Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Crucial Ballistix Red 3200 MHz 32 GB

Ballistix Ballistix Red 3200MHz 2x16GB

  Art.nr: 1011938
  • 2 x 16 GB DDR4
  • 3200 MHz
  • CL 18
  • Enkel installasjon
  • Livstidsgaranti

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Crucial Ballistix DDR4 er laget og designet for å gi optimal ytelsesklokkeytelse og er et godt valg for alle spillere og ytelsesentusiaster. Den har varmeavledere i anodisert aluminium for å spre varmen på best mulig måte og holde rammeminnet kjølig selv under tyngre belastninger.

Micron kvalitet

 

Micron er en av verdens største minneprodusenter med mer enn 35 års erfaring. Du kan stole på minner med høy ytelse som holder en høyere kvalitet og som også støttes av livstidsgaranti!

Enkel installasjon

 

Plug-and-play gjør installasjonen enkel, og du kan komme raskt i gang fordi ingen eller veldig liten BIOS-konfigurasjon er nødvendig. Ballistix har XMP 2.0-profiler for å klokke seg selv i riktig hastighet for systemet ditt.

1011938 1011938 Ballistix Ballistix Ballistix Red 3200MHz 2x16GB BL2K16G32C16U4R   Crucial Ballistix DDR4 er laget og designet for å gi optimal ytelsesklokkeytelse og er et godt valg for alle spillere og ytelsesentusiaster. Den har varmeavledere i anodisert aluminium for å spre varmen på best mulig måte og holde rammeminnet kjølig selv under tyngre belastninger. Micron kvalitet   Micron er en av verdens største minneprodusenter med mer enn 35 års erfaring. Du kan stole på minner med høy ytelse som holder en høyere kvalitet og som også støttes av livstidsgaranti! Enkel installasjon   Plug-and-play gjør installasjonen enkel, og du kan komme raskt i gang fordi ingen eller veldig liten BIOS-konfigurasjon er nødvendig. Ballistix har XMP 2.0-profiler for å klokke seg selv i riktig hastighet for systemet ditt. DDR4 5 1 1890 NOK 1890 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Internminne
  3. DDR4