Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Hovedkort til 10.gen Intel Comet Lake-prosessorer

ASUS PRIME Z490-P

  Art.nr: 1012754
  • ATX-formfaktor
  • Intel Z490-chipset
  • Socket 1200
  • M.2 PCIe Gen3 x4
  • Støtte for DDR4 opp til 4600MHz

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 789,-

Delbetal fra 194,-/mnd Info

ASUS PRIME Z490-P
Produkt du ser på: Hovedkort til 10.gen Intel Comet Lake-prosessorer

1 789,-


  • pris: 6 118,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS Prime Z490-P er bygget og designet med ekte mesterverk, god kjøling i tankene og ytelsen for både deg som gamer, grafisk designer, skribent, filmfan, musikknyter eller hva som helst. Dette hovedkortet er som en kameleon og tilpasser seg brukeren og er et godt hovedkort uansett hva du må gjøre på datamaskinen din.

Støtte for DDR4 XMP opptil 4600MHz

ASUS Prime Z490-P tilbyr hastigheter på opptil 4600 MHz, men i mange tilfeller er enda høyere frekvenser mulig. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at minnemodulene er av typen XMP og at XMP er aktivert på hovedkortet.

Hva er XMP?

DDR4-minner kjører som standard i 2133MHz, men siden finjustering og overklokking av minnene er både avanserte og arbeidskrevende, har minneprodusentene programmert XMP-profiler i modulene. Disse profilene kan brukes til å endre tidspunkter automatisk for å jobbe med prosessoren din og oppnå høyere ytelse.

UEFI BIOS

Den mest lett navigerte og grafiske BIOS har blitt forbedret for å gjøre den enda mer tiltalende. Enten du er en nybegynner rundt PC-bygning eller en erfaren overklokker, har EZ og den avanserte modusen alle verktøyene som kan være nødvendig for å få systemet til å fungere ordentlig.

USB 3.2 Gen2 Type A

Den nyeste USB 3.2-teknologien har to porter på baksiden for å støtte eksterne enheter.

Thunderbolt 3-støtte

På Z490-P er det en forberedt tilkobling på hovedkortet for å koble til et ekstra kort hvis du ønsker det.

Fleksible kjølekontroller

Med PRIME Z490-P har du omfattende kontroll over vifter, vannpumper og til og med alt-i-ett-kjølere - alt dette gjennom Fan Expert 4. Enten du kjøler med luft eller vann, konfigurerer Auto-Tuning-modus og intelligente parametere med et enkelt klikk.

Dual M.2/NVMe PCIe 

Med en PCIe NVMe + SATA dual-mode design på en M.2-port, får du fleksibiliteten til å bruke den harddisken som passer deg. Denne konfigurasjonen er designet for fleksibilitet og tilpasning for å passe de fleste brukeres og spillernes ønsker.

1012754 1012754 ASUS ASUS PRIME Z490-P 90MB12V0-M0EAY0 ASUS Prime Z490-P er bygget og designet med ekte mesterverk, god kjøling i tankene og ytelsen for både deg som gamer, grafisk designer, skribent, filmfan, musikknyter eller hva som helst. Dette hovedkortet er som en kameleon og tilpasser seg brukeren og er et godt hovedkort uansett hva du må gjøre på datamaskinen din. Støtte for DDR4 XMP opptil 4600MHz ASUS Prime Z490-P tilbyr hastigheter på opptil 4600 MHz, men i mange tilfeller er enda høyere frekvenser mulig. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at minnemodulene er av typen XMP og at XMP er aktivert på hovedkortet. Hva er XMP? DDR4-minner kjører som standard i 2133MHz, men siden finjustering og overklokking av minnene er både avanserte og arbeidskrevende, har minneprodusentene programmert XMP-profiler i modulene. Disse profilene kan brukes til å endre tidspunkter automatisk for å jobbe med prosessoren din og oppnå høyere ytelse. UEFI BIOS Den mest lett navigerte og grafiske BIOS har blitt forbedret for å gjøre den enda mer tiltalende. Enten du er en nybegynner rundt PC-bygning eller en erfaren overklokker, har EZ og den avanserte modusen alle verktøyene som kan være nødvendig for å få systemet til å fungere ordentlig. USB 3.2 Gen2 Type A Den nyeste USB 3.2-teknologien har to porter på baksiden for å støtte eksterne enheter. Thunderbolt 3-støtte På Z490-P er det en forberedt tilkobling på hovedkortet for å koble til et ekstra kort hvis du ønsker det. Fleksible kjølekontroller Med PRIME Z490-P har du omfattende kontroll over vifter, vannpumper og til og med alt-i-ett-kjølere - alt dette gjennom Fan Expert 4. Enten du kjøler med luft eller vann, konfigurerer Auto-Tuning-modus og intelligente parametere med et enkelt klikk. Dual M.2/NVMe PCIe  Med en PCIe NVMe + SATA dual-mode design på en M.2-port, får du fleksibiliteten til å bruke den harddisken som passer deg. Denne konfigurasjonen er designet for fleksibilitet og tilpasning for å passe de fleste brukeres og spillernes ønsker. Intel Socket 1200 5 1 1789 NOK 1789 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort
  3. Intel Socket 1200