Lyddempende og kjølende mid-tower-kabinett

Cooler Master Silencio S600

  Art.nr: 1009122
  • ATX, mATX, Mini-ITX
  • Lyddempende materiale
  • 2 innebygde vifter
  • 2x USB 3.2

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Cooler Master Silencio S600 er ett lyddempende datakabinett med et veldig stilrent design. I Silencio S600 får du plass til flere radiatorer, flere lagringsenheter, lange skjermkort og til og med ett minnekort i frontpanelet.

Ultrastille

Bak de ytre panelene finnes det, nøye utplassert, lyddempende materiale. Gjennom å identifisere topper av visse frekvensområder har Cooler Master kunne optimere Silencio S600 for å gjøre den så stille som mulig. Silencio har en kombinasjon av lyddempende materialer, både tykt, mykt skum og tung vinyl, for å gjøre den ultrastille.

Silencio S600 har to stykker Silencio FP 120mm PWM-vifter med spesieldesignede blader som muliggjør både stille drift og høyt lufttrykk. Viftene er dessuten forhåndsinstallerte med gummipakning for å redusere støyen ytterligere.

Ekstra kjøleeffekt

Om du behøver en enda bedre kjøleeffekt kan du enkelt ta bort toppanelets lyddempingsbeskyttelse og på den måten få ubegrenset ventilasjon. Det inngår også ett støvfilter for toppventilasjonen, for at både overpanelet og frontpanelet kan brukes for å kjøle systemet ytterligere. Framdøren går an å velge retning på, sånn at du selv kan velge å ha den høyre- eller venstrehengt.

1009122 Cooler Master Cooler Master Silencio S600 MCS-S600-KN5N-S00 Cooler Master Silencio S600 er ett lyddempende datakabinett med et veldig stilrent design. I Silencio S600 får du plass til flere radiatorer, flere lagringsenheter, lange skjermkort og til og med ett minnekort i frontpanelet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Ultrastille Bak de ytre panelene finnes det, nøye utplassert, lyddempende materiale. Gjennom å identifisere topper av visse frekvensområder har Cooler Master kunne optimere Silencio S600 for å gjøre den så stille som mulig. Silencio har en kombinasjon av lyddempende materialer, både tykt, mykt skum og tung vinyl, for å gjøre den ultrastille. Silencio S600 har to stykker Silencio FP 120mm PWM-vifter med spesieldesignede blader som muliggjør både stille drift og høyt lufttrykk. Viftene er dessuten forhåndsinstallerte med gummipakning for å redusere støyen ytterligere. Ekstra kjøleeffekt Om du behøver en enda bedre kjøleeffekt kan du enkelt ta bort toppanelets lyddempingsbeskyttelse og på den måten få ubegrenset ventilasjon. Det inngår også ett støvfilter for toppventilasjonen, for at både overpanelet og frontpanelet kan brukes for å kjøle systemet ytterligere. Framdøren går an å velge retning på, sånn at du selv kan velge å ha den høyre- eller venstrehengt. Kabinett og Barebone 4 3 890 NOK 890 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Kabinett og Barebone