Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

G.Skill Ripjaws V Black 16 GB DDR4 3600 MHz

G.Skill Ripjaws V Black DDR4 3600MHz 2x8GB

  Art.nr: 1010312
  • 2 x 8 GB DDR4
  • 3600 MHz
  • CL 16
  • XMP 2.0-støtte

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Ripjaw V-serien er det nyeste DDR4-minnet med to kanaler designet for maksimal kompatibilitet og med de nyeste Intel Core -prosessorene. Ripjaw's V er bygget med de fineste komponentene, testet under de strengeste forhold og er det perfekte valget for å bygge en suveren ytelsesdatamaskin eller for en enkel minneoppgradering.

Rask hastighet

 

Ripjaw's V er tilgjengelig i et bredt spekter av frekvensalternativer fra standard DDR4-2133MHz opp til DDR4-3600MHz. Du kan glede deg over en raskere opplevelse for spill, video- og bilderedigering, rendering og databehandling.

Riktig testet

 

Alle Ripjaws V DDR4-minnesett er testet med G.SKILL strenge prosess på mange forskjellige hovedkort for å sikre den beste stabiliteten og kompatibiliteten til ditt formål, enten det er spill, kontorarbeid eller filmredigering og rendering.

Garanti

 

Alle G.SKILL-minnekort leveres med en begrenset levetidsgaranti og G.SKILLs tekniske team er alltid klar til å gi forbrukerne full teknisk support gjennom nettfora, Facebook, telefon og e-post.

1010312 G.Skill G.Skill Ripjaws V Black DDR4 3600MHz 2x8GB F4-3600C16D-16GVK   Ripjaw V-serien er det nyeste DDR4-minnet med to kanaler designet for maksimal kompatibilitet og med de nyeste Intel Core -prosessorene. Ripjaw's V er bygget med de fineste komponentene, testet under de strengeste forhold og er det perfekte valget for å bygge en suveren ytelsesdatamaskin eller for en enkel minneoppgradering. Rask hastighet   Ripjaw's V er tilgjengelig i et bredt spekter av frekvensalternativer fra standard DDR4-2133MHz opp til DDR4-3600MHz. Du kan glede deg over en raskere opplevelse for spill, video- og bilderedigering, rendering og databehandling. Riktig testet   Alle Ripjaws V DDR4-minnesett er testet med G.SKILL strenge prosess på mange forskjellige hovedkort for å sikre den beste stabiliteten og kompatibiliteten til ditt formål, enten det er spill, kontorarbeid eller filmredigering og rendering. Garanti   Alle G.SKILL-minnekort leveres med en begrenset levetidsgaranti og G.SKILLs tekniske team er alltid klar til å gi forbrukerne full teknisk support gjennom nettfora, Facebook, telefon og e-post. DDR4 3 2 1690 NOK 1690 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Internminne
  3. DDR4