Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Hovedkort for 10.gen. Intel Comet Lake-prosessorer

Gigabyte Z490 AORUS ELITE AC

  Art.nr: 1012674
  • ATX-formfaktor
  • Intel Z490-chipset
  • RGB FUSION 2.0
  • Socket 1200
  • M.2 PCIe Gen3 x4

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 490,-

Delbetal fra 252,-/mnd Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Hovedkortet Gigabyte Aorus Elite AC er perfekt for deg som gamer. Kvalitetskomponenter fra øverste hylle gir deg den beste opplevelsen og de seneste funksjonene. Z490 AORUS Elite AC gjør deg klar for prestasjoner utover det vanlige.

RGB Fusion 2.0

RGB Fusion gir deg full kontroll over både ekstern og intern RGB. Nytt i 2.0-versjonen er at hvis du har en ekstern lysslynge der hver pære kan styres individuelt, kan du ved hjelp av RGB Fusion 2.0 lage enda flere forskjellige mønstre og stiler. Sett ditt personlige preg på Gigabyte-kortet, og utforsk alle de forskjellige funksjonene for å se hva som fungerer best for deg.

2.5 GbE-LAN med Bluetooth 5 og WiFi

Gigabyte Z490 Aorus Elite AC har Dual-Band 802.11ac trådløst nettverkskort, Bluetooth 5 og et 2.5 GbE Lan-kort for ekstreme hastigheter så fremt du har en router som støtter dette. Dette eliminerer lagg og høy ms når du spiller.

2.5GbE LAN med Bluetooth 5 og WiFi

Støtte for DDR4 XMP opptil 5000 MHz

Gigabyte tar i bruk en veltestet og stabil plattform for RAM-minne. De garanterer opptil vanvittige 5000 MHz, men i mange tilfeller er enda høyere frekvenser mulig. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at minnemodulene dine er av typen XMP, og at XMP er aktivert på GIGABYTE-hovedkortet ditt. Med støtte for opptil 128 GB minne, er du sikker på at du aldri har for lite minne.

XMP-profiler i korthet

DDR4-minne kjører som standard i 2133 MHz, men fordi finjustering og overklokking av minnene er både avanserte og arbeidskrevende har minneprodusentene programmert såkalte XMP-profiler i modulene. Disse profilene kan aktiveres i BIOS for at minnet skal fungere optimalt med prosessoren din og oppnå høyere ytelse.

Doble NVMe PCIe Gen3 x4 M.2

Z490 Aorus Elite AC er utstyrt med doble M.2-slots. Med et PCIe NVMe + SATA Dual-Mode-dsign på den ene porten har du fleksibilitet til å bruke den harddisken som passer deg.

M.2-setene har også gode kjøleribber for effektivt å spre varmen og sikre optimal drift 100 % av tiden.

High-end lydkomponenter

Gigabyte Z490 Aorus Elite AC har en kombinasjon av HiFi-kondensatorer og WIMA FKP2 og kjemiske lydkondensatorer av høy kvalitet. Mens high-end lydkondensatorer er tilpasset lydutstyr av høy kvalitet bruker moderne teknologi for å gi rik bass og tydelig diskant. WIMA FKP2-kondensatorer brukes til vanlig i kvalitets-HiFi-systemer. AOURS AMP-UP-lydteknologien er den perfekte innebygde lydløsningen for de mest krevende lydfilene.

High-end lydkomponenter
1012674 Gigabyte Gigabyte Z490 AORUS ELITE AC Z490 AORUS ELITE AC Hovedkortet Gigabyte Aorus Elite AC er perfekt for deg som gamer. Kvalitetskomponenter fra øverste hylle gir deg den beste opplevelsen og de seneste funksjonene. Z490 AORUS Elite AC gjør deg klar for prestasjoner utover det vanlige. RGB Fusion 2.0 RGB Fusion gir deg full kontroll over både ekstern og intern RGB. Nytt i 2.0-versjonen er at hvis du har en ekstern lysslynge der hver pære kan styres individuelt, kan du ved hjelp av RGB Fusion 2.0 lage enda flere forskjellige mønstre og stiler. Sett ditt personlige preg på Gigabyte-kortet, og utforsk alle de forskjellige funksjonene for å se hva som fungerer best for deg. 2.5 GbE-LAN med Bluetooth 5 og WiFi Gigabyte Z490 Aorus Elite AC har Dual-Band 802.11ac trådløst nettverkskort, Bluetooth 5 og et 2.5 GbE Lan-kort for ekstreme hastigheter så fremt du har en router som støtter dette. Dette eliminerer lagg og høy ms når du spiller. Støtte for DDR4 XMP opptil 5000 MHz Gigabyte tar i bruk en veltestet og stabil plattform for RAM-minne. De garanterer opptil vanvittige 5000 MHz, men i mange tilfeller er enda høyere frekvenser mulig. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at minnemodulene dine er av typen XMP, og at XMP er aktivert på GIGABYTE-hovedkortet ditt. Med støtte for opptil 128 GB minne, er du sikker på at du aldri har for lite minne. XMP-profiler i korthet DDR4-minne kjører som standard i 2133 MHz, men fordi finjustering og overklokking av minnene er både avanserte og arbeidskrevende har minneprodusentene programmert såkalte XMP-profiler i modulene. Disse profilene kan aktiveres i BIOS for at minnet skal fungere optimalt med prosessoren din og oppnå høyere ytelse. Doble NVMe PCIe Gen3 x4 M.2 Z490 Aorus Elite AC er utstyrt med doble M.2-slots. Med et PCIe NVMe + SATA Dual-Mode-dsign på den ene porten har du fleksibilitet til å bruke den harddisken som passer deg. M.2-setene har også gode kjøleribber for effektivt å spre varmen og sikre optimal drift 100 % av tiden. High-end lydkomponenter Gigabyte Z490 Aorus Elite AC har en kombinasjon av HiFi-kondensatorer og WIMA FKP2 og kjemiske lydkondensatorer av høy kvalitet. Mens high-end lydkondensatorer er tilpasset lydutstyr av høy kvalitet bruker moderne teknologi for å gi rik bass og tydelig diskant. WIMA FKP2-kondensatorer brukes til vanlig i kvalitets-HiFi-systemer. AOURS AMP-UP-lydteknologien er den perfekte innebygde lydløsningen for de mest krevende lydfilene. Intel Socket 1200 2490 NOK 2490 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort
  3. Intel Socket 1200