Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

TUF B450-PLUS GAMING

ASUS TUF B450-PLUS GAMING

  Art.nr: 1004650
  • ATK-formfaktor
  • AM4 Socket
  • RGB-funksjoner
  • AMD B450-chipset
  • M.2/NVMe PCIe

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

TUF er der ambisjonen om en pålitelig fremragende ytelse møter virkeligheten. Når man bygger et system som bruker TUF B450-PLUS GAMING-hovedkort, kan du bygge med tillit, stabilitet og garantert kompatibilitet. Med TUF B450-PLUS GAMING har ASUS tatt sitt digitale kamuflasje-konsept enda lenger - gjennom militær-inspirerte digitale mønster direkte på kortet. Uansett om du vil jobbe med, eller modifisere din datamaskin, kan du være sikker på at du gjør det på en solid grunn med The Ultimate Force - det er TUF.

TUF B450-PLUS GAMING er nøye konstruert for å fungere sømløst med et bredt utvalg av høy ytelses skjermkort. ASUS løfte om stor kompatibilitet støttes av deres omfattende produsent liste som inneholder ledende varemerker og produkter - slik at til og med før du kjøper det perfekte skjermkortet kan du være sikker på kompatibilitet.

Aura Sync

Tilpass dine egne LED-effekter med Aura, den intuitive RGB-funksjonen, for å kaste et fantastisk skinn av forskjellige farger i din datamaskin via TUF B450-PLUS GAMING innebygde RGB-LED-skiver eller RGB-remser (kjøpes separat) via de to 4-stiftshodene, alle lamper kommer til å fungere i perfekt synkronisering. Skru på Aura og nyt den kreative friheten med ulike lyseffekter.

TUF Languard

TUF Languard er nettverksbeskyttelse på maskinvarenivå som bruker signalkoblingsteknologi og premium anti-EMI overflatemonterte kondensatorer for å sikre mer pålitelig tilkobling og bedre gjennomstrømning, samt elektroovervåkede og overspenningsbeskyttede komponenter for økt statisk toleranse og forbedret beskyttelse mot overspenning.

M.2-kontakter for ekstremt raske harddisker

TUF B450-PLUS GAMING har en innebygd M.2 kontakt - som støtter både NVMe RAID-konfigurasjoner. Med en båndbredde på x4 PCI Express® 3.0 gir M.2 overføringshastigheter på opp til 32 Gbps. Et perfekt valg for et disk operativsystem eller program som gjør at din datamaskin og dine programmer kjører så raskt som mulig.

Ta spillene dine til et nytt nivå med DTS-lyd

TUF B450-PLUS GAMING kommer med eksklusivt DTS Custom onboard-lyd. Med hjelp av avansert emuleringsteknologi for å skape posisjonsinnstillinger via stereohodetelefoner tar DTS Custom lyden din til nye høyder. Med tre forhåndsinnstillinger - Aerial, Soundscape og Tactical - for ulike genrer, har du en distinkt fordel i hvert spill. 

1004650 1004650 ASUS ASUS TUF B450-PLUS GAMING 90MB0YM0-M0EAY0 TUF er der ambisjonen om en pålitelig fremragende ytelse møter virkeligheten. Når man bygger et system som bruker TUF B450-PLUS GAMING-hovedkort, kan du bygge med tillit, stabilitet og garantert kompatibilitet. Med TUF B450-PLUS GAMING har ASUS tatt sitt digitale kamuflasje-konsept enda lenger - gjennom militær-inspirerte digitale mønster direkte på kortet. Uansett om du vil jobbe med, eller modifisere din datamaskin, kan du være sikker på at du gjør det på en solid grunn med The Ultimate Force - det er TUF. TUF B450-PLUS GAMING er nøye konstruert for å fungere sømløst med et bredt utvalg av høy ytelses skjermkort. ASUS løfte om stor kompatibilitet støttes av deres omfattende produsent liste som inneholder ledende varemerker og produkter - slik at til og med før du kjøper det perfekte skjermkortet kan du være sikker på kompatibilitet. Aura Sync Tilpass dine egne LED-effekter med Aura, den intuitive RGB-funksjonen, for å kaste et fantastisk skinn av forskjellige farger i din datamaskin via TUF B450-PLUS GAMING innebygde RGB-LED-skiver eller RGB-remser (kjøpes separat) via de to 4-stiftshodene, alle lamper kommer til å fungere i perfekt synkronisering. Skru på Aura og nyt den kreative friheten med ulike lyseffekter. TUF Languard TUF Languard er nettverksbeskyttelse på maskinvarenivå som bruker signalkoblingsteknologi og premium anti-EMI overflatemonterte kondensatorer for å sikre mer pålitelig tilkobling og bedre gjennomstrømning, samt elektroovervåkede og overspenningsbeskyttede komponenter for økt statisk toleranse og forbedret beskyttelse mot overspenning. M.2-kontakter for ekstremt raske harddisker TUF B450-PLUS GAMING har en innebygd M.2 kontakt - som støtter både NVMe RAID-konfigurasjoner. Med en båndbredde på x4 PCI Express® 3.0 gir M.2 overføringshastigheter på opp til 32 Gbps. Et perfekt valg for et disk operativsystem eller program som gjør at din datamaskin og dine programmer kjører så raskt som mulig. Ta spillene dine til et nytt nivå med DTS-lyd TUF B450-PLUS GAMING kommer med eksklusivt DTS Custom onboard-lyd. Med hjelp av avansert emuleringsteknologi for å skape posisjonsinnstillinger via stereohodetelefoner tar DTS Custom lyden din til nye høyder. Med tre forhåndsinnstillinger - Aerial, Soundscape og Tactical - for ulike genrer, har du en distinkt fordel i hvert spill.  Hovedkort 3,3 6 1090 NOK 1090 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort