Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Slide kabinett til Raspberry Pi 4 Model B

Raspberry Pi 4 model B Slide Case Black

  Art.nr: 1009087
  • Passer til Raspberry Pi 4 Model B
  • Laget av ABS plast
  • På vegg eller skrivebord

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Beskytt din Raspberry Pi 4 Modell B med det elegante og funksjonelle originale Slide kabinettet. Dette kabinettet er laget av i høykvalitets ABS-plast. Det har også hull på undersiden for montering på vegg eller skrivebord. Leveres med gummiføtter, for stabil plassering.  

Egenskaper

  • Laget av ABS plast 
  • Utskjæringer for alle tilkoblinger 
  • Passer til Raspberry Pi 4 Model B
1009087 1009087 Raspberry Raspberry Pi 4 model B Slide Case Black 1873796 Beskytt din Raspberry Pi 4 Modell B med det elegante og funksjonelle originale Slide kabinettet. Dette kabinettet er laget av i høykvalitets ABS-plast. Det har også hull på undersiden for montering på vegg eller skrivebord. Leveres med gummiføtter, for stabil plassering.   Egenskaper Laget av ABS plast Utskjæringer for alle tilkoblinger Passer til Raspberry Pi 4 Model B Kabinett og Barebone 4 4 79 NOK 79 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Kabinett og Barebone