Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

7" touchskjerm til Raspberry Pi

Raspberry Pi 7" Touch Screen

  Art.nr: 241799
  • 7" RGB 800x480-oppløst skjerm
  • 24-bits farger og 60 fps
  • 10-punkts kapasitiv touch
  • 70° visningsvinkel
  • DSI-kabel følger med

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

7" touchskjerm for Raspberry Pi som gir deg muligheten til å bruke Raspberry som et nettbrett, infotainment, en fotoramme eller annet en 7" skjerm vil kunne fungere som. Den kobles via et adapterkort til systemet, samt en kabel mellom DSI-porten på Raspberry til skjermen.

Raspberry kan eksempelvis monteres på baksiden av touchskjermen for en pen og praktisk løsning. Skjermen har dessuten støtte for multitouch for ti fingere for et enkelt bruk.

Driverrutiner til skjermen (med støtte for 10-punkts touch og tastatur på skjermen) vil integreres i nyeste Raspbian OS for full funksjonalitet uten et fysisk tastatur eller mus.

241799 241799 Raspberry Raspberry Pi 7" Touch Screen Raspberry Pi Touchscreen 7" touchskjerm for Raspberry Pi som gir deg muligheten til å bruke Raspberry som et nettbrett, infotainment, en fotoramme eller annet en 7" skjerm vil kunne fungere som. Den kobles via et adapterkort til systemet, samt en kabel mellom DSI-porten på Raspberry til skjermen.Raspberry kan eksempelvis monteres på baksiden av touchskjermen for en pen og praktisk løsning. Skjermen har dessuten støtte for multitouch for ti fingere for et enkelt bruk.Driverrutiner til skjermen (med støtte for 10-punkts touch og tastatur på skjermen) vil integreres i nyeste Raspbian OS for full funksjonalitet uten et fysisk tastatur eller mus. Kabinettilbehør 899 NOK 899 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Kabinett og Barebone
  3. Kabinettilbehør