Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

ATX for 10. gen Intel Comet Lake-prosessorer

MSI Z490-A PRO

  Art.nr: 1012749
  • ATX formfaktor
  • Intel® Z490-chipset
  • Socket 1200
  • Max 128 GB RAM-minne
  • Turbo M.2 PCIe Gen3

Internett

Forventet på lager: 09.06.2020
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 190,-

Delbetal fra 228,- Info

MSI Z490-A PRO
Produkt du ser på: ATX for 10. gen Intel Comet Lake-prosessorer

2 190,-


  • pris: 7 678,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

MSI Z490-A PRO hovedkort fra MSI gir deg som bruker en ultimat opplevelse. Laget med ekte konstruksjon av topp lydkomponenter gir deg den beste spillfølelsen og de nyeste funksjonene. MSI Z490-A PRO lar deg nyte grenseløs grafikk med støtte for både SLI og Crossfire, noe som gjør deg klar for ytelse utenom det vanlige.

Vær først på slagmarken

Dette MSI Z490-A PRO hovedkortet støtter alle de nyeste lagringsstandardene. Dette lar deg koble til alle ultra-raske lagringsenheter, noe som gir deg fordeler i spillet. Start spill raskere, last nivåer raskere og ha en reell fordel over fiendene dine.

Oppslukende lyd med MSI Audio Boost

Få en oppslukende lydopplevelse mens du spiller. MSI Audio Boost leverer den beste lydkvaliteten med lydkomponenter av førsteklasses kvalitet. Dette gjør det mulig å glede deg over fantastiske, roterende lyder for å skape en utrolig spennende spilløkt.

MSI 2,5Gb LAN

Med Ethernet opp til 2,5 GB leveres ekstreme hastigheter, og i tilfeller hvor du har en ruter som støtter den, blir lagg og høy ms eliminert når du spiller. Å ha et godt nettverkskort er en av det viktigste i en god spilldatamaskin.

Mange smarte funksjoner

MSI Z490-A PRO er full av funksjoner som gir datamaskinen raskere minne, høyere overklokkemuligheter og økt stabilitet. Med isolerte minnekretser og optimalisert overvåking får du perfekt stabilitet og ytelse, slik at du aldri trenger å bekymre deg for at systemet ditt krasjer under spill.

DDR4 Boost opptil 4800 MHz (OC)

De tekniske forbedringene av DDR4 Boost muliggjør mer stabilitet med høyere minnehastigheter sammenlignet med andre merker. Nyt det ekstra løftet i spillprestasjoner eller når du jobber med store videoklipp og bilder.

Designet for uendelige innstillinger

Basert på erfaring og med en lang historie med å skape blant de beste hovedkortene med smarte funksjoner, kan du stole på at dette hovedkortet gir den beste ytelsen under de mest ekstreme forhold. Utallige systeminnstillinger og feilsøkingsverktøy står til din disposisjon for å føre systemet ditt til nye høyder og tilfredsstille selv de mest krevende brukere.

Bygget av kvalitet

Å bruke bare de beste kvalitetskomponentene og integrere de nyeste teknologiske nyvinningene gir best mulig spill- og profesjonell opplevelse. Strengt kvalitetstesting under de mest ekstreme forhold garanterer et super pålitelig hovedkort med høy ytelse.

Enkelt å finne frem

MSI har fått BIOS-en til å inneholde alle de nyeste alternativene og er enkel å bruke for alle, for spillere og vanlige brukere. De omfattende funksjonene lar deg finjustere systemet slik at det gir pålitelig maksimal ytelse mens du spiller. Enten det er overklokking eller gjennomgang av innstillingene, det skal være enkelt for alle å kunne endre og forstå.

1012749 MSI MSI Z490-A PRO Z490-A PRO MSI Z490-A PRO hovedkort fra MSI gir deg som bruker en ultimat opplevelse. Laget med ekte konstruksjon av topp lydkomponenter gir deg den beste spillfølelsen og de nyeste funksjonene. MSI Z490-A PRO lar deg nyte grenseløs grafikk med støtte for både SLI og Crossfire, noe som gjør deg klar for ytelse utenom det vanlige. Vær først på slagmarken Dette MSI Z490-A PRO hovedkortet støtter alle de nyeste lagringsstandardene. Dette lar deg koble til alle ultra-raske lagringsenheter, noe som gir deg fordeler i spillet. Start spill raskere, last nivåer raskere og ha en reell fordel over fiendene dine. Oppslukende lyd med MSI Audio Boost Få en oppslukende lydopplevelse mens du spiller. MSI Audio Boost leverer den beste lydkvaliteten med lydkomponenter av førsteklasses kvalitet. Dette gjør det mulig å glede deg over fantastiske, roterende lyder for å skape en utrolig spennende spilløkt. MSI 2,5Gb LAN Med Ethernet opp til 2,5 GB leveres ekstreme hastigheter, og i tilfeller hvor du har en ruter som støtter den, blir lagg og høy ms eliminert når du spiller. Å ha et godt nettverkskort er en av det viktigste i en god spilldatamaskin. Mange smarte funksjoner MSI Z490-A PRO er full av funksjoner som gir datamaskinen raskere minne, høyere overklokkemuligheter og økt stabilitet. Med isolerte minnekretser og optimalisert overvåking får du perfekt stabilitet og ytelse, slik at du aldri trenger å bekymre deg for at systemet ditt krasjer under spill. DDR4 Boost opptil 4800 MHz (OC) De tekniske forbedringene av DDR4 Boost muliggjør mer stabilitet med høyere minnehastigheter sammenlignet med andre merker. Nyt det ekstra løftet i spillprestasjoner eller når du jobber med store videoklipp og bilder. Designet for uendelige innstillinger Basert på erfaring og med en lang historie med å skape blant de beste hovedkortene med smarte funksjoner, kan du stole på at dette hovedkortet gir den beste ytelsen under de mest ekstreme forhold. Utallige systeminnstillinger og feilsøkingsverktøy står til din disposisjon for å føre systemet ditt til nye høyder og tilfredsstille selv de mest krevende brukere. Bygget av kvalitet Å bruke bare de beste kvalitetskomponentene og integrere de nyeste teknologiske nyvinningene gir best mulig spill- og profesjonell opplevelse. Strengt kvalitetstesting under de mest ekstreme forhold garanterer et super pålitelig hovedkort med høy ytelse. Enkelt å finne frem MSI har fått BIOS-en til å inneholde alle de nyeste alternativene og er enkel å bruke for alle, for spillere og vanlige brukere. De omfattende funksjonene lar deg finjustere systemet slik at det gir pålitelig maksimal ytelse mens du spiller. Enten det er overklokking eller gjennomgang av innstillingene, det skal være enkelt for alle å kunne endre og forstå. Intel Socket 1200 2190 NOK 2190 NewCondition PreOrder
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort
  3. Intel Socket 1200