Gigabyte Z490 AORUS MASTER - Hovedkort for Intel 10.gen Comet Lake-prosessorer
Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Hovedkort for Intel 10.gen Comet Lake-prosessorer

Gigabyte Z490 AORUS MASTER

  Art.nr: 1012676
  • ATX-formfaktor
  • Intel Z490-chipset
  • RGB FUSION 2.0
  • Socket 1200
  • M.2 PCIe Gen3 x4

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

3 790,-

Delbetal fra 361,-/mnd. Info

Info

30 dager åpent kjøp

Fri frakt

Levering samme dag

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med en rask Intel 2,5 GbE LAN kombinert med WiFi 6 802.11ax, er lav latency sikret når du spiller og surfer på Internett (basert på eksisterende internetthastighet og latency tid). Takket være RGB FUSION 2.0 som gir kule lyseffekter, USB-turboladere for hurtiglading av mobile enheter og et High-End ESS Saber HiFi 9118 DAC lydkort, er du klar og utstyrt til å møte vennene dine online i timevis med spill.

2,5 GB LAN med Bluetooth 5 og WiFi

I tillegg til det trådløse Dual Band 802.11ac-nettverkskortet og Bluetooth 5, har Gigabyte Z490 Aorus Elite AC et 2,5 GB LAN-kort for ekstreme hastigheter i tilfelle du har en ruter som støtter det. Dette eliminerer etterslep og høye ms når du spiller.

RGB Fusion 2.0

RGB Fusion gir deg full kontroll over både ekstern og intern RGB. Nytt med 2.0-versjonen er at hvis du har en ekstern lyssløyfe der hver lampe kan styres hver for seg, kan du ved hjelp av RGB Fusion 2.0 du lage enda flere forskjellige mønstre og stiler. Sett ditt personlige preg på Gigabyte-kortet, og utforsk alle de forskjellige funksjonene for å se hva som fungerer best for deg.

2,5 GB LAN med Bluetooth 5 og WiFi 6 AX

Gigabyte Z490 Aorus Master har blitt utstyrt med den nyeste standarden på trådløst nettverkskort, 802.11ax WiFi 6 og Bluetooth 5 et 2.5 Gb lan-kort for ekstreme hastigheter i tilfelle du har en ruter som støtter det. Dette eliminerer etterslep og høye ms når du spiller. Den siste AX-standarden gjør den optimal å bruke når du streamer eller gir høy nettverksaktivitet generelt. Hvis du har en ruter med AX-standard, er dette like stabilt som et vanlig kablet nettverk.

USB TurboCharger

Med USB TurboCharger-teknologi gjør GIGABYTE brukere i stand til å lade mobilenhetene sine med utrolig hastighet og lade batteriet opp til 50% på mindre enn 30 minutter. Ved å koble den fremre USB 3.0-kabinettkabelen til hovedkortet vårt, kan brukere bruke USB TurboCharger til å lade både Android-enheter med QC 3.0 og Apple-enheter med Apple Fast Charge-funksjonen.

Støtte for DDR4 XMP opptil 5000 MHz

Gigabyte Aorus Master kjører på en veltestet og stabil plattform for RAM-brikkene dine. Hovedkortet garanterer opp til 5000 MHz, men i mange tilfeller er enda høyere frekvenser mulig. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at minnemodulene er av typen XMP og XMP på GIGABYTE hovedkort. Med støtte for opptil 128 GB minne, er du sikker på at du aldri trenger mer på en lang stund.

XMP profiler

DDR4-minner kjører som standard i 2133MHz, men siden finjustering og overklokking av minnene er både avanserte og arbeidskrevende, har minneprodusentene programmert såkalte XMP-profiler i modulene. Disse profilene kan aktiveres i BIOS for å endre tidspunktet automatisk for at minnet skal fungere optimalt med prosessoren din for å oppnå høyere ytelse.

Superrask M.2-standard

Z490 AORUS MASTER tilbyr bransjens beste kompatibilitet når det kommer til M.2 NVMe-lagring. AORUS unike design kan konfigureres i RAID for de som ønsker dette. Det er tre stykker M.2 Socket 3 med PCIe x4-støtte, slik at de nyeste og raskeste harddiskene kan brukes med fordel.

M.2-setene har også gode kjøleribber for effektivt å spre varmen og sikre optimal drift 100% av tiden når du trenger det.

Optimal kjøling med Smart Fan 5

Med Smart Fan 5 sørger du for at ytelsen opprettholdes mens temperaturene er i sjakk. Smart fan 5 lar deg velge hvilke viftestikkontakter som skal gjenspeile hvilke spesifikke temperatursensorer. Med Smart Fan 5 har Gigabyte introdusert enda flere hybrid vifteuttak, der du kan koble til både tradisjonelle spenningsstyrte og pulsbreddemodulerte (PWM) vifter.

Det er plassert ni sensorer for full temperatur, noe som gir deg full kontroll og all informasjonen du kan tenke på når det gjelder varmeutvikling og ledning i chassiset. Det er også åtte viftetilkoblinger som er av typen; Hybrid, som betyr at det er mulig å koble til chassisvifter, prosessorvifter, men også vannpumper hvis du foretrekker denne typen kjøling.