Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Hovedkort med RGB og 10. gen. Intel-støtte

Gigabyte B460 AORUS PRO AC

  Art.nr: 1013778
  • ATX formfaktor
  • AMD B550-chipset
  • RGB FUSION 2.0
  • Socket 1200
  • M.2 PCIe Gen3 x4

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 790,-

Delbetal fra 194,-/mnd Info

Gigabyte B460 AORUS PRO AC
Produkt du ser på: Hovedkort med RGB og 10. gen. Intel-støtte

1 790,-


  • pris: 6 619,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Hovedkortet Gigabyte B460 AORUS Pro AC gir deg som gamer eksepsjonell ytelse for best opplevelse både når du bygger og spiller på gaming-PC-en din. Aorus-hovedkortet er et resultat av sann ingeniørkunst, med komponenter i toppklasse og de aller nyeste funksjonene på ønskelisten din. Med B460 AORUS Pro AC er du rustet for eksepsjonell ytelse og fantastisk gaming.

Støtte for RGB Fusion 2.0

RGB Fusion gir deg full kontroll over både ekstern og intern RGB. Den nye 2.0-versjonen gir deg blant annet enda flere mønstre og stiler å velge i mellom på eksterne lyssløyfer med inviduell lyskontroll. RGB Fusion 2.0 gjør det lett å sette ditt personlige preg på Gigabyte-hovedkortet ditt med tilpasninger og funksjoner etter dine ønsker.

Bygd for ytelse

Hovedkortet Gigabyte B550 Gaming X har et 11+1-fase digital PWM + Low RDS MOSFETs-design som støtter tredjegenerasjonsprosessorer fra AMD. Dette legger til rette for utrolig høy ytelse når det gjelder å levere kraft til hovedkortets mest strømkrevende og energisensitive komponenter, samt levere forbedret systemytelse og skalerbarhet for maskinvaren din.

Støtte for DDR4 XMP opptil 2933 MHz

Gigabyte tilbyr en velprøvd og stabil plattform for minnebrikkene dine. De garanterer hastigheter på opptil 2933 MHz, men i mange tilfeller er enda høyere frekvenser mulige. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at minnebrikkene dine støtter XMP og at XMP er aktivert på hovedkortet ditt.

Hva er XMP?

DDR4-minner kjører som standard i 2133 MHz, men siden finjustering og overklokking av minne er både komplisert og strevsomt, har minneprodusentene programmert såkalte XMP-profiler i brikkene sine. Disse profilene brukes for å endre timingen automatisk slik at minnet fungerer optimalt med prosessoren din og oppnår høyere ytelse.

Doble NVMe PCIe Gen3 x4 M.2

Gigabyte B550 Gaming X er bygd med doble M.2-plasser. På den ene har du et PCIe NVMe + SATA dual-mode-design, slik at du har fleksibiliteten til å bruke lagringsenheten som passer deg best. 

Premium lydkomponenter

Gigabyte B460 AORUS Pro AC har en kombinasjon av WIMA FKP2 HiFi-kondensatorer og kjemiske høykvalitetkondensatorer. Premium lydkondensatorer er utviklet for kvalitetslyd til alle typer underholdning, mens toppmoderne teknologi gir rik lyd i basstonene og klarere høyfrekvenser. WIMI FKP2 er utbredt blant high-end HiFi-systemer, og gir deg også fabelaktige opplevelser ved lange PC-økter. AORUS AMP-UP-lydteknologien er den perfekte innebygde lydløsningen for de mest krevende lydfilene dine.

1013778 Gigabyte Gigabyte B460 AORUS PRO AC B460 AORUS PRO AC Hovedkortet Gigabyte B460 AORUS Pro AC gir deg som gamer eksepsjonell ytelse for best opplevelse både når du bygger og spiller på gaming-PC-en din. Aorus-hovedkortet er et resultat av sann ingeniørkunst, med komponenter i toppklasse og de aller nyeste funksjonene på ønskelisten din. Med B460 AORUS Pro AC er du rustet for eksepsjonell ytelse og fantastisk gaming. Støtte for RGB Fusion 2.0 RGB Fusion gir deg full kontroll over både ekstern og intern RGB. Den nye 2.0-versjonen gir deg blant annet enda flere mønstre og stiler å velge i mellom på eksterne lyssløyfer med inviduell lyskontroll. RGB Fusion 2.0 gjør det lett å sette ditt personlige preg på Gigabyte-hovedkortet ditt med tilpasninger og funksjoner etter dine ønsker. Bygd for ytelse Hovedkortet Gigabyte B550 Gaming X har et 11+1-fase digital PWM + Low RDS MOSFETs-design som støtter tredjegenerasjonsprosessorer fra AMD. Dette legger til rette for utrolig høy ytelse når det gjelder å levere kraft til hovedkortets mest strømkrevende og energisensitive komponenter, samt levere forbedret systemytelse og skalerbarhet for maskinvaren din. Støtte for DDR4 XMP opptil 2933 MHzGigabyte tilbyr en velprøvd og stabil plattform for minnebrikkene dine. De garanterer hastigheter på opptil 2933 MHz, men i mange tilfeller er enda høyere frekvenser mulige. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at minnebrikkene dine støtter XMP og at XMP er aktivert på hovedkortet ditt. Hva er XMP? DDR4-minner kjører som standard i 2133 MHz, men siden finjustering og overklokking av minne er både komplisert og strevsomt, har minneprodusentene programmert såkalte XMP-profiler i brikkene sine. Disse profilene brukes for å endre timingen automatisk slik at minnet fungerer optimalt med prosessoren din og oppnår høyere ytelse. Doble NVMe PCIe Gen3 x4 M.2 Gigabyte B550 Gaming X er bygd med doble M.2-plasser. På den ene har du et PCIe NVMe + SATA dual-mode-design, slik at du har fleksibiliteten til å bruke lagringsenheten som passer deg best.  Premium lydkomponenterGigabyte B460 AORUS Pro AC har en kombinasjon av WIMA FKP2 HiFi-kondensatorer og kjemiske høykvalitetkondensatorer. Premium lydkondensatorer er utviklet for kvalitetslyd til alle typer underholdning, mens toppmoderne teknologi gir rik lyd i basstonene og klarere høyfrekvenser. WIMI FKP2 er utbredt blant high-end HiFi-systemer, og gir deg også fabelaktige opplevelser ved lange PC-økter. AORUS AMP-UP-lydteknologien er den perfekte innebygde lydløsningen for de mest krevende lydfilene dine. Intel Socket 1200 1790 NOK 1790 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort
  3. Intel Socket 1200