Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Crucial Ballistix Black RGB 3200 Mhz 16 GB

Ballistix Black RGB 3200MHz 2x8GB

  Art.nr: 1011939
  • 2 x 8 GB DDR4
  • 3200 MHz
  • Tilpassbar RGB-belysning
  • CL 16
  • Livstidsgaranti

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Denne varen selges kun på internett.

1 283,-

Delbetal fra 152,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Tilpass datamaskinen din med komponenter i alle regnbuens farger. Crucial Ballistix DDR4 har RGB-belysning, er designet for å gi optimal overklokkingsytelse og er et godt valg for alle gamere og ytelsesentusiaster. RAM-brikkene har varmeavledere i anodisert aluminium for å spre varmen på best mulig måte og holder den kjølig selv under tyngre belastninger.

Micron-kvalitet

 

Micron er en av verdens største RAM produsenter med mer enn 35 års erfaring. Du kan stole på RAM brikkene med høy ytelse som holder en høyere kvalitet og som også støttes av livstidsgaranti!

Enkelt å installere

 

Plug-and-play gjør installasjonen enkel, og du kan komme raskt i gang fordi ingen eller veldig liten BIOS-konfigurasjon er nødvendig. Ballistix har XMP 2.0-profiler for å klokke seg selv i riktig hastighet for systemet ditt.

1011939 Ballistix Ballistix Black RGB 3200MHz 2x8GB BL2K8G32C16U4BL   Tilpass datamaskinen din med komponenter i alle regnbuens farger. Crucial Ballistix DDR4 har RGB-belysning, er designet for å gi optimal overklokkingsytelse og er et godt valg for alle gamere og ytelsesentusiaster. RAM-brikkene har varmeavledere i anodisert aluminium for å spre varmen på best mulig måte og holder den kjølig selv under tyngre belastninger. Micron-kvalitet   Micron er en av verdens største RAM produsenter med mer enn 35 års erfaring. Du kan stole på RAM brikkene med høy ytelse som holder en høyere kvalitet og som også støttes av livstidsgaranti! Enkelt å installere   Plug-and-play gjør installasjonen enkel, og du kan komme raskt i gang fordi ingen eller veldig liten BIOS-konfigurasjon er nødvendig. Ballistix har XMP 2.0-profiler for å klokke seg selv i riktig hastighet for systemet ditt. DDR4 1283 NOK 1283 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Internminne
  3. DDR4