Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

16 GB DDR4 Trident Z RAM-minne med RGB

G.Skill Trident Z RGB LED DDR4 3200MHz 2x8GB CL16

  Art.nr: 1006982
  • 2x 8 GB DDR4
  • CL16
  • 3200 MHz
  • RGB-belysning

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
1 149,-

Delbetal fra 141,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

G.SKILL Trident Z RGB beholder det ikoniske designelementet som finnes i den tradisjonelle Trident Z-serien - med luksuriøse linjerte aluminiumsspoler og et aggressivt og pent design for effektiv varmeavledning. Den øvre delen av kjøleribben er designet for å kunne montere en større og bredere lysdiffuser for mer ekstravagante lyseffekter.

Med støtte for XMP-profiler blir installasjonen utrolig enkel. Sett i RAM-minnene i datamaskinen din og aktiver XMP i BIOS for en rask optimering av minnene.

Pen LED RGB-belysning

Sammen med programvaren du kan laste ned her http://gskill.com/en/download/view/trident-z-rgb-control får du full kontroll på belysningen og kan enkelt matche resten av datamaskinen din sitt fargedesign.

En grundig utvelgelsesprosess

Hvert minnesett inneholder spesielt skjermede IC-skiver, og gjennom G.SKILLs grundige utvelgelsesprosess sammen med en skreddersydd PCB som gir maksimal signalstabilitet samt at hvert enkelt kit er grundig testet for kompatibilitet og ytelse på tvers av et bredt spekter av hovedkort, kan du være sikker på rå ytelse og pålitelig stabilitet.

Begrenset livstidsgaranti

Alle G.SKILL-minner kommer med en begrenset livstidsgaranti og G.SKILLs tekniske team er alltid klare til å gi forbrukerne fullstendig tekniske støtte via deres onlineforum, Facebook, telefon og e-post.

1006982 1006982 G.Skill G.Skill Trident Z RGB LED DDR4 3200MHz 2x8GB CL16 F4-3200C16D-16GTZR G.SKILL Trident Z RGB beholder det ikoniske designelementet som finnes i den tradisjonelle Trident Z-serien - med luksuriøse linjerte aluminiumsspoler og et aggressivt og pent design for effektiv varmeavledning. Den øvre delen av kjøleribben er designet for å kunne montere en større og bredere lysdiffuser for mer ekstravagante lyseffekter. Med støtte for XMP-profiler blir installasjonen utrolig enkel. Sett i RAM-minnene i datamaskinen din og aktiver XMP i BIOS for en rask optimering av minnene. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Pen LED RGB-belysning Sammen med programvaren du kan laste ned her http://gskill.com/en/download/view/trident-z-rgb-control får du full kontroll på belysningen og kan enkelt matche resten av datamaskinen din sitt fargedesign. En grundig utvelgelsesprosess Hvert minnesett inneholder spesielt skjermede IC-skiver, og gjennom G.SKILLs grundige utvelgelsesprosess sammen med en skreddersydd PCB som gir maksimal signalstabilitet samt at hvert enkelt kit er grundig testet for kompatibilitet og ytelse på tvers av et bredt spekter av hovedkort, kan du være sikker på rå ytelse og pålitelig stabilitet. Begrenset livstidsgaranti Alle G.SKILL-minner kommer med en begrenset livstidsgaranti og G.SKILLs tekniske team er alltid klare til å gi forbrukerne fullstendig tekniske støtte via deres onlineforum, Facebook, telefon og e-post. DDR4 1149 NOK 1149 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Internminne
  3. DDR4