

Plass til harddiskene dine

Corsair Carbide 175R har støtte for opptil fire harddisker. To av disse plassene er dedikert til 2,5"-harddisker og det finnes to plasser som det går an å bruke til enten to stykker 2,5"-harddisker til eller to stykker 3,5"-harddisker.

Bra mulighet for kjøling

Med Corsair Carbide 175R finnes det flere muligheter for å montere vifter eller kjølere i kabinettet. Totalt kan opptil seks stykker 120 mm-vifter eller fire stykker 140 mm-vifter monteres for en perfekt luftflyt gjennom hele kabinettet. Det har også støtte for flere radiatorer på opptil 360 mm om man skulle ønske det.

Minimer støv i datamaskinen

På Corsair Carbide 175R sitter det flere støvfiltre for å enkelt kunne holde datamaskinen fri for støv. På oversiden sitter det ett støvfilter med et magnetfeste sånn at man enkelt kan ta det av, rengjøre det, og sette det på plass igjen. På undersiden sitter det en skinne man enkelt kan dra ut og inn som også inneholder et støvfilter.

Se også

(3 stk)
 • Formfaktor ATX
 • 2 stk. USB 3.0 tilkoblinger
 • 2 stk. 3,5 mm innganger

818,-

Se også

(3 stk)
 • Formfaktor ATX
 • 2 stk. USB 3.0 tilkoblinger
 • 2 stk. 3,5 mm innganger

818,-

1007801 Corsair Corsair Carbide 175R RGB Black CC-9011171-WW Corsair Carbide 175R RGB er ett ATX-kabinett med et stilrent og pent strømlinjeformet design som kompletteres med en medfølgende RGB-vifte. Med bra muligheter for effektiv kjøling via både vifter og radiatorer. På forsiden av kabinettet sitter en Corsair-logo som bytter på fargene. Med et hovedkort som har støtte for RGB-tilkoblinger styrer du til og med fargen på logoen sammen med dine øvrige RGB-komponenter. Vis fram datamaskinens indre Med et sidevindu i herdet glass, som går hele veien ut til kantene, vises datamaskinens komponenter og RGB-effekter på en smakfull måte. Med et hovedkort som støtter RGB-funksjoner og tilbehør som lysslynger, vifter, radiatorer og andre småting kan man med fordel få nytte av sidevinduet da det viser fram datamaskinen fra sin beste side. Ettersom det er produsert i herdet glass er det også holdbart og varmeresistent. Det er også lett å tørke av og holde rent med en vanlig støvklut. Kombiner dine favoritt lyseffekter med alle mulige ulike tilbehør og vifter. Beskyttelsesplate for strømforsyningen Akkurat som utsiden er stilfullt designet så er også innsiden dette for å følge i samme stil. En dekkende og beskyttende plate sørger for å gjemme unna de mindre fine kablene fra strømforsyningen. Dette gjør at det ser pent og ryddig ut inne i kabinettet. Plass til harddiskene dine Corsair Carbide 175R har støtte for opptil fire harddisker. To av disse plassene er dedikert til 2,5"-harddisker og det finnes to plasser som det går an å bruke til enten to stykker 2,5"-harddisker til eller to stykker 3,5"-harddisker. Bra mulighet for kjøling Med Corsair Carbide 175R finnes det flere muligheter for å montere vifter eller kjølere i kabinettet. Totalt kan opptil seks stykker 120 mm-vifter eller fire stykker 140 mm-vifter monteres for en perfekt luftflyt gjennom hele kabinettet. Det har også støtte for flere radiatorer på opptil 360 mm om man skulle ønske det. Minimer støv i datamaskinen På Corsair Carbide 175R sitter det flere støvfiltre for å enkelt kunne holde datamaskinen fri for støv. På oversiden sitter det ett støvfilter med et magnetfeste sånn at man enkelt kan ta det av, rengjøre det, og sette det på plass igjen. På undersiden sitter det en skinne man enkelt kan dra ut og inn som også inneholder et støvfilter. Tower 4 3 690 NOK 690 NewCondition InStock
 1. Datakomponenter
 2. Kabinett & Barebone
 3. Tower