Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

ATX-hovedkort med B450-chipset for AMD Ryzen

ASUS ROG STRIX B450-F GAMING

  Art.nr: 1004649
  • ATX-formfaktor
  • AM4 socket
  • RGB-funksjoner
  • AMD B450-chipset
  • M.2/NVMe PCIe

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 390,-

Delbetal fra 161,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

RIG Strix B450-F Gaming hovedkort kombinerer modig design med heftig ytelse og utrolig lyd for å levere fantastisk spillopplevelse.  Støtte for de seneste Intel-prosessorene i Coffee Lake-serien. Med revolusjonerende teknologi og eksklusive ROG innovasjoner tas ytelsen til neste nivå for å gi deg fordelen mot dine motstandere når du spiller. ROG Strix B450-F laster hver bevegelse i hvert spill med spennende energi og utruster deg med episk hastighet og smidighet. Bli med i Republikken med ROG Strix B450-F Gaming og dominer spillene dine!

Aura Sync

Tilpass dine egne LED-effekter med Aura, den intuitive RGB-funksjonen, for å kaste et fantastisk skinn av forskjellige farger i din datamaskin via ROG Strix B450-F Gaming innebygde RGB-LED-skiver eller RGB-remser (kjøpes separat) via de to 4-stiftshodene, alle lamper kommer til å fungere i perfekt synkronisering. Skru på Aura og nyt den kreative friheten med ulike lyseffekter.

SupremeFX-lyd

ROG Strix heftige SupremeFX lydteknologi har gått opp et nivå, hvilket gir eksepsjonell 113 dB signal-til-støyforhold på linjeinngang for den beste opptakskvaliteten hos ROG noensinne. ASUS har også lagt til en lav dropout-regulator for renere lydlevering til SupremeFX. S1220A codec og Texas Instruments® RC4580 og OPA1688 opp-forsterkere for høy forsterkning med lav forvrengning. Det hele blir til lyd som omgir deg som aldri før.

Sonic Studio III

ROG Strix Sonic Studio III lydeffekt-stasjon har en intelligent routing-funksjon laget for direkte innspilling. Den nye routing-funksjonen sender strømmer til ulike utganger hvilket gir deg full kontroll over hvem som hører hva. Med Sonic Studio III, kan du nå dele dine spennende opplevelser i spillet. Sonic Studio III kommer også med forskjellige innstillinger av lydprofiler og forbedret støyfiltrering for samtaler med klarhet.

Gamefirst 4

Gamefirst 4 optimerer nettverkstrafikken for raskere og lag-fritt online spilling. Nye Multi-Game Teaming samler alle nettverks-kontroller til å skape en massiv båndbredde. Du kommer også til å kunne bruke den nye "Intelligent Mode", som automatisk samler sammen informasjon til en database gjennom å analysere data for å forsikre seg om at spillene optimaliseres for den beste mulige ytelsen.

ASUS-Grid

Den helt nye ASUS Grid-portalen holder deg oppdatert med de nyeste driveroppdateringene og BIOS-utgavene. Det brukervennlige brukergrensesnittet kan konfigureres for å vise en mengde ulike informasjon, inkludert sikkerhetsoppdateringer, de nyeste ROG-nyhetene, spillbegivenhetene og spesialtilbud.

VR-tilpasset hovedkort

ASUS ROG Strix B450-F Gaming er "Beyond VR Ready", noe som tilsier at B450-F er blitt testet med den høyeste klassens VR-utstyr for å få det mest optimaliserte VR-systemet. ASUS Beyond VR gor en ny måte å konfigurere og bygge et drømmesystem med total selvtillit.

ASUS Gaming Weeks Cashback
ASUS Gaming Weeks Cashback
1004649 ASUS ASUS ROG STRIX B450-F GAMING 90MB0YS0-M0EAY0 RIG Strix B450-F Gaming hovedkort kombinerer modig design med heftig ytelse og utrolig lyd for å levere fantastisk spillopplevelse.  Støtte for de seneste Intel-prosessorene i Coffee Lake-serien. Med revolusjonerende teknologi og eksklusive ROG innovasjoner tas ytelsen til neste nivå for å gi deg fordelen mot dine motstandere når du spiller. ROG Strix B450-F laster hver bevegelse i hvert spill med spennende energi og utruster deg med episk hastighet og smidighet. Bli med i Republikken med ROG Strix B450-F Gaming og dominer spillene dine! Aura Sync Tilpass dine egne LED-effekter med Aura, den intuitive RGB-funksjonen, for å kaste et fantastisk skinn av forskjellige farger i din datamaskin via ROG Strix B450-F Gaming innebygde RGB-LED-skiver eller RGB-remser (kjøpes separat) via de to 4-stiftshodene, alle lamper kommer til å fungere i perfekt synkronisering. Skru på Aura og nyt den kreative friheten med ulike lyseffekter. SupremeFX-lyd ROG Strix heftige SupremeFX lydteknologi har gått opp et nivå, hvilket gir eksepsjonell 113 dB signal-til-støyforhold på linjeinngang for den beste opptakskvaliteten hos ROG noensinne. ASUS har også lagt til en lav dropout-regulator for renere lydlevering til SupremeFX. S1220A codec og Texas Instruments® RC4580 og OPA1688 opp-forsterkere for høy forsterkning med lav forvrengning. Det hele blir til lyd som omgir deg som aldri før. Sonic Studio III ROG Strix Sonic Studio III lydeffekt-stasjon har en intelligent routing-funksjon laget for direkte innspilling. Den nye routing-funksjonen sender strømmer til ulike utganger hvilket gir deg full kontroll over hvem som hører hva. Med Sonic Studio III, kan du nå dele dine spennende opplevelser i spillet. Sonic Studio III kommer også med forskjellige innstillinger av lydprofiler og forbedret støyfiltrering for samtaler med klarhet. Gamefirst 4 Gamefirst 4 optimerer nettverkstrafikken for raskere og lag-fritt online spilling. Nye Multi-Game Teaming samler alle nettverks-kontroller til å skape en massiv båndbredde. Du kommer også til å kunne bruke den nye "Intelligent Mode", som automatisk samler sammen informasjon til en database gjennom å analysere data for å forsikre seg om at spillene optimaliseres for den beste mulige ytelsen. ASUS-Grid Den helt nye ASUS Grid-portalen holder deg oppdatert med de nyeste driveroppdateringene og BIOS-utgavene. Det brukervennlige brukergrensesnittet kan konfigureres for å vise en mengde ulike informasjon, inkludert sikkerhetsoppdateringer, de nyeste ROG-nyhetene, spillbegivenhetene og spesialtilbud. VR-tilpasset hovedkort ASUS ROG Strix B450-F Gaming er "Beyond VR Ready", noe som tilsier at B450-F er blitt testet med den høyeste klassens VR-utstyr for å få det mest optimaliserte VR-systemet. ASUS Beyond VR gor en ny måte å konfigurere og bygge et drømmesystem med total selvtillit. Hovedkort 4,9 7 1390 NOK 1390 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort