Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

mATX hovedkort med støtte for 3. gen Ryzen

ASUS PRIME A520M-K

  Art.nr: 1014441
  • Micro ATX-formfaktor (mATX)
  • AMD A520 chipset
  • Socket AM4
  • 1 x M.2 Socket 3
  • 2 x DIMM, Max. 64GB DDR4

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS Prime Series hovedkort er designet for å frigjøre hele potensialet til tredje generasjon AMD Ryzen-prosessorer. ASUS PRIME A520M-K lar deg dra nytte av smarte kjøleløsninger og flere innstillingsalternativer. Å gjøre avanserte kontroller tilpasset for entusiaster lett tilgjengelige.

Kontroller for kjøling

PRIME A520M-K er utstyrt med omfattende kjølingskontroller som kan konfigureres via Fan Xpert-programvaren eller via UEFI BIOS, som sørger for at datamaskinkonstruksjonen forblir kjølig og stabil under intense arbeidsbelastninger.

M.2-kontakt for ekstremt raske harddisker

Hovedkortet har en innebygd M.2-kontakt. Med en båndbredde på x4 PCI Express 3.0 gir M.2 overføringshastigheter på opptil 32 Gbps. Et perfekt valg for en disk med operativsystem eller programvare som lar datamaskinen og programmene kjøre så raskt som mulig.

UEFI BIOS

Den mest brukervennlige og grafiske BIOS er forbedret for å gjøre det enda mer tiltalende. Enten du er nybegynner innen PC-konstruksjon eller en erfaren overklokker, har "EZ" -modusen og den avanserte modusen alle verktøyene som kan være nødvendige for å få systemet til å fungere ordentlig.

God kraftfordeling og ytelse

Den integrerte Digi + VRM spenningsstyringsmodulen (VRM) er en av de fineste i bransjen, som garanterer jevn og ren strømforsyning til prosessoren til enhver tid.

Porter

ASUS PRIME A520M-K har blitt utstyrt med flere porter for alle eksterne enheter. Blant annet får du tilgang til fire USB Type-A-kontakter på baksiden, med en rask USB 3.2 Gen 1-tilkobling.

1014441 ASUS ASUS PRIME A520M-K 90MB1500-M0EAY0 ASUS Prime Series hovedkort er designet for å frigjøre hele potensialet til tredje generasjon AMD Ryzen-prosessorer. ASUS PRIME A520M-K lar deg dra nytte av smarte kjøleløsninger og flere innstillingsalternativer. Å gjøre avanserte kontroller tilpasset for entusiaster lett tilgjengelige.Kontroller for kjølingPRIME A520M-K er utstyrt med omfattende kjølingskontroller som kan konfigureres via Fan Xpert-programvaren eller via UEFI BIOS, som sørger for at datamaskinkonstruksjonen forblir kjølig og stabil under intense arbeidsbelastninger.M.2-kontakt for ekstremt raske harddiskerHovedkortet har en innebygd M.2-kontakt. Med en båndbredde på x4 PCI Express 3.0 gir M.2 overføringshastigheter på opptil 32 Gbps. Et perfekt valg for en disk med operativsystem eller programvare som lar datamaskinen og programmene kjøre så raskt som mulig.UEFI BIOS Den mest brukervennlige og grafiske BIOS er forbedret for å gjøre det enda mer tiltalende. Enten du er nybegynner innen PC-konstruksjon eller en erfaren overklokker, har "EZ" -modusen og den avanserte modusen alle verktøyene som kan være nødvendige for å få systemet til å fungere ordentlig.God kraftfordeling og ytelseDen integrerte Digi + VRM spenningsstyringsmodulen (VRM) er en av de fineste i bransjen, som garanterer jevn og ren strømforsyning til prosessoren til enhver tid.PorterASUS PRIME A520M-K har blitt utstyrt med flere porter for alle eksterne enheter. Blant annet får du tilgang til fire USB Type-A-kontakter på baksiden, med en rask USB 3.2 Gen 1-tilkobling. Hovedkort 779 NOK 779 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort