Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

G.Skill Trident Z Neo DDR4 3600MHz 32 GB

G.Skill Trident Z Neo DDR4 3600MHz 2x16GB

  Art.nr: 1010310
  • 2 x 16 GB DDR4
  • 3600 MHz
  • CL 16
  • RGB-belysning
  • Optimalisert for Ryzen 3000-serien

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
2 249,-

Delbetal fra 232,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

G.SKILL Trident Z Neo beholder det ikoniske designelementet som finnes i det tradisjonelle Trident Z-sortimentet - med luksuriøse foret aluminiumsspoler og en stilig design for effektiv varmeavledning. Den øvre delen av kjøleribben er designet for å kunne montere en større og bredere lysdiffusor for mer ekstravagante lyseffekter. 

 

Trident Z Neo er designet og optimalisert for full kompatibilitet på AMD Ryzen 3000-serien-prosessorer med AMD X570-brikkesettet, gir uovertruffen minneytelse og livlig RGB-belysning til enhver spilldatamaskin eller arbeidsstasjon med AMD Ryzen 3000 CPU og AMD X570 hovedkort.

Stilig LED RGB-belysning

Sammen med Trident Z RGB Control-programvaren får du kontroll over belysningen og kan enkelt matche resten av datamaskinens fargevalg.

Nøye valgprosess 

 

Hvert minnesett inneholder spesialskjermede IC-er gjennom G.SKILLs enestående valgprosess og en spesiallaget PCB som gir maksimal signalstabilitet og hvert enkelt sett er nøye testet for kompatibilitet og ytelse over et bredt spekter av hovedkort.

Garanti

 

Alle G.SKILL-minner leveres med en begrenset levetidsgaranti og G.SKILLs tekniske team er alltid klar til å gi forbrukerne full teknisk support gjennom nettfora, Facebook, telefon og e-post.

1010310 1010310 G.Skill G.Skill Trident Z Neo DDR4 3600MHz 2x16GB F4-3600C16D-32GTZNC   G.SKILL Trident Z Neo beholder det ikoniske designelementet som finnes i det tradisjonelle Trident Z-sortimentet - med luksuriøse foret aluminiumsspoler og en stilig design for effektiv varmeavledning. Den øvre delen av kjøleribben er designet for å kunne montere en større og bredere lysdiffusor for mer ekstravagante lyseffekter.    Trident Z Neo er designet og optimalisert for full kompatibilitet på AMD Ryzen 3000-serien-prosessorer med AMD X570-brikkesettet, gir uovertruffen minneytelse og livlig RGB-belysning til enhver spilldatamaskin eller arbeidsstasjon med AMD Ryzen 3000 CPU og AMD X570 hovedkort. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Stilig LED RGB-belysning Sammen med Trident Z RGB Control-programvaren får du kontroll over belysningen og kan enkelt matche resten av datamaskinens fargevalg. Nøye valgprosess    Hvert minnesett inneholder spesialskjermede IC-er gjennom G.SKILLs enestående valgprosess og en spesiallaget PCB som gir maksimal signalstabilitet og hvert enkelt sett er nøye testet for kompatibilitet og ytelse over et bredt spekter av hovedkort. Garanti   Alle G.SKILL-minner leveres med en begrenset levetidsgaranti og G.SKILLs tekniske team er alltid klar til å gi forbrukerne full teknisk support gjennom nettfora, Facebook, telefon og e-post. DDR4 3,5 2 2249 NOK 2249 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Internminne
  3. DDR4