Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Blå LED-belysning til ditt kabinett

Mission SG LDU 2.1 - 1m Blue

  Art.nr: 241318
  • 1 meter LED-belysning
  • Tåler vannsprut
  • Gir en heftig farge inne i kabinettet
  • USB-drevet
  • Selvklebende

Internett

Forventet på lager: 26.11.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Mission SG LDU 2.1 løfter spillsenteret ditt til neste nivå! Hva med å dekorere kabinettet med en 1 meter selvklebende LED-list? LED-belysning gir en kul, blå farge som umiddelbart får deg i LAN-stemning. LED-listen er selvklebende og tar nesten ingen plass i kabinettet. Belysningen er USB-drevet, noe som gjør at du kan slå den av ved behov.

241318 241318 Mission SG Mission SG LDU 2.1 - 1m Blue Mission SG LDU 2.1 løfter spillsenteret ditt til neste nivå! Hva med å dekorere kabinettet med en 1 meter selvklebende LED-list? LED-belysning gir en kul, blå farge som umiddelbart får deg i LAN-stemning. LED-listen er selvklebende og tar nesten ingen plass i kabinettet. Belysningen er USB-drevet, noe som gjør at du kan slå den av ved behov. Kabinettilbehør 4,2 4 69 NOK 69 NewCondition PreOrder
  1. Datakomponenter
  2. Kabinett og Barebone
  3. Kabinettilbehør