Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Maksimert gaminghovedkort for 3. gen. AMD Ryzen-prosessorer

MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI

  Art.nr: 1009046
  • AMD X570 chipset
  • Socket AM4
  • Mystic Light RGB
  • M.2/NVMe PCIe Gen4
  • Intel WiFi 6 AX200

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
3 090,-

Delbetal fra 302,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon WiFi er hovedkortet som gir deg som gamer en ultimat opplevelse. Produsert med fantastisk ingeniørkunst med komponenter av ypperste klasse gir det deg den beste spillfølelsen og de nyeste funksjonene. MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon WiFi lar deg nyte trådløst nettverk og grenseløs grafikk med støtte for 2-way Crossfire, hvilket gjør deg klar for ytelse utover det vanlige.

Inspirert av kurvene og formene fra racerbiler tilbys brukeren en fargerik opplevelse med MSI Mystic Light RGB og Ambient Link. Det er optimert for bedre ytelse med Core Boost, DDR4 Boost, M.2 Shield Frozr, WiFi 6, Frozr Heatsink Design og Lightning Gen4 PCI-E. Alt du som gamer behøver for ett velkjølt og godt presterende gamingsystem.

Innebygd WiFi og Bluetooth

Hovedkortet X570 Gaming Pro Carbon har en innebygd WiFi-modul som heter Intel Wi-Fi 6 AX200 som støtter 802.11 a/b/g/n/ac/ax med MU-MIMO Rx samt Dual-Band og til og med støtte for enheter med Bluetooth 5. En ultimat trådløs opplevelse for både nettverk og eksterne enheter via Bluetooth.

Rask Gen4 PCI-E og M.2

MPG X570 Gaming Pro Carbon WiFi er klar for å ta imot den nyeste teknologien innen PCI-E hvilket er Gen4 samt en M.2 disk med opptil 64GB/s båndbredde for å kunne levere kraft og ytelse når det kreves som mest.

Hovedkortet støtter de nyeste lagringsstandardene hvilket gjør at du kan koble til ultraraske lagringsenheter som gir deg fordeler som gamer. Start spill raskere, last inn nivåer raskere og få en sann fordel over dine fiender.

Oppslukende lyd med MSI Audio Boost 4

Med MSI Audio Boost 4 får du en oppslukende lydopplevelse når du spiller. MSI Audio Boost 4 gir den beste lydkvaliteten med hjelp av premium lydkomponenter. Dette gjør det mulig å nyte imponerende og omsluttende lyd for å skape en utrolig spennende opplevelse. 

Smarte funksjoner

MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon WiFi er full av funksjoner for å sørge for at datamaskinen har raskere minne, gode overklokkingsmuligheter og økt stabilitet. Med isolerte minnekretser og optimert overvåkning får man perfekt stabilitet og ytelse, sånn at du aldri behøver å uroe deg for at systemet krasjer når du spiller.

De tekniske forbedringene av DDR4 Boost muliggjør enda mer stabilitet ved høyere minnehastigheter sammenlignet med andre merker. Nyt den ekstra boosten i spillytelse eller når du arbeider med store videofilmer og bilder.

1009046 1009046 MSI MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon WiFi er hovedkortet som gir deg som gamer en ultimat opplevelse. Produsert med fantastisk ingeniørkunst med komponenter av ypperste klasse gir det deg den beste spillfølelsen og de nyeste funksjonene. MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon WiFi lar deg nyte trådløst nettverk og grenseløs grafikk med støtte for 2-way Crossfire, hvilket gjør deg klar for ytelse utover det vanlige. Inspirert av kurvene og formene fra racerbiler tilbys brukeren en fargerik opplevelse med MSI Mystic Light RGB og Ambient Link. Det er optimert for bedre ytelse med Core Boost, DDR4 Boost, M.2 Shield Frozr, WiFi 6, Frozr Heatsink Design og Lightning Gen4 PCI-E. Alt du som gamer behøver for ett velkjølt og godt presterende gamingsystem. Innebygd WiFi og Bluetooth Hovedkortet X570 Gaming Pro Carbon har en innebygd WiFi-modul som heter Intel Wi-Fi 6 AX200 som støtter 802.11 a/b/g/n/ac/ax med MU-MIMO Rx samt Dual-Band og til og med støtte for enheter med Bluetooth 5. En ultimat trådløs opplevelse for både nettverk og eksterne enheter via Bluetooth. Rask Gen4 PCI-E og M.2 MPG X570 Gaming Pro Carbon WiFi er klar for å ta imot den nyeste teknologien innen PCI-E hvilket er Gen4 samt en M.2 disk med opptil 64GB/s båndbredde for å kunne levere kraft og ytelse når det kreves som mest. Hovedkortet støtter de nyeste lagringsstandardene hvilket gjør at du kan koble til ultraraske lagringsenheter som gir deg fordeler som gamer. Start spill raskere, last inn nivåer raskere og få en sann fordel over dine fiender. Oppslukende lyd med MSI Audio Boost 4 Med MSI Audio Boost 4 får du en oppslukende lydopplevelse når du spiller. MSI Audio Boost 4 gir den beste lydkvaliteten med hjelp av premium lydkomponenter. Dette gjør det mulig å nyte imponerende og omsluttende lyd for å skape en utrolig spennende opplevelse.  Smarte funksjoner MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon WiFi er full av funksjoner for å sørge for at datamaskinen har raskere minne, gode overklokkingsmuligheter og økt stabilitet. Med isolerte minnekretser og optimert overvåkning får man perfekt stabilitet og ytelse, sånn at du aldri behøver å uroe deg for at systemet krasjer når du spiller. De tekniske forbedringene av DDR4 Boost muliggjør enda mer stabilitet ved høyere minnehastigheter sammenlignet med andre merker. Nyt den ekstra boosten i spillytelse eller når du arbeider med store videofilmer og bilder. AMD Socket AM4 3090 NOK 3090 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort
  3. AMD Socket AM4