Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gaming-hovedkort med WiFi for Intel 8. og 9.gen. prosessorer

ASUS ROG Maximus XI Hero WIFI

  Art.nr: 1006989
  • Intel Z390-chipset
  • Socket 1151
  • WiFi 802.11ac
  • Maks 64 GB RAM-minne
  • M.2 PCIe Gen3
3 490,-

Delbetal fra 336,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Oppdag ASUS ROG Maximus XI Hero WiFi Z390 gaming-hovedkort som gir kraftigere ytelse, smartere kjøling og støtte for raskere minne i et nytt utseende. Med mengder av ROG-funksjoner som overklokking og kjøleinnstillinger med ett klikk, innebygget WiFi-modul samt Aura Sync-belysning er det den perfekte starten på ditt Intel Coffee Lake Refresh-system.

Innebygget WiFi

Intel Wireless-AC 9560 heter den trådløse modulen med 2x2 WiFi MU-MIMO 802.11ac-støtte som finnes på ROG Maximus XI Hero WiFi. Dette lar deg slippe nettverkskabler som er i veien og gir deg derimot en trådløs opplevelse.

Aura Sync

Tilpass dine egne LED-effekter med Aura, den intuitive RGB-funksjonen, for å kaste et fantastisk skinn av ulike farger i din datamaskin via ROG Maximus XI HEROs innebygde RGB-LED-skiver eller RGB-remser (kjøpes separat) via de to 4-stiftshodene. Alle lamper kommer til å fungere i perfekt synkronisering.  Skru på Aura og nyt den kreative friheten med ni forskjellige lyseffekter.

SupremeFX-lyd

ROG Maximus XI Heros heftige SupremeFX-lydteknologi har tatt enda et nytt skritt og kan nå gi en eksepsjonell 113 dB signal-til-støyforhold på line-in-tilkobling for den beste innspillingskvaliteten noensinne hos ROG. ASUS har også lagt til en dropout-regulator for renere lydlevering til SupremeFX. S1220A codec og Texas Instruments RC4580 og OPA1688 op-forsterkere får høy forsterkning med lav forvrengning. Det hele blir til lyd som omslutter deg som aldri før.

Sonic Studio III

ROG Strix Sonic Studio III lydeffekt-stasjon har en intelligent routing-funksjon laget for direkteavspilling. Den nye routing-funksjonen sender signaler til forskjellige utganger, hvilket gir deg full kontroll over hvem som hører hva. Med Sonic Studio III kan du nå dele dine spennende situasjoner i spillet. Sonic Studio III kommer også med ulike innstillinger for lydprofiler og forbedret støyreduksjon for samtaler med absolutt klarhet.

5-Way Optimization

5-Way Optimization tar hånd om alle komplekse innstillinger med ett klikk. Den optimerer 5 viktige deler av systemet basert på bruken i sanntid - du får superb prosessorytelse og energieffektivitet, stabil digital strømtilførsel, kjøling og stille vifteprofiler samt til og med nettverks- og lydinnstillinger tilpasset programmene du bruker. Optimering på 5 nivåer garanterer, i kort, at din datamaskin passer perfekt for spilling, underholdning, produktivitet eller nesten hva som helst!

M.2-kjøleribb

ROG Maximus XI Hero har en elegant vinkelformet M.2-kjøleribb som holder din SSD-enhet avkjølt. Gjennom å effektivt lede bort varme fra M.2-området minimerer ROG Maximus XI Hero risikoen for ytelsesreduksjon som kan inntreffe om diskene blir for varme. Kjøleribbens vinkelformede design gir datamaskinen stil og temperatursensoren føler alltid temperaturen i det viktige M.2-området for overvåkning i sanntid.

1006989 ASUS ASUS ROG Maximus XI Hero WIFI 90MB0XR0-M0EAY0 Oppdag ASUS ROG Maximus XI Hero WiFi Z390 gaming-hovedkort som gir kraftigere ytelse, smartere kjøling og støtte for raskere minne i et nytt utseende. Med mengder av ROG-funksjoner som overklokking og kjøleinnstillinger med ett klikk, innebygget WiFi-modul samt Aura Sync-belysning er det den perfekte starten på ditt Intel Coffee Lake Refresh-system. Innebygget WiFi Intel Wireless-AC 9560 heter den trådløse modulen med 2x2 WiFi MU-MIMO 802.11ac-støtte som finnes på ROG Maximus XI Hero WiFi. Dette lar deg slippe nettverkskabler som er i veien og gir deg derimot en trådløs opplevelse. Aura Sync Tilpass dine egne LED-effekter med Aura, den intuitive RGB-funksjonen, for å kaste et fantastisk skinn av ulike farger i din datamaskin via ROG Maximus XI HEROs innebygde RGB-LED-skiver eller RGB-remser (kjøpes separat) via de to 4-stiftshodene. Alle lamper kommer til å fungere i perfekt synkronisering.  Skru på Aura og nyt den kreative friheten med ni forskjellige lyseffekter. SupremeFX-lyd ROG Maximus XI Heros heftige SupremeFX-lydteknologi har tatt enda et nytt skritt og kan nå gi en eksepsjonell 113 dB signal-til-støyforhold på line-in-tilkobling for den beste innspillingskvaliteten noensinne hos ROG. ASUS har også lagt til en dropout-regulator for renere lydlevering til SupremeFX. S1220A codec og Texas Instruments RC4580 og OPA1688 op-forsterkere får høy forsterkning med lav forvrengning. Det hele blir til lyd som omslutter deg som aldri før. Sonic Studio III ROG Strix Sonic Studio III lydeffekt-stasjon har en intelligent routing-funksjon laget for direkteavspilling. Den nye routing-funksjonen sender signaler til forskjellige utganger, hvilket gir deg full kontroll over hvem som hører hva. Med Sonic Studio III kan du nå dele dine spennende situasjoner i spillet. Sonic Studio III kommer også med ulike innstillinger for lydprofiler og forbedret støyreduksjon for samtaler med absolutt klarhet. 5-Way Optimization 5-Way Optimization tar hånd om alle komplekse innstillinger med ett klikk. Den optimerer 5 viktige deler av systemet basert på bruken i sanntid - du får superb prosessorytelse og energieffektivitet, stabil digital strømtilførsel, kjøling og stille vifteprofiler samt til og med nettverks- og lydinnstillinger tilpasset programmene du bruker. Optimering på 5 nivåer garanterer, i kort, at din datamaskin passer perfekt for spilling, underholdning, produktivitet eller nesten hva som helst! M.2-kjøleribb ROG Maximus XI Hero har en elegant vinkelformet M.2-kjøleribb som holder din SSD-enhet avkjølt. Gjennom å effektivt lede bort varme fra M.2-området minimerer ROG Maximus XI Hero risikoen for ytelsesreduksjon som kan inntreffe om diskene blir for varme. Kjøleribbens vinkelformede design gir datamaskinen stil og temperatursensoren føler alltid temperaturen i det viktige M.2-området for overvåkning i sanntid. Intel Socket 1151 5 2 3490 NOK 3490 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort
  3. Intel Socket 1151