Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

ATX-hovedkort med Z390-chipset for 9. gen Intel-prosessorer

MSI Z390-A PRO

  Art.nr: 1005263
  • Intel Z390-chipset
  • Socket 1151
  • ATX formfaktor
  • Maks 64 GB RAM-minne
  • M.2 PCIe Gen3

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 590,-

Delbetal fra 178,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Z390-A PRO hovedkortet fra MSI gir deg som bruker den optimale opplevelsen. laget av sann ingeniørkunst av høyeste klasse gir deg den beste gamingfølelsen og de seneste funksjonene. MSI Z390-A PRO lar deg nyte grenseløs grafikk med støtte for både SLI og Crossfire, noe som gjør deg klar for ytelser utenom det vanlige.

Vær først på slagmarken

Dette MSI GAMING hovedkortet støtter alle de nyeste lagringsstandardene. Dette gjør at du kan koble til alle ultraraske lagringsenheter, noe som gir deg fordeler i spillet. Start spillene raskere, laste inn baner raskere og ha en stor fordel over dine konkurrenter.

Oppslukende lyd med MSI Audio Boost

Få en oppslukende lydopplevelse når du spiller. MSI Audio Boost gir den beste lydkvaliteten med hjelp av lydkomponenter i premium kvalitet. Dette gjør det mulig å nyte fantastiske, realistiske lyder for å skape en utrolig spennende spilløkt.

MSI Gaming Lan

Gjør deg klar til å knuse fiendene dine på slagmarken med MSI GAMING LAN som har komponenter av høyeste kvalitet, innstilt på å levere den beste spillopplevelsen uten forsinkelser.

Mange smarte funksjoner

MSI Z390-A PRO er full av funksjoner som vil gi datamaskinen din raskere minne, høyere overklokkingsmuligheter og økt stabilitet. Med isolerte minnekretser og optimert overvåkning får du perfekt stabilitet og ytelse, sånn at du aldri behøver å være redd for at systemet ditt krasjer under spillet.

De tekniske forbedringene av DDR4 Boost muliggjør mer stabilitet ved høyere minnehastigheter sammenlignet med andre merker. Nyt den ekstra boosten i spillytelse eller når du arbeider med store videofilmer og bilder.

Designet for uendelige innstillings-muligheter

Bygget på erfaring og med en lang historie av å skape noen av de beste hovedkortene med smarte funksjoner, kan du stole på at dette hovedkortet kommer til å levere den beste ytelsen under de mest ekstreme forholdene. Utallige systeminnstillinger og feilsøkingsverktøy står til din disposisjon for å ta systemet ditt til nye høyder og tilfredsstiller selv de mest krevende brukerne.

Bygget med komponenter av høy kvalitet

Å benytte seg av komponenter av høy kvalitet og integrere de siste tekniske innovasjonene gir beste mulige spill og yrkeserfaring. Nøyaktige kvalitetstester under de mest ekstreme forhold garanterer et virkelig pålitelig og høyt presterende hovedkort.

Enkel navigering

MSI har sørget for at deres BIOS inneholder alle de nyeste alternativene og er lett å bruke for alle, for de som spiller såvel som vanlige brukere. De omfattende funksjonene gjør at du kan finjustere systemet ditt til å levere pålitelig høy ytelse når du spiller. Enten det gjelder overklokking eller for å se over innstillingene så skal det være enkelt for alle å kunne bruke og forstå.

1005263 MSI MSI Z390-A PRO Z390-A PRO Z390-A PRO hovedkortet fra MSI gir deg som bruker den optimale opplevelsen. laget av sann ingeniørkunst av høyeste klasse gir deg den beste gamingfølelsen og de seneste funksjonene. MSI Z390-A PRO lar deg nyte grenseløs grafikk med støtte for både SLI og Crossfire, noe som gjør deg klar for ytelser utenom det vanlige. Vær først på slagmarken Dette MSI GAMING hovedkortet støtter alle de nyeste lagringsstandardene. Dette gjør at du kan koble til alle ultraraske lagringsenheter, noe som gir deg fordeler i spillet. Start spillene raskere, laste inn baner raskere og ha en stor fordel over dine konkurrenter. Oppslukende lyd med MSI Audio Boost Få en oppslukende lydopplevelse når du spiller. MSI Audio Boost gir den beste lydkvaliteten med hjelp av lydkomponenter i premium kvalitet. Dette gjør det mulig å nyte fantastiske, realistiske lyder for å skape en utrolig spennende spilløkt. MSI Gaming Lan Gjør deg klar til å knuse fiendene dine på slagmarken med MSI GAMING LAN som har komponenter av høyeste kvalitet, innstilt på å levere den beste spillopplevelsen uten forsinkelser. Mange smarte funksjoner MSI Z390-A PRO er full av funksjoner som vil gi datamaskinen din raskere minne, høyere overklokkingsmuligheter og økt stabilitet. Med isolerte minnekretser og optimert overvåkning får du perfekt stabilitet og ytelse, sånn at du aldri behøver å være redd for at systemet ditt krasjer under spillet. De tekniske forbedringene av DDR4 Boost muliggjør mer stabilitet ved høyere minnehastigheter sammenlignet med andre merker. Nyt den ekstra boosten i spillytelse eller når du arbeider med store videofilmer og bilder. Designet for uendelige innstillings-muligheter Bygget på erfaring og med en lang historie av å skape noen av de beste hovedkortene med smarte funksjoner, kan du stole på at dette hovedkortet kommer til å levere den beste ytelsen under de mest ekstreme forholdene. Utallige systeminnstillinger og feilsøkingsverktøy står til din disposisjon for å ta systemet ditt til nye høyder og tilfredsstiller selv de mest krevende brukerne. Bygget med komponenter av høy kvalitet Å benytte seg av komponenter av høy kvalitet og integrere de siste tekniske innovasjonene gir beste mulige spill og yrkeserfaring. Nøyaktige kvalitetstester under de mest ekstreme forhold garanterer et virkelig pålitelig og høyt presterende hovedkort. Enkel navigering MSI har sørget for at deres BIOS inneholder alle de nyeste alternativene og er lett å bruke for alle, for de som spiller såvel som vanlige brukere. De omfattende funksjonene gjør at du kan finjustere systemet ditt til å levere pålitelig høy ytelse når du spiller. Enten det gjelder overklokking eller for å se over innstillingene så skal det være enkelt for alle å kunne bruke og forstå. Intel Socket 1151 2,3 3 1590 NOK 1590 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort
  3. Intel Socket 1151