Kompakt kabinet med avtakbart I/O-panel og brakett for PSU

Cooler Master MasterBox Q500L

  Art.nr: 1009126
  • ATX, mATX, Mini-ITX
  • Flyttbar I/O-panel
  • 2 x 2,5" og 1 x 3,5"
  • Sidevindu i herdet glass
  • Magnetisk støvfilter

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 
 

Cooler Master MasterBox Q500L er et godt designet og kompakt kabinett som holder ATX hovedkort. Det som er unikt med Q500L er det flyttbare I / O-panelet for enkel tilgang til porter og uttak. I tillegg har kabinettet blitt utstyrt med magnetiske støvfiltre med fin design foran og på toppen.

 
 

Med sidepanel av herdet glass får du muligheten til å vise frem konstruksjonen din, panelet er helt på linje med chassiset og er forsvarlig montert med tommelfingerskruer. Når kabinettet ditt har sidepaneler, får ledningene tydeligvis en høyere prioritering, så Cooler Master har laget en plass på ca. 30 mm bak hovedkortplaten slik at du kan pakke kablene rundt hele kabinettet uten at dem trenger å være synlig.

Brakett for strømforsyning

 
 

Med en brakett for strømforsyningen din kan du flytte den slik at du får plass til alle komponentene du vil fylle kabinettet med. Du bedre plass for ATX-kortet, større grafikkort og strømforsyning i et kompakt kabinett.

Flyttbar I/O-panel

I/O-panelet på kabinettet kan flyttes til flere forskjellige posisjoner for optimal tilgjengelighet.

Dette er spesielt viktig på Q500L, da du kan justere kabinettet både vertikalt og horisontalt, takket være gummiknottene som også fungerer som føtter.

Stilig kabling

 
 

Bak hovedkortplaten er det en ca. 30 mm bred plass for kabelhåndtering som strekker seg rundt hele kabinettet. Så du får ikke bare et pent utvendig, men også muligheten for et pent interiør som er ekstra viktig fordi chassis sidepanelet er i herdet glass.

Magnetisk støvfilter

Det magnetiske støvfilteret er enklet å fjerne og skifte ut. Ta den enkelt av når det er på tide å rengjøre dem, gummidetaljer forhindrer at filtrene beveger seg når de sitter på plass.

Kabinettet støtter to 120 mm vifter i bunnen, en 120 mm vifte bak og den øvre delen støtter opptil to 120 mm / 140 mm vifter.

1009126 Cooler Master Cooler Master MasterBox Q500L MCB-Q500L-KANN-S00    Cooler Master MasterBox Q500L er et godt designet og kompakt kabinett som holder ATX hovedkort. Det som er unikt med Q500L er det flyttbare I / O-panelet for enkel tilgang til porter og uttak. I tillegg har kabinettet blitt utstyrt med magnetiske støvfiltre med fin design foran og på toppen.    Med sidepanel av herdet glass får du muligheten til å vise frem konstruksjonen din, panelet er helt på linje med chassiset og er forsvarlig montert med tommelfingerskruer. Når kabinettet ditt har sidepaneler, får ledningene tydeligvis en høyere prioritering, så Cooler Master har laget en plass på ca. 30 mm bak hovedkortplaten slik at du kan pakke kablene rundt hele kabinettet uten at dem trenger å være synlig. Brakett for strømforsyning    Med en brakett for strømforsyningen din kan du flytte den slik at du får plass til alle komponentene du vil fylle kabinettet med. Du bedre plass for ATX-kortet, større grafikkort og strømforsyning i et kompakt kabinett. Flyttbar I/O-panel I/O-panelet på kabinettet kan flyttes til flere forskjellige posisjoner for optimal tilgjengelighet.Dette er spesielt viktig på Q500L, da du kan justere kabinettet både vertikalt og horisontalt, takket være gummiknottene som også fungerer som føtter. Stilig kabling    Bak hovedkortplaten er det en ca. 30 mm bred plass for kabelhåndtering som strekker seg rundt hele kabinettet. Så du får ikke bare et pent utvendig, men også muligheten for et pent interiør som er ekstra viktig fordi chassis sidepanelet er i herdet glass. Magnetisk støvfilter Det magnetiske støvfilteret er enklet å fjerne og skifte ut. Ta den enkelt av når det er på tide å rengjøre dem, gummidetaljer forhindrer at filtrene beveger seg når de sitter på plass.Kabinettet støtter to 120 mm vifter i bunnen, en 120 mm vifte bak og den øvre delen støtter opptil to 120 mm / 140 mm vifter. Tower 2 2 549 NOK 549 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Kabinett og Barebone
  3. Tower