Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

ATX-hovedkort med støtte for Intel Comet Lake og VR

Gigabyte B460 HD3

  Art.nr: 1013779
  • ATX formfaktor
  • Socket 1200
  • B460 chipset
  • Opptil 128 GB DDR4
  • Gigabit Gaming LAN

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 249,-

Delbetal fra 149,-/mnd Info

Gigabyte B460 HD3
Produkt du ser på: ATX-hovedkort med støtte for Intel Comet Lake og VR

1 249,-


  • pris: 6 058,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Gigabyte B460 HD3 er et hovedkort med støtte for den nyeste generasjonen Comet Lake-prosessorer fra Intel. Kortet er utstyrt med smarte funksjoner og maskinvare som Gigabit Gaming LAN, Smart Fan 5, Immersive VR og støtte for blant annet Intel Optane Memory og XMP, for den som vil få mest mulig ut av minnet sitt.

Klar for store VR-opplevelser

For å skape en sømløs VR-opplevelse tilbyr gaminghovedkort fra Gigabyte de beste funksjonene til å få din virtuelle virkelighet som å føles ut som din egen. Med teknologi som NVMe-støtte via M.2 kan du installere en lynrask SSD. Skal du satse på optimal VR-ytelse trenger du i tillegg minst ha 8 GB DDR4 RAM og helst skjermkort som Nvidia GTX1060/AMD RX 480 eller bedre.

Smart Fan 5

Med Smart Fan 5 kan du forsikre deg om at ytelsen opprettholdes selv når du krever mye av komponentene dine. Smart Fan 5 holder temperaturene i sjakk ved å la deg velge hvilke vifteuttak som skal speile hvilke spesifikke sensorer. Her har Gigabyte også introdusert enda flere hybridvifteuttak, hvor du kan tilkoble både tradisjonelle spenningsstyrte og pulsbreddemodulerte (PWM) vifter.

Støtter DDR4 XMP opptil 2933 MHz

Gigabyte tilbyr en velprøvd og pålitelig plattform for minnebrikkene dine. De garanterer hastigheter på opptil 2933 Mhz, men i mange tilfeller er også enda høyere frekvenser mulige. Alt du trenger å gjøre er å kontrollere at minnebrikkene dine er av typen XMP, og at XMP er aktivert på hovedkortet ditt.

Hva er XMP?

DDR4-arbeidsminne kjøres som standard i 2133 MHz, men siden tweaking og overklokking av minne er både avansert og strevsomt, har RAM-produsentene programmert inn XMP-profiler i brikkene sine. Disse profilene kan brukes til å automatisk endre timingen for å fungere med prosessoren din, og dermed oppnå høyere og mer stabil ytelse.

Realtek 8118 Gaming LAN

Dette hovedkortet er laget med Realtek 8118 LAN, som er en nettverkskrets for gamere med høy ytelse og automatisk båndbreddetilpasning. Dette sørger for optimal nettverksprioritet når du spiller over nett, slik at du minimerer forsinkelser og får et overtak når raske reaksjoner teller.

Kompatibel med Intel Optane Memory

SSD-er er raske, men det koster mye å skaffe en med høy kapasitet. HDD-er er trege, men tilbyr høy kapasitet til en rimelig penge. Hvordan kan du få det beste fra begge verdener? Gigabyte-hovedkort i B460-serien er kompatible med Intels nyeste Optane-teknologi, som øker datamaskinens ytelse ved å etablere et cache-minne. Dette gir deg rask tilgang til data du bruker mye og er et ypperlig komplement til en mekanisk harddisk – spesielt for gameren.

1013779 Gigabyte Gigabyte B460 HD3 B460 HD3 Gigabyte B460 HD3 er et hovedkort med støtte for den nyeste generasjonen Comet Lake-prosessorer fra Intel. Kortet er utstyrt med smarte funksjoner og maskinvare som Gigabit Gaming LAN, Smart Fan 5, Immersive VR og støtte for blant annet Intel Optane Memory og XMP, for den som vil få mest mulig ut av minnet sitt.Klar for store VR-opplevelserFor å skape en sømløs VR-opplevelse tilbyr gaminghovedkort fra Gigabyte de beste funksjonene til å få din virtuelle virkelighet som å føles ut som din egen. Med teknologi som NVMe-støtte via M.2 kan du installere en lynrask SSD. Skal du satse på optimal VR-ytelse trenger du i tillegg minst ha 8 GB DDR4 RAM og helst skjermkort som Nvidia GTX1060/AMD RX 480 eller bedre.Smart Fan 5Med Smart Fan 5 kan du forsikre deg om at ytelsen opprettholdes selv når du krever mye av komponentene dine. Smart Fan 5 holder temperaturene i sjakk ved å la deg velge hvilke vifteuttak som skal speile hvilke spesifikke sensorer. Her har Gigabyte også introdusert enda flere hybridvifteuttak, hvor du kan tilkoble både tradisjonelle spenningsstyrte og pulsbreddemodulerte (PWM) vifter.Støtter DDR4 XMP opptil 2933 MHzGigabyte tilbyr en velprøvd og pålitelig plattform for minnebrikkene dine. De garanterer hastigheter på opptil 2933 Mhz, men i mange tilfeller er også enda høyere frekvenser mulige. Alt du trenger å gjøre er å kontrollere at minnebrikkene dine er av typen XMP, og at XMP er aktivert på hovedkortet ditt.Hva er XMP?DDR4-arbeidsminne kjøres som standard i 2133 MHz, men siden tweaking og overklokking av minne er både avansert og strevsomt, har RAM-produsentene programmert inn XMP-profiler i brikkene sine. Disse profilene kan brukes til å automatisk endre timingen for å fungere med prosessoren din, og dermed oppnå høyere og mer stabil ytelse.Realtek 8118 Gaming LANDette hovedkortet er laget med Realtek 8118 LAN, som er en nettverkskrets for gamere med høy ytelse og automatisk båndbreddetilpasning. Dette sørger for optimal nettverksprioritet når du spiller over nett, slik at du minimerer forsinkelser og får et overtak når raske reaksjoner teller.Kompatibel med Intel Optane MemorySSD-er er raske, men det koster mye å skaffe en med høy kapasitet. HDD-er er trege, men tilbyr høy kapasitet til en rimelig penge. Hvordan kan du få det beste fra begge verdener? Gigabyte-hovedkort i B460-serien er kompatible med Intels nyeste Optane-teknologi, som øker datamaskinens ytelse ved å etablere et cache-minne. Dette gir deg rask tilgang til data du bruker mye og er et ypperlig komplement til en mekanisk harddisk – spesielt for gameren.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy"> Intel Socket 1200 1249 NOK 1249 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort
  3. Intel Socket 1200