Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Hovedkort for 3. gen. AMD Ryzen-prosessorer

MSI X570-A PRO

  Art.nr: 1009043
 • AMD X570 chipset
 • Socket AM4
 • 2-way CrossFire
 • M.2/NVMe PCIe Gen4
 • MSI Audio Boost

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 290,-

Delbetal fra 236,- Info

Info
MSI X570-A PRO
Produkt du ser på: Hovedkort for 3. gen. AMD Ryzen-prosessorer

2 290,-


 • pris: 8 918,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

MSI X570-A PRO hovedkort fra MSI gir deg som gamer en ultimat opplevelse. Produsert med fantastisk ingeniørkunst med komponenter av ypperste klasse gir det deg den beste spillfølelsen og de nyeste funksjonene. MSI X570-A PRO lar deg nyte en grenseløs grafikk med støtte for CrossFire, hvilket gjør deg klar for ytelse utover det vanlige.

X570-A er klar for å ta imot den nyeste teknologien innen PCI-E hvilket er Gen4 samt en M.2 disk med opptil 64GB/s båndbredde for å kunne levere kraft og ytelse når det kreves som mest.

Vær først på slagmarken

Dette MSI hovedkortet støtter alle de seneste lagringsstandardene. Dette gjør at du kan koble til alle ultraraske lagringsenheter, noe som gir deg fordelen i spillet. Start spill raskere, last inn nivåer raskere og ha en sann fordel over dine fiender.

Oppslukende lyd

Få en oppslukende lydopplevelse når du spiller. MSI Audio Boost gir den beste lydkvaliteten med hjelp av premium lydkomponenter. Dette gjør det mulig å nyte imponerende og omsluttende lyd for å skape en utrolig spennende spillopplevelse. 

Mange smarte funksjoner

MSI X570-A PRO er full av funksjoner for å sørge for at datamaskinen har raskt minne, overklokkingsmuligheter og økt stabilitet. Med isolerte minnekretser og optimert overvåkning får man perfekt stabilitet og ytelse, så du behøver aldri å uroe deg for at systemet ditt krasjer under spill.

De tekniske forbedringene av DDR4 Boost muliggjør mer stabilitet ved høyere minnehastigheter sammenlignet med andre merker. Nyt den ekstra boosten i spillytelse eller når du arbeider med store videofilmer og bilder.

Se også

(2 stk)
 • ATX formfaktor
 • Socket AM4
 • Dual PCI M.2 SSD-port

2 390,-

Se også

(2 stk)
 • ATX formfaktor
 • Socket AM4
 • Dual PCI M.2 SSD-port

2 390,-

1009043 MSI MSI X570-A PRO X570-A PRO MSI X570-A PRO hovedkort fra MSI gir deg som gamer en ultimat opplevelse. Produsert med fantastisk ingeniørkunst med komponenter av ypperste klasse gir det deg den beste spillfølelsen og de nyeste funksjonene. MSI X570-A PRO lar deg nyte en grenseløs grafikk med støtte for CrossFire, hvilket gjør deg klar for ytelse utover det vanlige. X570-A er klar for å ta imot den nyeste teknologien innen PCI-E hvilket er Gen4 samt en M.2 disk med opptil 64GB/s båndbredde for å kunne levere kraft og ytelse når det kreves som mest. Vær først på slagmarken Dette MSI hovedkortet støtter alle de seneste lagringsstandardene. Dette gjør at du kan koble til alle ultraraske lagringsenheter, noe som gir deg fordelen i spillet. Start spill raskere, last inn nivåer raskere og ha en sann fordel over dine fiender. Oppslukende lyd Få en oppslukende lydopplevelse når du spiller. MSI Audio Boost gir den beste lydkvaliteten med hjelp av premium lydkomponenter. Dette gjør det mulig å nyte imponerende og omsluttende lyd for å skape en utrolig spennende spillopplevelse.  Mange smarte funksjoner MSI X570-A PRO er full av funksjoner for å sørge for at datamaskinen har raskt minne, overklokkingsmuligheter og økt stabilitet. Med isolerte minnekretser og optimert overvåkning får man perfekt stabilitet og ytelse, så du behøver aldri å uroe deg for at systemet ditt krasjer under spill. De tekniske forbedringene av DDR4 Boost muliggjør mer stabilitet ved høyere minnehastigheter sammenlignet med andre merker. Nyt den ekstra boosten i spillytelse eller når du arbeider med store videofilmer og bilder. AMD Socket AM4 5 1 2290 NOK 2290 NewCondition InStock
 1. Datakomponenter
 2. Hovedkort
 3. AMD Socket AM4