Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

ATX hovedkort med RGB og maksimal spillteknologi

MSI B450 TOMAHAWK MAX

  Art.nr: 1009726
  • ATX formfaktor
  • Socket AM4
  • AMD CrossFire
  • M.2/NVMe PCIe
  • DDR4 Boost

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 249,-

Delbetal fra 149,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Basert på erfaring og med en lang historie med å lage best mulig hovedkort fullpakket med smarte funksjoner så kan du stole på at denne MSI B450 Tomahawk leverer den beste ytelsen under de mest ekstreme forhold. Mange forskjellige tuning- og feilsøkingsverktøy står til din disposisjon for å drive systemet til nye høyder.

B450 TOMAHAWK MAX har Core Boost for å støtte flere kjerner på prosessoren
 

B450 TOMAHAWK MAX har Core Boost for å støtte flere kjerner på prosessoren og håndtere data raskere, DDR4-boost gir minne opp til 4133 MHz og Turbo M.2 for raskere harddisker enn noen gang. B450 TOMAHAWK MAX forbereder deg for fremtidig spill.

AMD Crossfire

 

Crossfire lar en datamaskin dele opp belastningen mellom flere grafikkort. For å bruke denne funksjonen, er det nødvendig å ha to lignende grafikkort. Så det fungerer ikke med to forskjellige.

Oppslukende lyd med MSI Audio Boost

 

Få en oppslukende lydopplevelse mens du gamer med MSI Audio Boost som leverer den beste lydkvaliteten med lydkomponenter av førsteklasses kvalitet. Dette gjør det mulig å glede deg over fantastiske lyder for å skape en utrolig spennende spilløkt.

Få en oppslukende lydopplevelse mens du gamer med MSI Audio Boost som leverer den beste lydkvaliteten med lydkomponenter av førsteklasses kvalitet.

RGB Mystic Light Sync

 

Tilpass og konfigurer ditt eget fargesspekter med RGB-lys. Velg en av fargene fra paletten med smarttelefonen eller MSI Gaming App for å matche resten av ditt command center. Kjedelig å ha samme farge hele tiden? Endre hele utseendet til systemet ditt på ett sekund.

MSI Gaming Lan

 

Gjør deg klar til å knuse fiendene dine på frontlinjen med MSI GAMING LAN som har komponenter av høyeste kvalitet, satt til å levere den beste spillopplevelsen uten forsinkelse.

Start spill raskere, last nivåer raskere og ha en reell fordel over fiendene dine.

Vær først på frontlinjen

 

Dette MSI GAMING hovedkortet støtter alle de nyeste lagringsstandardene. Dette lar deg koble til alle ultra-raske lagringsenheter noe som gir deg fordeler i spillet. Start spill raskere, last nivåer raskere og ha en reell fordel over fiendene dine.

1009726 MSI MSI B450 TOMAHAWK MAX B450 TOMAHAWK MAX   Basert på erfaring og med en lang historie med å lage best mulig hovedkort fullpakket med smarte funksjoner så kan du stole på at denne MSI B450 Tomahawk leverer den beste ytelsen under de mest ekstreme forhold. Mange forskjellige tuning- og feilsøkingsverktøy står til din disposisjon for å drive systemet til nye høyder.   B450 TOMAHAWK MAX har Core Boost for å støtte flere kjerner på prosessoren og håndtere data raskere, DDR4-boost gir minne opp til 4133 MHz og Turbo M.2 for raskere harddisker enn noen gang. B450 TOMAHAWK MAX forbereder deg for fremtidig spill. AMD Crossfire   Crossfire lar en datamaskin dele opp belastningen mellom flere grafikkort. For å bruke denne funksjonen, er det nødvendig å ha to lignende grafikkort. Så det fungerer ikke med to forskjellige. Oppslukende lyd med MSI Audio Boost   Få en oppslukende lydopplevelse mens du gamer med MSI Audio Boost som leverer den beste lydkvaliteten med lydkomponenter av førsteklasses kvalitet. Dette gjør det mulig å glede deg over fantastiske lyder for å skape en utrolig spennende spilløkt. RGB Mystic Light Sync   Tilpass og konfigurer ditt eget fargesspekter med RGB-lys. Velg en av fargene fra paletten med smarttelefonen eller MSI Gaming App for å matche resten av ditt command center. Kjedelig å ha samme farge hele tiden? Endre hele utseendet til systemet ditt på ett sekund. MSI Gaming Lan   Gjør deg klar til å knuse fiendene dine på frontlinjen med MSI GAMING LAN som har komponenter av høyeste kvalitet, satt til å levere den beste spillopplevelsen uten forsinkelse. Vær først på frontlinjen   Dette MSI GAMING hovedkortet støtter alle de nyeste lagringsstandardene. Dette lar deg koble til alle ultra-raske lagringsenheter noe som gir deg fordeler i spillet. Start spill raskere, last nivåer raskere og ha en reell fordel over fiendene dine. Hovedkort 4,7 7 1249 NOK 1249 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort