Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Robust hovedkort med støtte for 10. gens Intel-prosessorer

ASUS TUF GAMING B460-PLUS

  Art.nr: 1013500
  • ATX-formfaktor
  • Socket 1200
  • ASUS Aura Sync
  • Intel B460-chipset
  • M.2/NVMe PCIe

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd Info

ASUS TUF GAMING B460-PLUS
Produkt du ser på: Robust hovedkort med støtte for 10. gens Intel-prosessorer

1 490,-


  • pris: 6 319,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

TUF har som ambisjon på å levere en pålitelig fremragende ytelse som skal møte virkeligheten. Når du bygger et system som bruker ASUS TUF GAMING B460-PLUS, kan du bygge med selvtillit, total stabilitet og garantert kompatibilitet. Med dette hovedkortet har ASUS tatt sitt digitale kamuflasjekonsept enda lenger - gjennom militærinspirerte digitale mønstre direkte på kortet. Enten du vil jobbe med eller modifisere datamaskinen din, kan du være sikker på at du gjør det på et solid grunnlag med The Ultimate Force (TUF).

ASUS TUF GAMING B460-PLUS er nøye designet for å fungere sømløst med et bredt spekter av høyytelsesgrafikkort. ASUS løfte om stor kompatibilitet støttes av deres omfattende produsentliste over ledende merker og produkter - slik at du kan være sikker på kompatibilitet før du kjøper det perfekte grafikkortet.

ASUS Aura Sync

Tilpass dine egne LED-effekter med Aura Sync, den intuitive RGB-funksjonen, for å kaste en fantastisk glød av forskjellige farger på datamaskinen din via TUF B460 PLUS innebygde RGB LED eller RGB strips (kjøpes separat) via de to 4- pinnehodene, alle lamper fungerer med perfekt synkronisering. Lys opp spill riggen din og nyt den kreative friheten til ni forskjellige lyseffekter.

TUF Languard

TUF Languard er nettverksbeskyttelse på maskinvarenivå som bruker signalkoblingsteknologi og førsteklasses anti-EMI overflatemonterte kondensatorer for å sikre en mer pålitelig tilkobling og bedre gjennomstrømning, pluss elektrisk overvåkede og overspenningsbeskyttende komponenter for økt statisk elektrisitetstoleranse og forbedret overspenningsbeskyttelse.

M.2-kontakter for ekstremt raske harddisker

TUF B460-PLUS har en innebygd M.2-kontakt - som begge støtter NVMe RAID-konfigurasjoner. Med en båndbredde på x4 PCI Express 3.0, gir M.2 overføringshastigheter på opptil 32 Gbps. Et perfekt valg for en disk med operativsystem eller programvare som lar datamaskinen og programmene dine kjøre så raskt som mulig.

Ta spillet til neste nivå med DTS-lyd

TUF B460-PLUS kommer med eksklusiv DTS Custom lyd ombord. Ved hjelp av avansert emuleringsteknologi for å lage posisjonsinnstillinger via stereohodetelefoner, tar DTS Custom lyden din til et nytt nivå. Med tre forhåndsinnstillinger - Aerial, Soundscape og Tactical - for forskjellige sjangre, har du en tydelig fordel i hvert spill.

1013500 ASUS ASUS TUF GAMING B460-PLUS 90MB13N0-M0EAY0 TUF har som ambisjon på å levere en pålitelig fremragende ytelse som skal møte virkeligheten. Når du bygger et system som bruker ASUS TUF GAMING B460-PLUS, kan du bygge med selvtillit, total stabilitet og garantert kompatibilitet. Med dette hovedkortet har ASUS tatt sitt digitale kamuflasjekonsept enda lenger - gjennom militærinspirerte digitale mønstre direkte på kortet. Enten du vil jobbe med eller modifisere datamaskinen din, kan du være sikker på at du gjør det på et solid grunnlag med The Ultimate Force (TUF).ASUS TUF GAMING B460-PLUS er nøye designet for å fungere sømløst med et bredt spekter av høyytelsesgrafikkort. ASUS løfte om stor kompatibilitet støttes av deres omfattende produsentliste over ledende merker og produkter - slik at du kan være sikker på kompatibilitet før du kjøper det perfekte grafikkortet.ASUS Aura SyncTilpass dine egne LED-effekter med Aura Sync, den intuitive RGB-funksjonen, for å kaste en fantastisk glød av forskjellige farger på datamaskinen din via TUF B460 PLUS innebygde RGB LED eller RGB strips (kjøpes separat) via de to 4- pinnehodene, alle lamper fungerer med perfekt synkronisering. Lys opp spill riggen din og nyt den kreative friheten til ni forskjellige lyseffekter.TUF LanguardTUF Languard er nettverksbeskyttelse på maskinvarenivå som bruker signalkoblingsteknologi og førsteklasses anti-EMI overflatemonterte kondensatorer for å sikre en mer pålitelig tilkobling og bedre gjennomstrømning, pluss elektrisk overvåkede og overspenningsbeskyttende komponenter for økt statisk elektrisitetstoleranse og forbedret overspenningsbeskyttelse.M.2-kontakter for ekstremt raske harddiskerTUF B460-PLUS har en innebygd M.2-kontakt - som begge støtter NVMe RAID-konfigurasjoner. Med en båndbredde på x4 PCI Express 3.0, gir M.2 overføringshastigheter på opptil 32 Gbps. Et perfekt valg for en disk med operativsystem eller programvare som lar datamaskinen og programmene dine kjøre så raskt som mulig.Ta spillet til neste nivå med DTS-lydTUF B460-PLUS kommer med eksklusiv DTS Custom lyd ombord. Ved hjelp av avansert emuleringsteknologi for å lage posisjonsinnstillinger via stereohodetelefoner, tar DTS Custom lyden din til et nytt nivå. Med tre forhåndsinnstillinger - Aerial, Soundscape og Tactical - for forskjellige sjangre, har du en tydelig fordel i hvert spill. Intel Socket 1200 1490 NOK 1490 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort
  3. Intel Socket 1200