Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

ATX-hovedkort med RGB og godt utviklet prosessorkjøling

MSI B450 TOMAHAWK MAX II

  Art.nr: 1015389
  • Støtter 3. Gen AMD Ryzen-prosessorer
  • Formfaktor ATX
  • Socket AM4
  • AMD CrossFire og RGB Mystic Light Sync
  • M.2/NVMe PCIe

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 190,-

Delbetal fra 144,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Basert på MSIs erfaring og med en lang historie med å lage best mulig hovedkort fullpakket med smarte funksjoner, kan du stole på at MSI B450 Tomahawk MAX II leverer den beste ytelsen under de mest ekstreme forhold. Mange forskjellige tuning- og feilsøkingsverktøy står til din disposisjon for å drive systemet til nye høyder.

Perfekt for prosessorer med mange kjerner

B450 TOMAHAWK MAX II har Core Boost for å støtte flere kjerner på prosessoren og håndtere data raskere, DDR4-boost gir minne opp til 4133 MHz og Turbo M.2 for raskere harddisker enn noen gang. B450 TOMAHAWK MAX  II forbereder deg for fremtidige spill.

Effektiv prosessorkjøling

Det er viktig at prosessorer holder en lav og god temperatur. Derfor har MSI utviklet en PWM-kjøleribbe og forbedret selve kretsdesignet, slik at CPU-en kan yte fullt og svalt.

AMD Crossfire

 

Crossfire lar en datamaskin dele opp belastningen mellom flere grafikkort. For å bruke denne funksjonen, er det nødvendig å ha to lignende grafikkort. Så det fungerer ikke med to forskjellige.

Oppslukende lyd med MSI Audio Boost

 

Få en oppslukende lydopplevelse mens du gamer med MSI Audio Boost som leverer den beste lydkvaliteten med lydkomponenter av førsteklasses kvalitet. Dette gjør det mulig å glede deg over fantastiske lyder for å skape en utrolig spennende spilløkt.

RGB Mystic Light Sync

 

Tilpass og konfigurer ditt eget fargesspekter med RGB-lys. Velg en av fargene fra paletten med smarttelefonen eller MSI Gaming App for å matche resten av ditt command center. Kjedelig å ha samme farge hele tiden? Endre hele utseendet til systemet ditt på ett sekund.

MSI Gaming Lan

 

Gjør deg klar til å knuse fiendene dine på frontlinjen med MSI GAMING LAN som har komponenter av høyeste kvalitet, satt til å levere den beste spillopplevelsen uten forsinkelse.

Vær først på frontlinjen

 

Dette MSI GAMING hovedkortet støtter alle de nyeste lagringsstandardene. Dette lar deg koble til alle ultra-raske lagringsenheter noe som gir deg fordeler i spillet. Start spill raskere, last nivåer raskere og ha en reell fordel over fiendene dine.

1015389 1015389 MSI MSI B450 TOMAHAWK MAX II B450 TOMAHAWK MAX II   Basert på MSIs erfaring og med en lang historie med å lage best mulig hovedkort fullpakket med smarte funksjoner, kan du stole på at MSI B450 Tomahawk MAX II leverer den beste ytelsen under de mest ekstreme forhold. Mange forskjellige tuning- og feilsøkingsverktøy står til din disposisjon for å drive systemet til nye høyder. Perfekt for prosessorer med mange kjernerB450 TOMAHAWK MAX II har Core Boost for å støtte flere kjerner på prosessoren og håndtere data raskere, DDR4-boost gir minne opp til 4133 MHz og Turbo M.2 for raskere harddisker enn noen gang. B450 TOMAHAWK MAX  II forbereder deg for fremtidige spill. Effektiv prosessorkjølingDet er viktig at prosessorer holder en lav og god temperatur. Derfor har MSI utviklet en PWM-kjøleribbe og forbedret selve kretsdesignet, slik at CPU-en kan yte fullt og svalt. AMD Crossfire   Crossfire lar en datamaskin dele opp belastningen mellom flere grafikkort. For å bruke denne funksjonen, er det nødvendig å ha to lignende grafikkort. Så det fungerer ikke med to forskjellige. Oppslukende lyd med MSI Audio Boost   Få en oppslukende lydopplevelse mens du gamer med MSI Audio Boost som leverer den beste lydkvaliteten med lydkomponenter av førsteklasses kvalitet. Dette gjør det mulig å glede deg over fantastiske lyder for å skape en utrolig spennende spilløkt. RGB Mystic Light Sync   Tilpass og konfigurer ditt eget fargesspekter med RGB-lys. Velg en av fargene fra paletten med smarttelefonen eller MSI Gaming App for å matche resten av ditt command center. Kjedelig å ha samme farge hele tiden? Endre hele utseendet til systemet ditt på ett sekund. MSI Gaming Lan   Gjør deg klar til å knuse fiendene dine på frontlinjen med MSI GAMING LAN som har komponenter av høyeste kvalitet, satt til å levere den beste spillopplevelsen uten forsinkelse. Vær først på frontlinjen   Dette MSI GAMING hovedkortet støtter alle de nyeste lagringsstandardene. Dette lar deg koble til alle ultra-raske lagringsenheter noe som gir deg fordeler i spillet. Start spill raskere, last nivåer raskere og ha en reell fordel over fiendene dine. Hovedkort 1190 NOK 1190 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort