Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Crucial Ballistix Black 3200 Mhz 32 GB

Ballistix Ballistix Black 3200Mhz 2x16GB

  Art.nr: 1011936
  • 2 x 16 GB DDR4
  • 3200 MHz
  • CL 16
  • Enkel installasjon
  • Livstidsgaranti

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 790,-

Delbetal fra 194,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 
 

Crucial Ballistix DDR4 er laget og designet for å gi optimal klokkeytelse og er et godt valg for alle gamere og ytelsesentusiaster. Den har varmeavledere i anodisert aluminium for å spre varmen på best mulig måte og holde minne brikken kjølig selv under tyngre belastninger.

Micron-kvalitet

 
 

Micron er en av verdens største minneprodusenter med mer enn 35 års erfaring. Du kan stole på minner med høy ytelse som holder en høyere kvalitet og som også støttes av livstidsgaranti!

Enkelt å installere

 
 

Plug-and-play gjør installasjonen enkel, og du kan komme raskt i gang fordi ingen eller veldig liten BIOS-konfigurasjon er nødvendig. Ballistix har XMP 2.0-profiler for å klokke seg selv i riktig hastighet for systemet ditt.

1011936 Ballistix Ballistix Ballistix Black 3200Mhz 2x16GB BL2K16G32C16U4B    Crucial Ballistix DDR4 er laget og designet for å gi optimal klokkeytelse og er et godt valg for alle gamere og ytelsesentusiaster. Den har varmeavledere i anodisert aluminium for å spre varmen på best mulig måte og holde minne brikken kjølig selv under tyngre belastninger. Micron-kvalitet    Micron er en av verdens største minneprodusenter med mer enn 35 års erfaring. Du kan stole på minner med høy ytelse som holder en høyere kvalitet og som også støttes av livstidsgaranti! Enkelt å installere    Plug-and-play gjør installasjonen enkel, og du kan komme raskt i gang fordi ingen eller veldig liten BIOS-konfigurasjon er nødvendig. Ballistix har XMP 2.0-profiler for å klokke seg selv i riktig hastighet for systemet ditt. DDR4 5 1 1790 NOK 1790 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Internminne
  3. DDR4